Komentari na vest

Pripremljen teren za povratak Sume u Partizan: Savo ga hoće, ali jedan problem je kočnica

F

Fakerica

pre preko 1 godinu

Jel Milosevic ili Petric? Vi niste ni za mikijev zabavnik...
D

Deyan X

pre preko 1 godinu

Zar je moguce da ne mozemo/necemo/ ne zelimo ... ma sta god, Ili kako god, da se dovede jedan centralni vezni(playmaker). A da nije Suma. Sad je bilo brdo utakmica, moglo je da se vidi neki igrac sigurno, I po manjim klubovima, I u onim sto su ispali iz kvalifikacija. Ima bre igraca da se probere a da nisu skupi... Ne trebaju nam necije bombe, samo krsten igrac I da moze da igra svaku tekmu 90+ min.
G

Gostujući navijač

pre preko 1 godinu

Zašto svaki igrač mora da je kršten, Suma to nije bio, a opet kada mu se igralo je bio jedan od najboljih stranaca na toj poziciji?!

Немања Земун

pre preko 1 godinu

Nema veze ova sezona je gotova , samo koji ce biti na tabeli 5 ili 8... uprava ce na kraju da ode nema dalje. Morace da ode jer bice jos poraza neminovno je.
S

Savo nikad trener

pre preko 1 godinu

JEDVA SMO DOCEKALI DA ODE IZ KLUBA,A ONI GA SAD VRACAJU...STRASNO CCCC
A

A UPRAVA

pre preko 1 godinu

Sve se menja sem kamenja! >:-(
N

Nenad B.

pre preko 1 godinu

Kakvo mazanje očiju, kakav crni Suma? Oterali ga kada nam je bio nasušno potreban, a sada da ga vrate pa da imamo još jednog rekreativca u veznom redu. UPRAVA NAPOLJE!!!
r

ranGo

pre preko 1 godinu

ako ga vratite obavezno ugovor na 3-4god i plata 600-700 hiljada mozda i proigra zadnje god.ugovora😂😂😂
G

Gostanko

pre preko 1 godinu

Kako ce sada Zeks Pantic da im opravda ovo? Evo mu ga trener kojeg je trazio. Kako ce sada da kaze da je i ovaj Vucicev? A ovaj Savo pljuvao Toleta pa polizao i radio sa njim, pljuvao upravu pa polizao i radio sa njima, pljuvao nas fudbal rekavsi da nikada vise nece raditi u njemu pa polizao.Zeks Pantic im ispira mozak da je uprava placenicka a maltene do juce radio sa njima,hvalio ih na sva usta, za Ilieva rekao da je najbolji sportski direktor,da uvek ubada pojacanja. Kakvi su to cirkuzanti. I ako neko unistava klub to su upravo ovi sto ih zamlacuju budalastinama i teorijama zavere.Evo i Sumu da vrate. Pa kako? Zeks im pricao da ga oterao Vucic. Sada ide specijal, kako je Vucic prevaspitao Milosevica pa je zato dosao ili tako nesto. A borci za pravdu prozivaju Vucica a nema ih nigde da zabrane parade ponosa,nema ih na protestima za bilo sta. Njima je da se smeni on da bi Partizan bio prvi,misleci da oni zbog toga nisu sampioni a u Evropi se brukaju.
G

GostIgi88

pre preko 1 godinu

A brate sto se ti nerviras? Lepo gledaj tvoju Zvezdanu i sve super.
S

SKAUTING?

pre preko 1 godinu

Može li nekad da se dovede ozbiljan fudbaler, a da je spreman, u formi i da nije povratnik?
V

VecaBgd

pre preko 1 godinu

Hoce to sredinom avgusta, bez para, sa raspalim klubom, samo vas cekaju sa 2 slike i krstenicom.
P

Pravi jole

pre preko 1 godinu

Suma.. Igrač koji nije šutno loptu od oktobra 2021,bravo..fenomenalno..dzek pot!!
U

UPRAVA

pre preko 1 godinu

NAPOLJE
A

AS-AS

pre preko 1 godinu

ovbozavam izjave posle mece partizan je pokraden bla bla bla i zvezda nije bolja mi imamo Zeljka Pantica i SAVU
G

Gostio

pre preko 1 godinu

SAVO JE BIO PRTV OVE UPRAVE A SADA IH PODRŽAVA PRODANA DUŠA.
N

Nekrolog s osmehom

pre preko 1 godinu

Džaba ste krečili... No Đani no party!
П

Пумпаџија

pre preko 1 godinu

Вратите и Лолу, звезда нек врати мрђу и екстра. Доктори трансфера у оба клуба, не знају да пронађу играч, него само враћају.

Sliks17

pre preko 1 godinu

Vama se sredina koja je inace bila losa, raspala skroz sa odlaskom onog kasapina Zdjelara. Tako da bar 3 igraca vam fale jer imate samo dedu za 30min
A

Afrikanac

pre preko 1 godinu

Ako se vrati Suma, Udruženje srpsko-afričkog jedinstva će pozvati sve Afrikance u Srbiji da dolaze na tekme Partizana, i time će se prosečna poseta na JNA povećati sa 1500 na 3000 gledalaca, a gledalište će tako non-stop biti crno-bele boje bez dinara uloženog u koreografiju.
A

AS-AS

pre preko 1 godinu

samo fali umno bolesni Zeljko Pantic da grupno kukate i jaucete mada i odvojeno samo jaucete dobro kao zvezdas ajde bre jaci ste sta se zapenili vi ste partizan obozavam sarkazam,,gosim panticu
M

MarkoniPFC

pre preko 1 godinu

Mislim da je Suma jako los izbor sada jer nije igrao fudbal jako jako dugo a mi nemamo vremena da cekamo njega da udje u formi i plus on je vec mator nije kao da uzmemo da vratimo Cumica npr u formu pa posle i zaradimo na njemu i igra kod nas npr 3 godine i tako to...definitivno greska uprave sa cekanjem da se dovedu pojacanja jer samo da smo prosli AEK ta nagrada bila bi dovoljno za platu tog jednog pojacanja koje bi pravilo razliku...Jeste on majstor sa loptom i to sve stoji ali tesko mi je da zamislim da je on individulno trenirao ako nije morao i da je u dobroj formi sada. Za sada se cini da nam je Andrade najslabija karika od stranaca a opet bio je odlicno ocenjen i odlicno igrao na svim utakmicama prosle godine u LK tako da valjda mu treba malo vremena samo. Definitvno nam treba Radoja ako hoce da dodje a dobra stvar sto smo u dobrom sesiru pa lako mozemo da prodjemo pod uslovom da bar malo poprave igru. Retko ko bi u ovim uslovima imao vise bodova i bolje nesto igrao jer su pripreme jedva odradjene posto nismo imali igraca dovoljno uopste. Trebalo je ove igrace pustiti da prodju pripreme sa nama i da istovremeno traze klub za sebe umesto da smo samo raskinuli ugovor sa njima i idemo sa 18 igraca na pripreme ni utakmice nismo mogli da odigramo sve koje smo hteli. Problem je uprava jer riba smrdi od glave sto bi se reklo i to je jasno svakome, samo ocigledno nista povodom toga se nece promeniti.
G

Gostic

pre preko 1 godinu

A druže što ćemo s odbranom? Šuplja nam je k'o švajcarski sir. Malo o tome razmišljate.
d

dr.mr.terzaa

pre preko 1 godinu

A kako su brizni navijaci sns zvezde, kao sta ce vam ovaj propali. Jbg, nema se love za kafue, la pare , dionije i ostalih 20 pogodjenih stranaca koje ste sve uvalili za ozbiljne pare a za male ih doveli
G

Gostivar

pre preko 1 godinu

Opusteno, bitno je da imate pare da placate Sumu, Markovice, Jojice i ostalima po pola milke. 10 igraca raspusteno od prosle sezone i nije te sramota da pises bilo sta. Pokrij se! A ako nemate za licencu drzava ce da plati, nista strasno. Kad Zvezda nema za licencu partizani igraju umesto nje, a kada partizani nemaju drzava plati.
D

Deki maky

pre preko 1 godinu

Dovesti Sumu ali pritom otarasiti se matorog Natha i Meniga,i problem resen. Nije mi jasno zbog cega je Savo pristao da gasi pozar,kada tu ni tima nema ni za 4 mesto u nasoj guma ligi. Izgleda da je i Savo u problemu cim je sve progutao,a to znaci da im se crno piše...svima u klubu.
Н

Нс бој

pre preko 1 godinu

Сума Воши тражио милион за плату,немамо ми државну касицу прасицу но лимит.Изгледа му нису објаснили да је то резервисано за титове близаце.
B

Bajatovic

pre preko 1 godinu

Pa mogao je Bajatovic da mu da milionce iz svog dzepa, nego zaboravio je u drugom sakou.
R

Realan skroz

pre preko 1 godinu

Cekaj, jesu ovi stvarno vratili Savu???
G

Gostr

pre preko 1 godinu

Džabe sve,kad su 💩💩 ostala u upravi
@

@bezEU4ije

pre preko 1 godinu

Zasto se o Partizanu pise kao da je smak sveta...nisu osvojili titulu 5 godina, imaju sasvim prosecan tim za nasu ligu, verovatno na tone dugova, u narednih par godina nemaju cemu da se nadaju boljem od ovoga trenutno....tako da opusteno...samo polako, bez mnogo halabuke...radite marljivo i posteno i verujte u bolje sutra😉
S

Sf

pre preko 1 godinu

Jos jedan covek od reci kao i ŠAMROK STANOJE. Nikada vise u Srpskom fudbalu . I ? Evo ga ponovo. Eto sta je frakcijaska rec.
G

Gost Djape

pre preko 1 godinu

Sta ce vam mator igrac, stavljajte decu u prvi tim, jer tako se osvaja titula i prolazi u evropska takmicenja. E to stalno pisu grobari po zvedinim vestima, pa zasto vi onda dovodite istrosenog Sumu nazad.
L

Luis Sinisterra

pre preko 1 godinu

Jedno pitanje...ako se vrati Suma, da li ce ponovo zonglirati na promociji ...zna li se sta?
S

Sramota

pre preko 1 godinu

PA OVAJ NI U KUVAJTSKOJ LIGI NIJE MOGAO DA IGRA A MI GA VRACAMO,SACUVAJ BOZE STA SE RADI...🤦
N

Necemo savu

pre preko 1 godinu

savo je jos gori od cele nase uprave! Pravicemo mi Stolicu od blata koliko vidim!
G

Guenon

pre preko 1 godinu

Vratite Leonarda, i dovedite Cumica, uz Sumu i dobrog stopera, ako ista mislite dobro Partizanu.
M

Mmeee

pre preko 1 godinu

Leonardo jevu penziji , kada si video da igra . Dgugo igracu treba da se plate , od cega kukavci
G

Gosted

pre preko 1 godinu

Samo da ne dovedu Megvajera. Taj je gori od Saničanina,Vujačića i Markovića
p

podesen

pre preko 1 godinu

Ko zna priču zna je.Savo je davno ostao bez love,zato se i bacio na trenerski posao.Kad je bio u FSS kod Toleta bio je bez žute banke.Poslednji put sa klupe PFC ga je oterao duh.Sada ga isti vraća ali sada može i Klop da dodje džabe.Zato udarajte u glavu ako niste korumpirani i bez love.
S

Sf

pre preko 1 godinu

Oterali ga rehultati , koji duh? Jrl vas duh i u evropi sprecava da vas ne ponizvaju.
G

Gostew

pre preko 1 godinu

Duh ga je oterao,jer zvezda u četiri derbija dok je Savo vodio Partizan,nije imala šut na gol. Sad ga je duh vrati i verovatno mu rekao,da u derbiju mora da izgubi
S

Srdjan 2309

pre preko 1 godinu

Pa kad je genije hteo da bude biznismen, oladili ga ljudi za sve sto je zaradio od fudbala. Cisto ko ne zna o kakvoj inteligenciji se radi. Zato su mu i dali posao u fss-u da ima leba da jede degen.
P

PosleSviKrivi

pre preko 1 godinu

Dovodite nazad Sumu žonglera, a on bez milončića neće sigurno da dođe. Onda će posle svi biti krivi što gromada propada i što nema para:)))Ovo je verovatno predložio Terza da vratite Sumu:)))
R

Repac Plandiste

pre preko 1 godinu

Povratkom Sava i angazovanjem Sume Partizan postaje jedan od glavnih kandidata za titulu i direktan plasman u grupnu fazu LS. Kazem jedan od glavnih kandidata a da bi postao prvi favorit potrebno je još samo da Zeks Pantic postane predsednik Partizana a Ivica Ilijev dopisni clan Srpske akademije nauka i umetnosti. Sve je moguće, ovo ti je burazeru onaj film Ludnica na osami al drugi deo. Sa ovim su se složili...
M

Majka Repca

pre preko 1 godinu

Ja se slazem sine, uvek se slazem ti si moja pametnica mala. Ljubi te majka cim jednom ciki zavrsim tretman kobasice dolazim da ti citam bajku za laku noc
A

Afrikanac

pre preko 1 godinu

Repčeva mati je u pravu, sumanuti povratak Sume jedino ima veze sa tim da Savo voli da se tušira s njim, tako da će naš Partizan davati novac da se 2 starija muškarca tuširaju i dodiruju, i jedini jug koji će se za njihovog vakta podizati je jug njihovih tela u tim zajedničkim trenucima.
D

Darinjo

pre preko 1 godinu

Za ove što kažu da Zvezda ima 10-15 stranaca... u pravu ste, ima ih brdo... al' zato Zvezda na svakoj poziciji gde je stranac ima i jednog domaćeg igrača koji može da igra domaću ligu... Patrizan to nema već moraju da igraju ti isti stranci pa je problem u domaćoj ligi... Malo samo realnog razmišljanja ne bi škodilo...
s

sumaGuma

pre preko 1 godinu

Ima bas da se usrecite sa vracanjem Gume,gde god da je igrao pravio je samo skandale,probleme i tuzakao sve klubove u kojima je igrao,tako ce te i vi isto proci za jedno god.dana kad ode iz kluba i podnese tuzbu UEFI i sve tako u krug,tako radi celu karijeru!
Z

Zivi bili

pre preko 1 godinu

e to je potez zbog kog ce i Savo biti bivsi za par meseci....Sumino ponasanje je bilo katastrofa
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

I posle vam neko drugi kriv a uporno vraćate ispusene mustikle u klub.
@

@rec

pre preko 1 godinu

I to totalno nespremne! Ne zna se ko duze nije igrao Lajic ili Suma!
G

Grobar iz Dezele

pre preko 1 godinu

Ne trebaju nam ni Suma ni Ljajic.Ljudi nama treba neko ko je u formi i ko moze odmah pomoci ekipi a ne igraci koji nisu igrali po 15 -16 meseci.Dok se oni spreme i udju u ritam utakmica mi cemo biti na -16 od Zvezde. Sad se pravi ekipa za naredno leto. Dovesti golmana , stopera centralnog veznog i jos jednog spica. Onda pod hitno oterati tandemVV postaviti na celne pozicije kluba Petrica Tomica Baticu sa Savom na klupi do kraja jesenjeg dela sezone, a onda svim silama vratiti na klupu Celavoga da odradi zimski prelazni rok i pocne sa pripremama ekipe za kvalifikacije za Ligu Sampiona sledece sezone.
p

podesen

pre preko 1 godinu

Ne dozvoljava duh ovo.

rty

pre preko 1 godinu

Ili imas 12 godina i sanjaris po portalima ili apsolutno nemas pojma kako svet funkcionise
@

@podesen

pre preko 1 godinu

A koji to "duh" ? jel pricas o onom sto je dao vasoj kk.igokei 50.mil drzavni budzet,4.mil puntera i Kupio vam igranje u EL za 5.mil iako ste izgubili sve 3 titule i pobegli iz lige prosle sezone!
S

Sf

pre preko 1 godinu

Pa sto ih niste oterali sinoc . Treba ih oterati ali da neko drugi to uradi umesto vas. Sami se smeniti nece. Koji duhovi , ko vas sprecava da vas u evropi ne poniuavaju , ovo je odgovor na sarana ispod. DUH SLOBA I TADIC , DUH TOLE SIKTER BRE
I

Iz ns

pre preko 1 godinu

Da li samo vi ( partizan-zvezda) igrate ovu ligu? Da li postoje još neki klubovi u ovoj geografskoj oblasti?
N

N1204

pre preko 1 godinu

Gotivim Sumu dobar je igrac,ali ako moze Ljajic onda ne treba puno razmisljati,obojica su bez fudbala skoro godinu dana ali ipak je Ljajic klasa-dve iznad.
V

Vojica

pre preko 1 godinu

Ti si lud čovek!
D

DV11

pre preko 1 godinu

I krece standardno lozenje, do sledeceg kiksa. . .
D

Dadadada

pre preko 1 godinu

Zvezda ima 8 stranaca?
_

_000932.3705edf250a4483ba2f86b5c06b6839b.1904

pre preko 1 godinu

10 pd juce
I

Ivke88

pre preko 1 godinu

Možeš li da mi odgovoris zašto komentarises kada ne razumeš sta je pisac hteo reci? Jel te toliko zalepila mržnja prema Zvezdi, da nju pominješ a tekst je o vama? Nije ni to toliki problem, već je upitna tvoja (ne)inteligencija.. Da ti pojasnim sta je poenta teksta.. Nije problem koliko ko ima stranaca već što 4 stranca mogu da budu u prvoj postavi, a niko od ovih sto ih vi imate neće da sedi na klupi.. Razumeš? Pa sledeći put nas postedi tvog mišljenja a da pritom nisi shvatio tekst, već te obuzela mržnja prema nama..
S

Sf

pre preko 1 godinu

Real , Liverpul , Siti itd imaju i 15 stranaca i ? Šta si hteo da kažeš. Gde živis ti. Sta? Ne laprdaj
M

Milan Galić

pre preko 1 godinu

Savo zasto.Lopovi su ostali.Ako si i ti sns pakuj se.
Д

Дуда

pre preko 1 godinu

Па сви сте снс..на челу са Жељкоуглом

kln

pre preko 1 godinu

A u kosarci vam isto ne valja sns?
D

DA,,,DA

pre preko 1 godinu

Suma je dobar fudbaler, ali još bitnije, vrlo je neodgovoran, bezobrazan, nepouzdan,,,ode i ko zna da li i kada će se vratiti,,,ko da na njega računa, ko...
a

ad33

pre preko 1 godinu

A Zvezda ima 10 stranaca pa sve u redu..
G

Gost123454321

pre preko 1 godinu

I uprava i Suma sto dalje od naseg PARTIZAN-a!!! VOLIM PARTIZAN
s

sunđer Bob

pre preko 1 godinu

Suma je za Ljajića Maradona.Još da Savo stavi Lukača na gol i eto dobitne kombinacije.A ko je platio obeštećenje za Meniga nije baš čist.
G

Gostxxx

pre preko 1 godinu

Suma,savremen srednjak,explozivan,brz..fantastičan,u paru sa Nathom dobija se brza igra..
A

Ahaaa

pre preko 1 godinu

Ma sali se Savo..
N

Nen.gas

pre preko 1 godinu

Pa sta ako je i peti sesti..Svaki klub koji je i malo ozbiljan ima na svakoj poziciji po 3 igraca...Dosta vise sa jednim spicom..Dijabate igrac koji je klasa za ove prostore mora se sacuvati..Suma je itekako potreban
4

40+

pre preko 1 godinu

TRENUTNO NI SVETI SAVA NIJE OD POMOCI,,UPRAVA NAPOLJE,UPRAVA NAPOLJE
G

Gostilein

pre preko 1 godinu

Rastao se sa njima jos zimus a nije ni debitovao za njih... Znaci godinu ipo dana nije pipnuo loptu?
d

da da da

pre preko 1 godinu

i kao takav bolji od cele srpske lige za klasu veruj mi,samo da hoce a mislim da mu Sava zna žicu.
5

56789

pre preko 1 godinu

ZVEZDA IMA DESET STRANACA ZASTO PARTIZAN NE MOZE IMATI PET
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

Kojih 5? Natho je domaci igrac (uzeo drzavljanstvo Srbije, posto je tu zakonski propisane 3 godine, deca mu idu u nase skole, zene pokrenula biznis, itd.) Natho ima nas pasos i neshvatljivo mi je da vi iz Mocarta ponavljate nekoliko puta da imamo 5 stranaca, i to ne znate, a vazite za najbolji sportski mediji. Kad iskljucimo Natho, ostaje 4. Rikardo, Mening, Dijabate, Andrade. Andreade je u startu igrac manje. Nista ne pokazuje. Dijabate je odlican, ali nam fali desetka i sredina, da bi pruzio maksimum u napadu. Rikardo je takodje tu 2 i nesto godine. Od polovine, ili do kraja sezone, i on ce moci da trazi srpsko drzavljanstvo. Mesta za stranca koji pravi razliku ima, samo pitanje je li to Suma bez fudbala. On i kad je bio u top spremi je igrao toplo hladno. Moze da napravi svasta sa loptom i da se sprda sa jakima, ali takodje i da proseta bitne utakmice protiv fenjarasa i dovede bodove u pitanje Zato mi se ne svidja. Kao sto se ni Stanoju nije svidjao. Toplo hladno, igraci nisu potrebni. Samo oni koji kidaju svih 90 minuta. Pa makar bili Miljkovici. Kad kidaju neces gubiti od Novog Pazara, nego dobiti 4-5 prema 0. Sa ovim sto glume zvezde, bod je upitan. To je Sava kostalo ostavke u prvom mandatu. Vise nego sudije.
S

Sf

pre preko 1 godinu

Ma dovedite 20. Ko vam brani , u prvenstvu igraju cetvorica. Zvezda he steance fovrla za evropu a ne nasu ligu gde moze bez ijednog da igra jer ima nase igrace koii su klasa vi krsevi. Koliko stranaca ima 7 bilo kojoj evropskoj ekipi . Koliko hoces .no cemu pricate
F

Fk Šumadija

pre preko 1 godinu

Dobar je Suma, još bolji su ova dvojica (Rikardo i Diabate), takođe u Zvezdi su dobri, ali blizanci dajte malo domaće igrače, po mogućstvu mlade pa da bar sutra reprezentacija ima neke koristi, kad nam već liga i klupski sport nema nikakvog smisla.
M

Miksea

pre preko 1 godinu

Suma je pristojan igrac i vredi da zauzme mesto stranca, dok je po meni ovaj Menig visak, nije nesto specijalno pokazao, bolje da ga se rese nekako.
V

Voja-Bg

pre preko 1 godinu

Suma je igracina za Natka, Andradea i kompaniju. Za mene je Stanojevic najveći krivac za dešavanja u Partizanu. Nagomilao polovnjake neke, jurio samo sebi da oživi karijeru. Sinoc i slepac bi video da fali igrač tipa Sume, Natko ne može ni za moju ulicu da igra. Suma je uvek rešavao velike utakmice.
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Jurio samo sebi da ozivi karijeru, a nagomilavao polovnjake? Pa kako, druze, moze i jedno i drugo? Kako se to tacno sa nagomilavanjem polovnjaka ozivljava karijera? De mi samo objasni jos to. Znaci, druze, ti ni sam ne znas sta pricas u tom svom bijednom pokusaju da ocrnis covjeka koji se prosle godine do zadnjeg kola borio za titulu.
B

Bob.f

pre preko 1 godinu

Dijabate je najbji igrac koji je igrao u Srb zadnjih 20 god...Suma je potreban itekako...
@

@bobiska

pre preko 1 godinu

Mozda, ali samo u tvom klubu...
r

rea

pre preko 1 godinu

Čekaj, Partizan ima problem sa 5 stranaca, a Zvezda nema problem sa 14 - interesantan rezon autora teksta.
Б

Бибарс

pre preko 1 godinu

Мајкл Боржан фром Канада донт лајк дис.

cofi_pfc03

pre preko 1 godinu

Ovo i nije lose Suma je pod Savom Milosevicem igrao fantastican fudbal
N

Noke

pre preko 1 godinu

Vrlo moguce da se Suma vrati. Savo Milosevic je jos pre dve nedelje, nakon onog poraza u Pazaru, kontaktiran. Stolici je tad stavljen ultimatum da mora da prodje AEK, ako zeli da ostane trener. Iliev se nije slozio i hteo je odma da ga tera, pa je sam morao da ode iz kluba. Prosle nedelje, kad je Partizan izgubio na Kipru, Savo je vec krenuo da radi na tome, da preuzme Partizan. Suma je kontaktiran i odma par sati nakon toga je okacio sliku na instagramu sa Milosevicem uz opis "Najbolji trener" Iskreno mi je zao sto Savo mora da ispravlja greske uprave i sto ce da zamaskira njihovu nesposobnost. Ilija Stolica je najveca greska Partizana ikada!
R

REŠENJE

pre preko 1 godinu

Pa ispunjava li Suma uslove za srpski pasoš? Planiraju li se dovesti vrhunski golman i vrhunski štoper?

rty

pre preko 1 godinu

Suma ima 31 godinu 'zvanicno' i godinu dana rada od kuce :D A i kad je bio igra koliko mu se igra ako se naljuti nece vise nikome da doda loptu a ni da potrci...
l

lol12

pre preko 1 godinu

Ma ekipa koja igra protiv Hamruna za LK i u plej autu je trenutno na tabeli sve vrhunsko zasluzuje.Otimaju se igraci da dodju.A pare prste sa svih strana
F

Falanga

pre preko 1 godinu

Ima,ovi što su pisali ovaj tekst su zaboravili na to...
d

def

pre preko 1 godinu

Smarate sa golmanom vise.Taj mali Popovic odbranio bar 5 zicera onda protiv Socija i decko je nesporno talentovan i jedini golman u poslednjih ko zna koliko godina za koga moze da se uzme milionsko obestecenje.Da su ispred njega krsteni stoperi bio bi jos bolji.Daj pokazite mi tog golmana koji brani sve,koji ne kiksira! Sezona je bukvalno propala i najbolje sto iz nje moze da se izvuce jeste ako uspemo da plasiramo par klinaca za prodaju i grupnu fazu LK.Meniga,Sanicanica, Vujacica,Jovica i jos par njih mozemo jedino da trampimo za volove.

rty

pre preko 1 godinu

Ako moze peticija da promenite ime kluba u FK Rekreativo
b

babangidaaa

pre preko 1 godinu

jedan je beogradski FK rekreativo 011. žene, pivo,rekreativo!
R

RW

pre preko 1 godinu

FK Reha Centar
S

SUŠTINA

pre preko 1 godinu

A hoće li nekad uprava biti smenjena?
p

prti

pre preko 1 godinu

Bice kada im istekne mandat 2026 godine. Niko njih i ne smenjuje to traze navijaci i niko vise par stotina sto se okupi na ponekom mecu. Pravno niko nije trazio njima smenu nego ostavke a posto oni nece dati ostavke a za smenu mora da postoji i resenje tj protivkandidat koji hoce da dodje pa da lobira u Skupstini kluba pa da se ispostuje protokol sazove Skupstina izglasa nepoverenje, raspisu izbori... U prevodu nema od toga nista.
g

ga

pre preko 1 godinu

A zasto da smenite upravu?