Komentari na vest

Premijer liga čeka Dibalu, Englezi nude mnogo više od Italijana

Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Ako je ikad bilo idealnog fuzzbaljora za Njukasl to je Dibala. Kao nekad Robinjo, za tada nepojmljivih 30ak milki (32?), u Sitiju, mora neko veliko ime da padne na petrodolarsku madjiju.
Y

Yamahoo

pre preko 2 godine

Eto njega u milanu pazi ekipice menjan,botman,tomori,theo,calabria,kessi,tonali,leao,dibala,kuluwevski,icardi
1

101

pre preko 2 godine

Ide u Inter. Potpisao predugovor. Plata 7,5m eura + bonusi 1,5 m eura.
a

alexx

pre preko 2 godine

Dibala je majstor fudbala ali nekako je uvek nedorecen...nije konstantan i to je cinjenica ! za 6 sezona odigrao je 2 dobro a to je premalo za igraca koji trazi toliko para ! takodje njemu najvise lezi pozicija iza napadaca a retko koji klub igra takvu formaciju ! mislim da ne vredi ni 7 miliona godisnje a kamoli vise !
S

Slazem se donekle

pre preko 2 godine

Ali dibala nije igrac za juventus.On je majstor i mesto mu je uz majstore.U sitiu bi bio finiser loptu bi dobijao u zadnjih 30 metara a on je tu ubitacan...
K

K R O J F

pre preko 2 godine

Dibala u Liverpulu?Interesantan spoj.
G

Gost747

pre preko 2 godine

Kakve gluposti, potpisace na kraju za Juventus to se zna.
I

Igor78

pre preko 2 godine

Precenjen igrač, nije opravdao novac koji je dobijao. Toliko talentovan ali ima problem da u kontinuitetu pokazuje želju, glad za golovima i asistencijama…kada gledaš recimo Halanda ili Vlahovića, vidiš u pogledu da žele da te pregaze…kod ovog lika vidiš samo frizuricu…on nema šta da traži u Premijer Ligi, eventualno Španija
G

Gost juventus

pre preko 2 godine

Bio najbolji igrac lige ispred Ronalda i Imobilea i nekoliko puta jedan od najbolji i tebi precenjen igrac
@

@Gost juventus

pre preko 2 godine

Pa lepo kaže čovek gore da Dibala nema kontinuitet, bio je odličan jedne sezone i šta onda!? Nije nikada bio top klasa a mogao je. Razlika između top igrača i onih ispod je u time što top klasa iz sezone u sezonu pokazuje kvalitet.
J

Jova1245

pre preko 2 godine

Koliko bolesno. Koje svote novca se pominju a covek nije odigrao krstenu sezonu u karijeri. Uvek ne dorecen. Valda se povecanje ugovora dobija rezultatima. Njemu i celoj ekipi su rezultati u padu pa je i logicno smanjenje plate!
S

Siti

pre preko 2 godine

Sitiju je nepotreban, njima samo treba konacno pravi centarfor, al i bez njega evo 2 godine razvaljuju. Dibali bi najbolja bila Spanija.