Komentari na vest

PRELAZZI: Nije to ta Italija

A

Ambrozini

pre 5 meseci

Italija je aktuelni evropski prvak. I cetri puta prvak sveta! Forza Italia!
A

Aruna Dindane

pre 6 meseci

Kakav je to tim bio 94,Badjo,Albertini,Baresi,Tasoti,Maldini,Evani,Masaro,Bergomi...secam se Panuci tad bio najbolji desni bek na svetu,sa Dejom cuda cinio po desnoj strani,a nije bilo mesta za njega
I

Italijanska posla

pre 6 meseci

Italijani nesto osvoje ili naprave neki veci uspeh, i nakon toga ih ne bude nigde nekih 10-20 godina pa onda opet osvoje i opet ih nema nigde 10-20 godina i stalno tako u krug.

1992

pre 6 meseci

Kakav je euro bez Talijana ali i Mundijal, al prije svega Euro za mene jer Mundijal ne pratim od 2006.
E

Esex

pre 6 meseci

Dobar tekst..Oduvek sam postovao italijane,jos od 1990 te..nekad jaci,nekad slabiji ali uvek opasni i nepredvidivi..Trenutni tim je kvalitetom ispod nivoa najboljih ali imaju oni taj neki mentalitet i ne treba ih otpisivati..
N

Nadrkano pile

pre 6 meseci

Prolazi Ukrajina. Italijani mogu slobodno da prate EP preko TV-a uz spagete i vino.
L

Liverpudlian

pre 6 meseci

"Od onih koji se ne ljute toliko ni kad s velikog turnira ispadne nasa zemlja, jer sad stvarno mozes da pevusis Mamelijevu himnu i da te ne grize savest". Prele svaka cast... Ajmo veceras po ubedljivih 0:0 i da gledamo Azure u Nemackoj. Forza!!!
к

какве

pre 6 meseci

тренерке....👍👍👍
A

Aktuelni

pre 6 meseci

Evropski šampion 🇮🇹
J

JVPS

pre 6 meseci

DNK Italije je Juventus. Uništenjem Juventusa 2006-e je uništena i reprezentacija. Italiju po pravilu krasi betonska odbrana na koju se više ne mogu osloniti. Bekovi su im težak prosek, dok veznjaci više liče na neke holanđane ili nemce nego na italijane. Napadača i klasične 9-ke još od Tonija nema. Videćemo šta nosi budućnost, možda i nije loše okretanje Juventusa primaveri. Ako bi i Milan slično uradio, možda bismo dobili nekog novog Pirla, Nestu, Canavara, Tottija i ostale…
B

Balkanskii špijun

pre 6 meseci

Svi nabrojani iz juventusove primavere....
Z

Zli_Vuk81

pre 6 meseci

Ali "unistenjem Juventusa" ! :D Pa,tu su gde su jer su krali i namestali! Daj,molim te....
S

Stari_kurajber

pre 6 meseci

Bilo koje prvenstvo bez Italije je automatski 30% dosadnije, jer niko nije ravnodusan prema njima ili ih volite ili mrzite iz dubine duse. Uvek su bili tim sa 9 zivota i nikad ih ne treba otpisivati bez obzira kakva tim imaju. Kakav tekst,svaka cast Prele majstore!