Komentari na vest

Predsednik La Lige upozorava: Projekat PSŽ opasan isto koliko i Superliga

J

Juve 1982

pre preko 2 godine

Timovi koji su ostali u projektu Super Lige - Real Madrid, Barcelona i Juventus do sada su na civilnim sudovima dobili sve ijednu tužbu protiv UEFA-e. Super Liga će biti kad -tad.
G

Gostinji

pre preko 2 godine

real ko elče a barsa ko eibar, tako treba.
x

xeexex

pre preko 2 godine

samo mozes da sanjas o tome... trpeces ti jos dosta godina kako real osvaja titule....
Č

Čuj...

pre preko 2 godine

... Psž opasan projekat. Pa zar Realovi "galaktikosi" nisu bili opasan projekat? Zar Milan 90.ih nije bio opasan projekat? Zar Juventus takođe nije bio opasan projekat od kada postoji italijanska liga? Isto tako Mančester junajted ranije a i sada se vraća, pa zatim Čelsi sa Abramovičem i trenutno M. Siti? Uvek je bilo i uvek će biti "opasnih" projekata čim neko bude rešio da uloži malo više para u neki klub, tako da ovo ne pije vodu jer se ne dešava prvi put...
V

Vrana

pre preko 2 godine

Brale ne razumes Covek kaze kako psg daje velike plate i da time ugrozaba sve ostale timove. Jer ostali timovi imaju uefu za vratom i ne mogu da trose a psg moze radi sta hoce. Procitaj malo izmedju redova.
g

gosttttttt

pre preko 2 godine

Normalno da nije zdravo ovo sto radi PSZ, to se nije desavalo u istoriji fudbala i zbog toga PSZ postaje najodvratniji klub sveta. Katarski jahaci kamila i finansijeri globalnog terorizma se vode iskljucivo egom zato sto o fudbalu ne znaju nista
R

Rh3

pre preko 2 godine

MojNe pricas ! Najveci parazit fudbala je upravo Barselona.Gurana do besvesti,otimali sve zivo,sad kad grana puca onda pisate po konkurenciji !
a

a projekat

pre preko 2 godine

real vardrid 2000 i real vardrid 2009 to nije opasan projekat a
S

Sherlocked

pre preko 2 godine

Pa ne rastete , nego propadate. Oslabili ste sve klubove za takmicenja i u Evropi i u ligi , odlascima ovih majstora.