Preokret, Lukić potpisuje ugovor do 2027. godine

Vreme čitanja: 2min | sre. 07.12.22. | 16:39

Srpski igrač našao zajedničku reč sa upravom Torina

Onda kada je izgledalo da je sve spremno za odlazak Saše Lukića iz Torina dogodio se preokret. Kako piše Tutosport, klub je napravio iskorak u dijalogu sa menadžerima igrača, pa bi već krajem meseca ili početkom naredne godine moglo da se dogodi da srpski vezista produži ugovor sa Bikovima do leta 2027. godine.

Upravo je pitanje novog ugovora i povećanja plate predstavljalo razlog nesuglasica između dve strane pred početak ove sezone. Uprava Torina nije ispoštovala obećanje i tako izazvala nezadovoljstvo igrača, koji je zbog toga propustio sam start Serije A. Lukić se potom vratio u tim, ali se pre nekoliko dana govorilo o tome da je već počela licitacija zainteresovanih klubova oko njegove prodaje. Za srpskog igrača zainteresovani su Roma, Inter i Lacio, a početna cena "licitacije" trebalo je da iznosi oko 15.000.000 evra. Ipak, danas su te priče naglo utihnule.

Izabrane vesti

Lukić je na Apenine stigao pravo iz Partizana u julu 2016. godine za obeštećenje od 1.700.000 evra. U drugoj sezoni je bio na pozajmici u španskom Levanteu, a potpuno se ustalio u ekipi od sezone 2019/2020, kada je odigrao 30 mečeva u Seriji A.

Kao i velikom broju srpskih igrača, posebno mu je prijao rad sa fantastičnim hrvatskim strategom Ivanom Jurićem, koji ga je učinio možda i najvažnijim igračem ekipe. Ipak, njegov status u Torinu se očigledno potpuno promenio posle nesuglasica sa upravom, zbog čega je odbio da igra meč prvog kola protiv Monce.


tagovi

Saša Lukić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara