Komentari na vest

Predsednik države odlikovao Bibarsa Natha

S

Suma

pre 8 meseci

Čestitke Nathu i svaka čast. Veliko priznanje za dobrog čoveka i velikog fudbalera. Sa Sumom je činio fenomenalno par, a on malo pozadi a Suma ispred, ali dušmani ih razbiše. Kakav tandem su bili. Još jednom poštovanje, a o kapitenskoj traci, i poređenju sa Marković em je tek blamantno razgovarali. Porediti njih kao porediti ma bolje da ne kažem. Sam Svetozar treba da se stidi
u

uuuuuuuuuu...

pre 8 meseci

kakva ekipa buraz obama,merkel,natho vrh buraz,vrh.....
Z

Zeljko Pantic

pre 8 meseci

I jel mi imamo nešto od toga, imamo li išta od toga?
I

Imamo

pre 8 meseci

Najbolji je igrac Partizana vec 3 godine.
0

0404040t0

pre 8 meseci

Imate zamalo nekoliko titula 😂

Natho

pre 8 meseci

Imamo ono sto se i ne moze kupiti parama a to je ugled kluba koji nam nazalost godinama urusen od strane ljudi koji ga guraju u ambis.
M

Mop

pre 8 meseci

I šta? Ništa kao i uvek do sad
M

MILAN GALIĆ

pre 8 meseci

Igore dali si video ko zna da ceni coveka.A ti.
S

SezonskaJakarta

pre 8 meseci

Jeste mu bila nezgrapna izjava da će kapiten biti obavezno Srbin, jer ih u timu ima malo, a pogotovo onih koji su dugo u klubu. Nije problematičan toliko tako iskazan stav, koliko činjenica da ovaj fudbaler jeste vođa na terenu, glavni organizator kakvog-takvog napada. Duljaj je, donekle, napravio jedan "klizeći" atmosferi unutar sopstvenog tima. Možda je hteo da se dodvori najradikalnijem delu navijača, možda je, zaista, sanjario o nekom pojačanju-povratniku za koga bi ostavio kapitensku traku. Svejedno je izgubio kompas u evropskim utakmicama, a Partizan ostao bez planiranog, "sigurnog" novca. Pitanje je koliko je realno da neko ozbiljnije trenersko ime ubrzo preuzme Partizan, ali, i da Duljaja ne smene nakon derbija, ako izgubi ubedljivo, puno potraživanja prekida ugovora fudbalera biće pred zimsku pauzu. Ili, još gore, jedno retko, "metiljavo" proleće. Manji je krivac od uprave, svakako, ali nije pokazao nikakvu ozbiljniju zamisao, niti je prijatno gledati trenera koji se za vreme utakmica stidi svoje ekipe, da bi je, nakon toga, prilično površno branio (po sistemu "nemojte nju, ... mene").
R

Rule55

pre 8 meseci

Svaka cast za naseg Natha,obavezna neka funkcija kad zavrsi karijeru, sve pohvale i svaka cast.