Komentari na vest

Prelomni trenuci za Marka Milovanovića, jedan napadač od 1. januara postaje višak

p

pfc

pre preko 1 godinu

Mogu da kažem da je jak, dobro igra glavom ali ima ograničenu tehniku i dosta je spor.. Teško da će biti tu nešto.
s

srka

pre preko 1 godinu

Tričava tri i po miliona, za momka koji veći potencijal od Vlahovića. Mamić bi na njemu zaradio deset puta veću sumu novca.
G

Gostekej

pre preko 1 godinu

Ne znam samo u kom svetu je on veći potencijal od Vlahovića, Dušan sa 16 igrao u prvom timu
N

News

pre preko 1 godinu

Milovanovic mora mnogo da radi na sebi i da popravi igru nogom. Takodje on mora bolje da koristi svoju visinu,pogotovo u Spaniji gde su igraci niski.Njemu bi bolje bilo da ide na pozajmicu gde ce redovno igrati nego da sedi na klupi ili tribinama.
A

Aboubakar Oumarou

pre preko 1 godinu

Neka vidi sa trenerom. Ako neće dobijati priliku, pozajmica u "Segundu" najbolje rešenje...
O

Ognjen 161

pre preko 1 godinu

Stanojeviću da zahvali što mu je uzeo 6 meseci karijere. Dete igralo na jesen, dao par važnih golova, nagovestio lep potencijal, došle ozbiljne ponude na zimu a Stanojević nije hteo da ga pusti pod izgovorom da mu treba rezervni napadač jer ima samo Rikarda, pa mu na proleće nije dao šansu ni na kašičicu.
M

Milosiccikagic

pre preko 1 godinu

@ognjen Stanojevicu da zahvali ali da mu zahvali sto je tu uopste, da nije njega bilo ne bi nikad ni u partizanu dobio prostora. Kako tako razmisljate cudno ja ne verujem..
O

Ognjen 161

pre preko 1 godinu

Stanojeviću da zahvali što je dobio priliku uopšte? Jedinom treneru koji za 2 godine na klupi nije proizveo nijednog igrača iz oml. škole? Navedi mi još jednog trenera koji je to ''uspeo''?