Edmund Ado (©Reuters)
Edmund Ado (©Reuters)

Pregovori sa Šerifom ne idu u dobrom smeru, Nikoliću pada cena

Vreme čitanja: 2min | ned. 30.01.22. | 09:10

Slavija ne odustaje, ali neće da plati 2.000.000...

Rade crveno-beli u Beleku pod dirigentskom palicom Dejana Stankovića, ali radi i uprava na čelu sa Zvezdanom Terzićem na jačanju igračkog kadra koji bi u drugom delu sezone trebalo da svrgne Partizan s prvog mesta i sačuva titulu u Ljutice Bogdana.

Prethodnih dana se kao opcija za vezni red intenzivno pominjao Mihajlo Banjac iz TSC-a, međutim u fokusu srpskog prvaka i dalje je Edmund Ado (21) iz Šerifa. Momak iz Gane je velika želja Beograđana i tu ništa nije sporno. Ono što komplikuje situaciju jesu, kako stvari stoje, i dalje prevelika potraživanja moldavskog kluba. Sportski žurnal piše da pregovori ne idu u dobrom smeru i da bi za Zvezdu najverovatnije ostalo nedokučivo čak i kad bi Šerif cenu spustio sa dva na milion i po evra.

Izabrane vesti

A koliko je realno da do tog spuštanja cene uopšte dođe veliko je pitanje, jer kako je ranije pisao Mozzart Sport, Šerif ima ideju da otkupi određeni broj procenata ovog igrača koji i dalje pripada slovačkoj Senici, pa da ga tek onda proda. Taj otkup povećava njihove troškove, tako da...

Žurnal ipak konstatuje da će se Zvezda za Ada boriti do zatvaranja pijace u Srbiji, dakle do 7. februara.

Nije situacija bajna ni kada je u pitanju izlazni transfer Veljka Nikolića. Povreda i mala minutaža srozali su cenu talentovanog veziste. Odavno je jasno da od projektovanih 5.000.000 evra nema ništa, međutim isti izvor navodi da crveno-beli najverovatnije neće izvući ni 2.000.000, koliko se pominjalo da bi praška Slavija mogla da plati.

Česi su zapravo letos i nudili tu cifru Zvezdi, no tada je ponuda odbijena. Slavija i dalje želi Nikolića, ali sadašnja realnost je da posao bude zaključen za duplo manje novca.


tagovi

Edmund AdoVeljko Nikolić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara