Komentari na vest

Pregovori sa Šerifom ne idu u dobrom smeru, Nikoliću pada cena

B

Bane15

pre preko 2 godine

Za to neka zahvale misteru
V

Valjda griješim

pre preko 2 godine

Da mi je neko 2019 rekao da će Gavrić i Nikolić otići za "siću",grdno bi se posvađali.Nisam od njih očekivao nove Piksija i Deju ali toliku ravnodušnost i nezainteresovanost nisam vidio ni u klubovima koji se bore za opstanak.Luda sreća nam je dovela Kangu i Kataija(hvala Tviteru).
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

On je lud ako dodje u zvezdu iz boljeg kluba.
h

hmm

pre preko 2 godine

prodajte nikolica za onoliko da namirite platu i odstetu za banjca. cista prica. nikolic i ozbiljan fudbal vise nisu isto
Y

Yaya

pre preko 2 godine

Decko je vise povredjen nego sto igra,ovako ce se osloboditi mesto za Stankovica ili nekog klinca koji ce vredeti 2-3 miliona za sest meseci;ne prodaje te ime vec mesto u timu
S

Sve znate

pre preko 2 godine

vi gospodo iz srbije,sve sami strucnjaci,pogotovu navijaci crvene petokrake…ne zanosite se hlupostima,niti ste vi veliki klib,niti neko ozbiljan u EU. Tako da,mala ste vi riba za sve. Al drafo mi je sto ce vam velike pare uzeti moj zemljak Dragovic. Partizan ke za vas veliki klub,gospoda,pametno radpolazu sa novcem. Poz iz Österreich
e

esex

pre preko 2 godine

ako si ti iz osteriha ja sam iz zambije
T

The Nightwalker

pre preko 2 godine

Ti imas temperaturu garantovano!
G

Gost13

pre preko 2 godine

@esex što se čudiš da je iz Osterihs tj Austrije? Pa imam rodbine tamo silu, svi su ovako nepismeni i znaju samo arbajt arbajt a u glavi ništa.
C

Cccc

pre preko 2 godine

Taj može samo igrati u Grafičaru daj to Terzo za koliko daju jer ovako samo košta.
O

Ojo

pre preko 2 godine

Neka ih Mrkela zamoli da ga džaba daju
Ž

Žak Vilnev

pre preko 2 godine

Zašto se lepo ne kaže da niko neće doći? Novca nema za transfere jer da ima Zvezdan bi već doveo pojačanja. Rupe će popuniti Zvezdina deca.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA...

pre preko 2 godine

Apsolutna podrška za Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu. GDE SMO BILI PRE TERZIĆA, A GDE SMO SADA. Grobari koji se predstavljaju kao Zvezdaši su provaljeni. Smeta im Gospodin Terzić što nas vodi u uspehe. Gospodin Terzić je stabilizovao klub, vratio dugove, dovodio vrhunske igrače, napravio od Zvezde Evropski klub. Samo napred Gospodine Terziću. U INAT DUŠMANIMA.
G

Gost9019

pre preko 2 godine

A ti stvarno mislis da je to zasluga gospodina Terzica i ostalih strucnjaka.....
B

Botino

pre preko 2 godine

Ali ono U INAT DUŠMANIMA.
R

Radamelo

pre preko 2 godine

Kako prosto resiti, ne kupovati Ada, Nikolica na pozajmicu negde 6 meseci da udje u formu, Stankovica ubaciti u rotaciju.
B

Bodibond

pre preko 2 godine

Gde ovi iz stuba srBstva misle da upakuju toliko stranaca? Osim ako ne misle da neke drze na tribinama, ali nema smisla drzati na tribinama igraca sa platom od barem 300 hiljada evra godisnje.
@

@Bodibond

pre preko 2 godine

A zasto to tebe brine njofra, idi vidi sta se desava u tvom klubu...jedva Tikves pobediste...
N

Nikola021

pre preko 2 godine

Ako prodate Nikolica za tu siću,dovedite Banjca ne ciganite se.
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Neće da prodaju Pavkova, kome, inače, ne dozvoljavaju da igra više od tri utakmice za redom. Ali zato "nema para" za lika koji nas je za redom odrao nas, purgere, pa onda za dezert Modrića i Krosa u sred Madrida. Tragikomi šomi.
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Poklonili ste mnoge, poklonite i Nikolića. I onako niko ne odgovara za ocajnu transfer politiku, boli vas uvo.
G

Gosti

pre preko 2 godine

Koliko to stranaca moze da bude u timu?
d

dejanera

pre preko 2 godine

Ukupno 15 komada, u protokolu, ako te bas interesuje. 4 na terenu i 11 na klupi! Zvezdini stranci su Picini, Sanogo, Falko, Ohi. To su oni koji ce igrati. Tu su jos Dioni (na koga se ne racuna), Bakajoko i Mustafa. Ova dvoica mozda nekad udju u protokol a na teren tesko vise od nekoliko minuta. Dakle Zvezda nema problem sa strancima nikakav, moze da dovede jos 2-3 i da i dalje ne bude prenatrpano.
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

U svim klubovima u Evropi i Svetu koji nisu privatni se prave kombinacije. A ja se pitam, da li u našem klubu mora baš na svakom uzlaznom i izlazom transferu da se bude u kombinaciji. Toliko su ga preterali, da je to postala javna stvar. Toliko to rade providno sa obaranjem cena igračima koji treba da se prodaju, i sa naduvanim platama igrača, da to postaje smešno.
Г

Гишка

pre preko 2 godine

Ајде?! А у приватним се не праве?
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

@Giška. O čemu ti pričaš. Neće u privatnom klubu da gazda samo od sebe krade.
G

Gost123

pre preko 2 godine

donvitoco-nece gazda da krade sam sebe naravno, ali tu su direktori, treneri, menadzeri..... Juventus je 1000% privatni klub pa se ne zna ko je vise krao i mastio se na provizijama...... Sistem provizija, para ispod stola, crnih fondova, i slicnih stvari je toliko ukorenjen u fudbalu da je prakticno prihvacen kao normalna stvar....
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

@Gost 123. O čemu pričaš. Kakvi menadžeri, direktori, treneri. Kada vlasnik kluba, gazda prodaje i kupuje igrače. I njegova je zadnja. Niko u privatnom klubu ne može ništa da uradi finansijski a da gazda to nije odobrio. Mogu da rade kombinacije sa nekim klubovima koji nisu privatni ali na njihovu štetu a ne na svoju. Nije gazda lud da radi na svoju štetu, ili da pusti da neko iz kluba radi na njegovu štetu.
d

dejanera

pre preko 2 godine

Promasio si temu! Gazda kluba je isto sto i gazda kafane. Njegova stvar sta ce da radi. Sta ce biti ako gazda kluba odluci da rasproda sve igrace i ugasi klub a pare stavi sebi u dzep? Sta ce biti ako namerno dovede klub do stecaja da bi oprao neke pare ili pozajmi debelu lovu na ime kluba a onda krene sa tom lovom da zivi kao pijani grof pa kad dodje na naplatu kredit on digne ruke i od kredita i od kluba? Svaka firma koja se prodala u Srbiji je dobila gazdu. Koliko firmi je pod gazdama ugaseno i koji su sve razlozi bili za gasenje? Uostalom imas ogroman broj klubova, u nizim ligama, koje su osnovali privatno ljudi i imaju gazdu. Ali proveri koliko tih klubova je prezivelo duze od par godina ili koliko ih je preprodano dalje. Onog dana kad gazda digne ruke, umre, ode u zatvor, napusti zemlju, nadje prohtevnu svalerku..... kluba vise nema!
S

Sotir zvani djubre

pre preko 2 godine

@Dejanera. Sinko pojma ti nemaš. Prvo što kupac nekog kluba ostavlja veliki depozit Državi, da ne bi posle bilo drž ne daj. Drugo, a koji se to ozbiljni privatni klub ugasio??? Ti očigledno ne znaš šta je prava privatizacija kluba. To je kada neki milijarder kupi klub, ili neka velika firma. Nije privatizacija kada lokalni tajkun koji je glavni u Mesnoj zajednici okupira klub, šatro ulaže pare, a ustvari mulja. Ovo sada što se radi u CZ I u JSD, je teško muljanje. To se radi 40 godina kod nas.
@

@dejanera

pre preko 2 godine

Tačno se vidi koliko si vremena u životu proveo van Srbije.
d

dejanera

pre preko 2 godine

@Sotir zvani djubre. Prvo "sinko" od tebe sam stariji najmanje 20 godina. Drugo "sinko" Cukaricki je privatan klub pa mi reci koliko je tacno para ostavljeno u depozitu drzavi? Sta ce biti ako vlasnici Cukarickog odluce da ugase klub? Iz kog to "velikog depozita Drzavi" ce se uzeti pare da ne bi bilo "drz nedaj"? Trece "sinko" je da ti nemas pojma sta je privatizacija! Privatizacija nije kad pijani milijarder iz Arabije ili Rusije kupi neki klub nego ako je nesto na prodaju onda kupuje onaj ko da najvise! Da li je tajkun, lopov ili sta god njegova stvar! Jedini nacin da mu zabranis da ucestvuje na tenderu (kako bi se inace prodalo nesto sto nema direktnog gazdu, koji bi mogao da proda kome on hoce, ako ne tenderom) je da dokazes da nema poreklo za novac koji nudi! Cetvrto "sinko" je da Crvenu Zvezdu moze da kupi npr. neki investicioni fond i da odluci da je preseli u Malu Mostanicu a da na zemlji oko stadiona napravi kompleks zgrada a sam stadion moze da srusi. Ili moze da preproda sam stadion nekom drugom. Njegova imovina- njegova stvar! Svojevremeno je Cepter rekao da bi bio zainteresovan za kupovinu Zvezde ako bi bila na prodaju i ako bi se doneo zakon o privatizaciji u sportu. na pitanje novinara koliko bi on platio rekao je: Jedan dolar! Zasto samo toliko? Zato sto je u svetu biznisa uobicajeno da firma, koja funkcionise sa gubitkom, ili se gasi ili se prodaje za jedan dolar! Peto "sinko' sta je za tebe veliki klub? Samo Zvezda i Partizan? Po svim merilima veliki klub je onaj koji igra profesionalnu ligu neke zemlje. Pogotovo ako je to najvisi rang takmicenja u toj zemlji. U nasem slucaju to su najmanje oni koji igraju Super ligu! A neki od ovih koje cu navesti su ne samo igrali nasu Super ligu (ili kako se kad zvalo) nego su osvajali trofeje, igrali Evropu ili polufinala/finala kupa! Dakle: Smederevo (vlasnik Sartid), Banat (Mirko Vucurovic), Obilic (Arkan), Hajduk Kula (Nikola Dzomba), Zeleznik (familija Bulic), Sevojno ....I tako mogu do ujutro da ti nabrajam klubove koji su imale gazdu, bilo formalno bilo neformalno, a sad su ili ugaseni ili fuzionisani sa nekim drugim klubom (sto je isto sto i gasenje) ili su u nekom levom rangu takmicenja. I ovo je samo fudbal!
S

Sotir zvani djuture

pre preko 2 godine

@dejanera. Sinko ja sam 71' godište, i nemaš više od 20 godina od mene. Kada sam rekao veliki klub, mislio sam na velike klubove iz lige petice. Ni jedan se nije ugasio koji je privatni, ni jedan nije izmešten sa mesta gde je bio. A kad tad će doći privatizacija u CZ I u JSD, jer je ovakav model finansiranja neodrživ finansijski. A tebi ako ne smeta što Madjioničar i kompanija drpaju, i što pored dve LŠ i tri proleća u LE, mi smo trebali da budemo u debelom plusu, a nama kasa prazna. Jedva se pokrije budžet. SINKO.
d

dejanera

pre preko 2 godine

@sotir zvani djubre Zvezda i Partizan igraju u ligama petice? Novo mi to! Po kom osnovu poredis zakonodavstva tih zemalja i zakonodavstvo Srbije? Oni tamo funkcionisu na malo drugaciji nacin. Uostalom skoro svi klubovi u tim ligama imaju gazdu oduvek! A gazda kluba moze da proda klub kome hoce! Nasi klubovi su udruzenja gradjana. Dakle nema gazde! Jedini nacin da se prodaju je putem nekog tendera! A onda moze da ga kupi ko god hoce! Kazes da ni jedan klub nije izmesten sa mesta gde je bio? Juventus i Bajern su prva dva koja mi padaju na pamet. I jedan i drugi su se izmestili 10-ak kilometara od mesta gde su ranije bili. To ti, otprilike, dodje kao da Zvezda i Partizan odu u Kotez! I da, smeta mi sto drpaju! Ali mi je vise smetalo kad su drpali a mi imali ekipu vrednu 15 miliona, bili vecito iza Partizana, u Evropi igrali jedno ili dva kola i na UEFA listi bili iza 200-og mesta pa je cak i Vojvodina bila ispred nas....smetao mi je i Lukic i Miskovic, Dan Tana i ostali. Tebi ocigledno nije i nisu! Verovatno su ti bili bolji od ovih sad! Verovatno je bilo bolje slati sms za spas Zvezde! Ili kad smo imali ukupno 6 lopti Ili kad nismo videli Evropu 10 godina! Ili kad su igraci pricali da nemaju za sampon, na stadionu rasle pecurke.....ako je to tebi bolje onda svaka cast! I na kraju pitanje! Sta bi tacno ti uradio ako bi se Zvezda prodala a vlasnik kluba odlucio da je premesti u Kotez ili na taj neki buduci nacionalni stadion na Surcinu? Da li bi, isto kao navijaci Vimbldona, napravio novi klub Crvena Zvezda ili bi rekao da gazda moze da premesti klub 90 kilometara dalje i promeni mu ime? Taj Vimbldon je bio jedan od osnivaca Premijer lige!
U

U6262

pre preko 2 godine

Ako smo iole ozbiljan klub, ne bi trebali uopšte da štedimo 2 mil. za igrača koga toliko želimo. Mlad je, perspektivan, skočiće mu cena. S druge strane, i Banjac izgleda skroz korektno. Možda bih čak njemu dao i malu prednost u odnosu na Ada.
K

KBC

pre preko 2 godine

S obzirom na magove Terzu i Mrkelu dajemo Nikolića na pozajmicu s pravom otkupa od 1.000.000€.
K

Kakav uspeh

pre preko 2 godine

Kakav uspeh sportske uprave - prvo pet miliona za Nikolića, onda letos odbili dva, a sada će da bude super ako dobiju duplo manje. Mrkela je objasnio!
9

951357

pre preko 2 godine

Ako je cena ista, cemu onda preprodaje? Em su istih godina, em je Nikolic domaci igrac. A da, procenti. A te price, nece neko da da, znamo kako to ide. Pola cifre u medije, pola na racun u Nemackoj.
У

Уф

pre preko 2 godine

Регистрација играча за ЛЕ траје још два дана или сам погрешио?
V

Vuc

pre preko 2 godine

Pa?
P

Prijava novih igrača za LE

pre preko 2 godine

Mnogi zapostavljaju činjenicu da bi Zvezda do srede 2. februara (do kraja tog dana) morala da registruje 3 nova igrača za LE. Dakle, Ohi, Pićini i još jednog. Ako dođe Ado i bombastično pojačanje na desnom krilu koje se juri, jedan će biti višak, u tom slučaju bi to verovatno bio Pićini.
V

Vuc

pre preko 2 godine

Pa dobro nije Evropa jos 20 utakmica nego prvenstvo i kup. Evropa moze biti samo 2 utakmice i onda kakve veze ima koliko je registrovano za LE?
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Ma ko sisa Adu, nek uzmu Banjca. Napumpaće njega Deki. Mora i on da debituje u evropi. Birma je sa Cukom igrao samo kvalifikacije za LE, a u Malmeu razbio. Bio je jedan od zasluznijih sto su otišli u LŠ. Još druga zemlja, drugaciji mentalitet, a on debitant. Sto ne bi i Banjac tako mogao… Dodatna motivacija bi mu bio grb koji nosi ma dresu.
H

Hehe grab na dresu

pre preko 2 godine

Pa to mu I jest muka...
Л

Логику тек не волем

pre preko 2 godine

Дупло мање новца? Да оде за милион млад играч који вреди 2,5М, а пре шест месеци је вредео 5М (по Трансфермаркту, а наводно је постојала и понуда). Ко је овде луд? Човек који је одиграо скоро 50 утакмица прошле сезоне (освојили дуплу круну) нам сада не ваља. Продајемо га буд зашто као да има 33 године или да му истиче уговор. Вратите га на терен и нека покаже колико вреди. Сигурно неће бити мање од тих милион-два. Боље да игра него да цео профит оде на неког непровереног странца.
G

Gost 1970

pre preko 2 godine

Treba mu dati minutazu da igra,da se vrati u staru formu i onda ga prodat ako je za prodat, ovako ide faktički na poklon. Ne znam ko je tu lud i kakva je to transfermarkt politika ali to je vidno smešno.
A

Alessandro

pre preko 2 godine

Za igrača fizički inferiornog u odnosu na protivnike koji pritom ima problem sa prijemom i kontrolom lopte i taj milion je premija.
B

BicuSlobodan

pre preko 2 godine

Problem sa prijemom i kontrolom lopte????? Jesi ti ikad gledao Nikolića?
A

Alessandro

pre preko 2 godine

@BicuSlobodan - Gledao sam ga odmah pošto su oterali Marina da bi njemu oslobodili mesto. Kada uporediš njih dvojicu (ako je to uopšte pristojno raditi) vidiš ogromnu razliku. I nije tu reč samo o Nikoliću već o većini domaćih igrača.
c

cccc

pre preko 2 godine

Samo tako Terzo dok nemoradnes doplatiti da bih se otarasio zatezi oko cene.
D

Dario1104

pre preko 2 godine

Ja ovde nešto ne razumem, tražiš za igrača 2.mil koji kad igra kad ne igra, a za igrača kojeg hoćeš da ti igra nećeš da platiš 2 mil. Znaci imas igrača koji već vredi koliko treba da platiš za drugog. Ovde Slavija ispada glupa sto ne kupi Ada i gotovo :-)
m

madmix

pre preko 2 godine

pa ne baš,slavija pokušava da uzme igrača ispod cene sa obzirom na okolnosti(povreda,ne igra)
h

humskapfc...

pre preko 2 godine

Ahahahahahahahahahahahahahaha pa naravno da nece da izvuku 2m, mogu da lazu i mazu samo ove njihove sa ispranim mozgovima.. Ovo sto sad rade u zvezdi slamčica za koju se hvata davljenik.. Prodaju mlade igrace za po milion evra, Lazetica su uvalili zato sto nije igrao pa su ga prodali na prici talenat i mlad igrac, da je odigrao neku utakmicu i on bi otisao za milion ipo..
G

Gostttt

pre preko 2 godine

samo mi reci gde su vasi talenti? stevanovic? pavlovic? nasi bar igraju
G

Gost1976

pre preko 2 godine

Kakav glup komentar.. nije ni to lako smisliti..Milan ga je uzeo zbog priče da je talentovan..?? Nije lako ovoj Srbiji kakvih ljudi ima.Milan je veliki klub sa ogromnom skauting službom,prate neke igrače godinama,Lazetić je potencijal da bude top igrač ,da li će to i biti niko ne zna zavisi od mnogo faktora.U zvezdi ne mogu da ga čekaju jer prvo postoji armija pljuvača koji mu već zvižde i misle kao ovaj nesrećnik,Zvezda mora da pude prvak,da uđe u grupu LŠ ili LE.. bez toga ne postoji,a za mlade je to vrlo stresno ,publika kao voli naše mlade igrače ali sa prvom greškom ide pljuvanje i madi su pod strašnim pritiskom..kriza i propast.Srećom Zvezda je obezbedila sebi srpskom fudbalu od sledeće sezone direktan prolaz u LŠ ii LE ,sam plasman donosi nogo novaca jer od 2023 nagrada se uvećava 50% ,samim tim relaksira se poslovanje ,mogu više da se guraju klinci i da se prave veći transfer.Ništa ne pada sa neba,Dinamo godinama gradi svoju transfer politiku,svojim radom i uspesima reprezentacije..to je put na koji će doći i srpski klubovi.
Г

Гоуст

pre preko 2 godine

Другар,ви играте ЛШ задњих 5 година. Запитај се.