Komentari na vest

Pregovori udarili u zid, Milan sve dalje od prve letnje želje Šarla De Ketelarea

E

Erector

pre gotovo 2 godine

E Milanisti, nešto za Inter govorite a u većem ste kanalu.

RossoneroVero

pre gotovo 2 godine

Opšta katastrofa, al nema to veze sa sportom više jer ovo je slika svjeta u kojemu živimo - da tim kojeg je 3 boda djelilo od ispadanja iz PL može lagano da ponudi više love od šampiona Italije.
I

Igor78

pre gotovo 2 godine

Svet funkcioniše oduvek tako što jači pobeđuje- u ovom slučaju je finansijski jači skoro svaki klub iz PL od ostalih u Evropi, jer godišnje prihoduju preko 100 miliona EUR samo od TV prava! Velika britanija je peta ekonomija sveta, jedna od finansijski najjačih država, pa je logično da je njihova liga najvrednija u Evropi, a tu je i tradicija fudbala i regularnost lige. Sećaš se kako su Juventus izbacili zbog malverzacija nedavno iz lige? To u VB nije moguće P.S. Samo Telekom Srbija je platio 600 miliona za prava prenosa PL, naravno iz političkih razloga, ali koga briga!

RossoneroVero

pre gotovo 2 godine

To ti kažem, Britanci drmaju svjetom. Nema tu ništa drugo osim oni - vlastodršci, mi - roblje.
T

Trpke

pre gotovo 2 godine

Pa sata se cudite,ljudi se cenkali sa Krotoenom za 500-600 k oko Mesijasa,umesto da su ispostovali ljude(koji su ispali u trecu ligu )
E

Erkinho

pre gotovo 2 godine

Sramota,ovoliko prasine oko ovoga lika i opet ne dolazi.Sramota za Milan da ne mogu da dovedu lika iz belgijske lige i zato dogodine nazalost borba za prva 4 ili cak 5 ili 6.Juve,Inter,Roma I Napoli plus Lacio i neugodna Fiorentina.Bit ce tesko.Nadam se da necu opet cekati 11 godina na titulu.
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Gile, ti li si?
M

Maarka

pre gotovo 2 godine

Kazu da je budžet za transfere 50 miliona, ovaj mali bi dosao za 35 negdje sam procita da je lil pristao prodati sanceza(on jos ceka psg pa cemo vidjeti) za 15 i to je tih 50. E ono sto ne mogu da shvatim zar se ne moze naci jos nekih 5 ili 10 miliona ili mozda manje za posudbu ovoga momka iz totenhema ili nekog pristojnog stopera za rotaciju. Pa nece klub propasti ako prebaci buđžet za nekoliko miliona i drugi su u minusu pa dovode igrace i pojacavaju se. I potpuno se slazem da Maldini i Massara nisu krivi. Lp Forzza Milan
x

xnxx

pre gotovo 2 godine

Pa kriv je kardinale, kupio je klub za sad 700-800miliona a oce da ulozi 50 za pocetak
S

Sladajac

pre gotovo 2 godine

Plaća to Lids kao ništa...
J

Jole91

pre gotovo 2 godine

Milan je toliko jadan da nemaju 30 i kusur miliona?! Leeds ih ponižava, igrač želi u Milan zbog stare slave kluba. . . Žalosno, uskoro Monza kupuje Milan kako je krenula! Sledeće sezone će nezadovljstvo igrača biti veliko i daj bože da upadnemo u top 4 Serie A.
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Gile, ti li si?
G

Gost200

pre gotovo 2 godine

Terza dovodi ga umesto Pavkova! Nek radi madjija!
G

Godt89

pre gotovo 2 godine

Klub koji se jedva spasao ispadanje daje bolju finansijsku ponudu od prvaka Italije. Šta je sledeće? Championship klubovi kupuju najboljeg strelca Milana. Seria A treba da se samougasi.
G

Gost649

pre gotovo 2 godine

Okrecu se Zaniolu?? Ne mogu 35 da daju za ovoga malog a kamoli 50 za Zaniola hahaha najvece pojacanje im je Zlatanovih novih godinu dana

Katalonija

pre gotovo 2 godine

Koliko su nesposobni, to je prosto nvrv... Nece da daju pare ali hoce dobre igrace, ne ide to tako... Steta, sa Botmanom, Sancezom I da Katelerom, Milan bi bio prilicno jak tim... Nisu mi jasno gaze, pa nisu Maldini I Pioli alhemicari jbt... Stvano steta sto posle sjajne sezone nema postovana za sve sto je Pioli uradio...
K

KIMI 85

pre gotovo 2 godine

Jbg, ovde su Maldini i Masara najmanje krivi, rade sa sprdnjom od budzeta a treba da pokriju bar tri rupe. Prodas klub a novi vlasnik nema budzet za transfere, nema za sampiona Italije?! Cela ta prica oko prodaje je jako sumnjiva. Bahreinci su bili spremni da uloze 300 mil. samo za transfere, i ovi iz Redbird-a odjednom ulete i kao oni su ipak relevantniji, pouzdaniji. Bolje njima da se proda. A likovi nemaju za pojacanja. Zato, ameri jbg..Sramota je kako sporo rade, i neefektivno. Opet kazem najmanju krivicu imaju Maldini i Masara ali trebali su da traze garancije da ce imati budzet da ojacaju tim, ovo cenkanje ne prilici renomeu kluba kakav je Milan, pogotovo sampionu. Otkupljuju onog mesijasa, decko nista u LS nije pokazao, prosek obican. Tek onaj salemakers.. Ako ne dovedu korektnu zamenu za Kesija, tu ce se videti koliko ce on faliti.
R

RealNo1

pre gotovo 2 godine

Ameri jednostavno je daju novac. Maldini, Masara i Pioli su madjionicari sta su uspjeli da naprave sa uzasno malim budzetom.
G

Gost357

pre gotovo 2 godine

Ovo oko prodaje ili je pranje novca ili je lud covek kupio milan. E nemas jedan dolar na racunu a kupujes klub od 1.2milijarde i sad kao skupljas pare po americi a u medjuvremenu podignes kredit od sadasnjih vlasnika na 600mil sa kamatom od 7%. Znaci za godinu dana treba plati kamate 43mil. Po meni je ovo neko opasno muljanje cim su ovi arapi tako lako odustali a imali sve vec dogovoreno.
R

Roso

pre gotovo 2 godine

Ne treba nam niko opet ćemo uzeti titulu kao i prošle sezone.Šta je inter doveo?ništa,lukakua,doveo je i milan origija,nije neka razlika,pa se ne piše kako inter ne dovodi nikog svaki ubogi dan
t

tifo

pre gotovo 2 godine

polako rođeni...
@

@Roso

pre gotovo 2 godine

Inter će imati bar 10 bodova više. Nemoj biti smešan. Lukaku je prvi špic reprezentacije Belgije dok je Oriđi na klupi ili ne dobije poziv uopšte.
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Inter u najboljem slučaju treći. Borba za skudeto izmedju Milana i Juventusa. Ko god bude treći će zaostajati bar 10-15 bodova.