Bernardo Silva (Man. Siti) i Vinisijus Žunior (Real Madrid)
Bernardo Silva (Man. Siti) i Vinisijus Žunior (Real Madrid)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Ponovo Real - Siti, ponovo GG

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.04.24. | 11:37

Pročitajte nekoliko predloga za 9. april…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Arsenal - Bayern
ID: 8021062


Poslednji takmičarski okršaji ovih klubova bili su izuzetno neprijatni za Arsenal. U februaru i martu 2017. Bajern je u dvomeču Lige šampiona oba puta slavio sa po 5:1. Ipak, aktuelne forme najavljuju da bi Tobdžije mogle da dobiju adekvatnu osvetu. Tipujte na efikasnog keca.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Real Madrid - Man.City
ID: 8021066


Dueli ovih klubova postaju evropski derbiji: od februara 2020. i one koronom istumbane sezone sastali su se šest puta. U pomenutom periodu Siti je imao nešto više uspeha, ali ne usuđujemo se da damo prednost ijednom od njih. Najsigurniji izbor je GG, dolazi gotovo po pravilu.



Oba tima daju gol

Tip: gg (1.6)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 20:45
Millwall - Leicester
ID: 8020968


Lester se vratio na prvo mesto na tabeli, ali najbliži pratioci su baš blizu, zbog čega Lisice ne smeju sebi da dozvole novu seriju loših rezultata. Milvol je u problemu jer Birmingemu koji je u zoni ispadanja beži samo dva boda, ali teško da ima snage da se odupre gostima.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.7)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 20:45
Southampton - Coventry
ID: 8020939


Kvote favorizuju Sautempton. Mi favorizujemo Sautempton. Ali, neće ovo biti laka utakmica za Svece. Prvo, u prethodna tri kola osvojili su svega dva boda. Drugo, protivnik igra veoma dobro u poslednje vreme i ima razloga za optimizam. Naš savet jeste kec, ali razmotrite i GG.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.85)
Vredi probati
CRNA GORA 1 | 18:00
Decic - Buducnost
ID: 8021015


Radi se o poslednjoj utakmici 29. kola crnogorske Prve lige, ali i o derbiju. Dečić vodi na tabeli, Budućnost ga prati sa tri boda manje. Ne dobiju li ovaj meč, Podgoričani će teško uspeti da odbrane titulu šampiona. Iako ne igraju na svom terenu, domaći su blagi favoriti.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.9)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 20:45
Sheffield W. - Norwich
ID: 8020929


Norič se bori da zadrži mesto koje vodi u doigravanje za promociju u elitu, dok se Šefild Venzdej nalazi na pretposlednjoj poziciji. Motiva imaju i jedni i drugi, što najavljuje dosta pogodaka na obe strane, međutim, i kvalitet i aktuelna forma najavljuju trijumf Kanarinaca.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.25)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 20:45
Preston - Huddersfield
ID: 8021004


Preston je u gornjoj polovini tabele, ali suviše daleko od borbe za plej-of (zaostaje sedam bodova za Noričem, istina, uz utakmicu manje). Hadersfild je na bod od pozicije koja vodi u Ligu jedan, ali iako je u prošlom kolu slavio protiv Milvola sada prednost ima protivnik.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.55)
Za izbegavanje
ENGLESKA 3 | 20:45
Charlton - Wigan
ID: 8020906


Ovo bi mogao da bude prilično neizvestan okršaj. Čarlton ima samo dva boda manje nego protivnik i u veoma dobroj je formi: poslednji prvenstveni poraz doživeo je još 10. februara. Vigan je vezao loše partije na strani, međutim, ipak je najbolje da ih potpuno preskočite.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.95)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara