Komentari na vest

PRELAZZI: Sezona je pijana

Z

Zeleonidis

pre 6 meseci

I na kraju će Siti da osvoji bez problema...
8

85mik

pre 6 meseci

Lester je osvojio titulu sa 81 bodom. Kažeš veliki loše igraju, a i Siti i Liverpul i Arsenal, sa ovim trenutnim tempom osvajanja bodva, idu preko 85 bodova. Jel to loše?
a

artur2

pre 6 meseci

Najgore sto neki timovi u vrhy ne mogu bolje od ovoga,a city je prvi a igra iz krajnosti u krajnost a prvi je .ee kad su oni sad prvi dje igraju toplo ladno vjerujte da ce kad se digny a znate da oce,ovu sezonu zavrsice 15bodova ispred
a

aldeles

pre 6 meseci

Jeste, 150 bodova ispred...

lpool

pre 6 meseci

Bice ovo neizvesna sezona samo zato sto je sitijev tim prezasicen ali tu je Pep da ih gura do maksimuma. Totenhem me je prijatno iznenadio, steta sto su ih povrede zadesile (ali bas zato je PL najteza liga na svetu, takav tempo iz nedelje u nedelju mora da utice na tim). Od Arsenala sam ocekivao vise moram biti iskren, pojacali su se na kljucnim pozicijama ali ne primecujem velike pomake u igri, Liverpul je u nekoj vrsti tranzicije i ne ocekujem napad na titulu ove godine, top 4 i mozda neki kup ce zadovoljiti sve navijace crvenih. Celsi je za sada velika enigma, mogu biti prava nagazna mina ove sezone, cini mi se da bi top 4 za njih bilo ravno osvajanju titule. Man Utd iskreno ne razumem, nadam se da ce dolaskom novog sportskog sektora malo srediti tim, ipak, sposobni su da pobedjuju 1 0 i to ih nekako drzi na povrsini, kao i u slucaju Celsija top 4 bi bio ogroman uspeh. Srecna Pl svima koji slave!
И

И

pre 6 meseci

Znam da svi kao vrapci ponavljaju da će Siti biti šampion narednih 100 godina, ali znajte da Englezi nisu toliko ludi da to dozvole, jer bi to uništilo popularnost lige. Ako ne bude ove, neko drugi će biti šampion sledeće godine. Ove sezone očekujem žestoku i tesnu borbu izmedju Sitija, Arsenala i Liverpula. Ne bih druge mešao u borbu za titulu, bez obzira na trenutno stanje na tabeli. Lepo bi bilo da konačno posle duže vremena 3 tima budu u igri za titulu. I iskreno mislim da razlika izmedju prvog i trećeg na kraju sezone neće biti veća od 7-8 bodova i da je konačno došla sezona u kojoj će se titula moći osvojiti sa "normalnih" 85-87 bodova, umesto 90+ poslednjih nekoliko godina.
M

MANOL0

pre 6 meseci

Morao sam da guglam glavu kris vuda 😅
n

nidza1981

pre 6 meseci

Pijana sezona a svi znamo da ce nazalost City dodati glas od januara i uzeti titulu
m

maestro

pre 6 meseci

Liverpul dobije city posle pauze,ali nece osvojiti titulu. Ako ovako lose nastave "veliki" ocekujem iznenadjenje na kraju. Mozda cak i Totenhem osvoji,kao Lester kad je iznenadio. Bice jako zanimljiva sezona!
G

Grrrristic

pre 6 meseci

Nisam ni sumnjao da je Prele. Ajmo prele do jos jedne titule i to one najpijanije do sada. :)
E

El Stefanel

pre 6 meseci

Siti će glatko osovojiti videćete nakon Božića kad dodaju malo gasa. Liverpul drugi prognoziram. Najviše zbog toga što ne igraju Ligu šampiona što će im doneti dosta svežine za razliku od Arsenala koji će zbog toga biti treći. Mislim da će najzanimljivija bobra biti za to poslednje četvrto mesto koje vodi u LŠ. Totenhem, Aston Vila, Njukasl a možda i Čelzi budu dio te borbe.
t

test111

pre 6 meseci

Prognoziraš Arsenalu da će igrati finale LŠ? Možda i hoće, ali ako na primer ispadnu u osmini finala, onda će biti duplo svežiji od Liverpula koji će verovatno igrati završnicu LE. Nemoguće je sad znati ko će kako proći u Evropi. Ako stvarno Arsenal ide do finala, onda i ja verujem da ne bi uspeo puno u ligi. Ali ako ispadnu u osmini, boriće se za titulu. Aj ti znaj sad.
a

asd

pre 6 meseci

I peto mesto vodi u ls :)
t

todos

pre 6 meseci

beeeeeeeeees