Komentari na vest

Prelazni rok – Italija: Juve i Inter odradili najbolji posao, Milan i Lacio razočarali

1

101

pre oko 2 godine

Inter i Juve se bore za skudeto narednih 5 godina, ako neko ne ulozi ogroman novac u Milan,Romu....Imaju sada samo dva tima: Inter i Juventus.
S

Stribor

pre oko 2 godine

Marota je prodao Hakimija za 71 m, a doveo Damfrisa i Gosensa za 43 m. Pri tome, njih dvojica ce imati platu kao sto je imao Hakimi sam! Prilicno elegantno rjesenje.
T

TronX

pre oko 2 godine

Juve bez premca, Inter doveo Gosensa od diretknog rivala Atalante na pozajmicu prvo? Fiorentina dovela 3 igraca, dva mogu da se razvijaju veoma dobro ( Cabral i Ikone), dok Milan nista doveo nije ocelivajuci da ce Ibra biti zdrav, da odbranu igraju Gabbia i Kalulu, vezni red Rade Krunic, nije kriv Maldini nego vlasnici kluba, ne zele da rizikuju vec bildaju pul sponzora, revidiraju postojece ugovore igraca i nadaju se opet LS pa da na ljeto opet dovedu 2,3 mlada igraca.
P

Pjanic sa tri zuta

pre oko 2 godine

Milan je u zimskom prelaznom roku trebao da dovede novog sportskog direktora. Maldini je legenta svetskog fudbala ali zelen kao direktor. Pazi, nemaju odbranu, nemaju napad, imaju samo kakvu takvu sredinu i on ne dovede nijednog igraca. Lepo, dovesti neku staru lisicu za sportskog direktora a ovaj neka uci.
G

Gosti

pre oko 2 godine

Nemoj se baviti ti Milanom, gledaj svoja posla. Mogao bih i ja da komentarisem koliko ce godina trajati taj vas nesrecni golman "za sledecih deset godina" ali necu
M

Mop

pre oko 2 godine

Čovek je u pravu. Milan nema šta da traži sa ovim igračkim kadrom. Obožavam Milan i Pioli cedi suvu drenovinu sa ovim igračima. Opet će pasti na kraju. U odbrani i na krilima su morali nekog dovesti.
0

001

pre oko 2 godine

Inter lagano 3-4 sezone osvaja prvenstvo
I

Inzaghi

pre oko 2 godine

Juve je napokon počeo da se otarašava igrača koji nisu njegovog renomea, plus su uštedeli za platu Vlahovića. Inter je samo još jači za 2 igrača u rotaciji. Milan mora da sakupi još 2-3 sezone redovnog igranja LŠ da bi imao novac a i povod da igrači dođu u crveni deo Milana.
G

Gost22

pre oko 2 godine

Kaze Lazio mora da moli Boga da se Ciro ne povredi,kako jadno zvuci
G

Gaxter

pre oko 2 godine

Po meni ako se gledaju pojačanja ekipe, redosled je Juve, Inter pa Fiorentina.Juve ogromna pojačanje Vlahović,i skinuo sa vrata Kuluševskog,Bentakura i Remzija,a doveden odličan igrač Zakarija,ako se uklopi bice odlicno pojacanje.Inter doveo Gosensa koji je vise tu da se uigra za sledeću sezonu,jer Perišić odlicno igra ove al ipak odlazi na kraju sezone,i opcija sa klupe Kaisedo sasvim korektno obavi 20 min što treba.Fiorentina odlicne igrace dovela Ikone ko je gledao Lil zna kakav brutalan igrac,ovaj iz Bazela napadac ako se pokaže biće to ok,sasvim dobar imaju napadacki arsenal