Pregovori u završnoj fazi, Ruiz na korak od Parka prinčeva

Vreme čitanja: 2min | ned. 07.08.22. | 10:39

Kejlor Navas bi mogao u suprotnom smeru...

Bez mnogo pompe, gotovo bez najave, Pari Sen Žermen je na putu da završi još jedno veliko pojačanje ovog leta. Kako javljaju gotovo svi relevatni izvori iz Italije i Francuske, Fabijan Ruiz bi već tokom naredne nedelje trebalo da postane novi igrač Svetaca.

Deluje kao 's neba pa u rebra', međutim dobro upućeni uveravaju da je novi sportski direktor PSŽ-a Luis Kampos nedeljama radio na ovom poslu, da nije želeo da srlja jer je opipavao puls drugih klubova i kakve su mu mogućnosti da do Španca dođe idućeg leta, kada ovaj postane slobodan agent, međutim onda je uvidevši opasnost od konkurencije rešio da doda gas i u ekspresnom roku zatvori celu priču.

Izabrane vesti

Napoli nije imao mnogo manevarskog prostora za pregovore imajući u vidu da je Ruiz ušao u poslednjih 12 meseci ugovora. Aurelio de Laurentis je navodno zahtevao 30.000.000 evra, da bi potom pristao na 25.000.000, javlja Korijere delo Sport.

Luis Kampos već ima načelan dogovor sa igračem oko ličnih uslova i sa te strane ne bi trebalo da bude nikakvih problema, mada su se kao mogući interesenti pominjali Mančester Junajted i Vest Hem. Pa čak i Real Madrid.

Već uspostavljene kontakte i pozitivan tok pregovora oko Fabijana Ruiza, navodi isti izvor, Napolitanci bi mogli da iskoriste kako bi konkretizovali interesovanje za golmana Kejlora Navasa, imajući u vidu zastoj u razgovorima sa Čelsijem oko Kepe.

Biće zanimljivo videti da li će Kampos možda uspeti dodatno da spusti cenu za Ruiza uključivanjem u posao iskusnog golmana iz Kostarike...


tagovi

Fabijan Ruiz PenjaLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara