Komentari na vest

Pritisak na Zvezdu: Kompani zvao Njegoša Petrovića, Anderleht izneo poslednju ponudu

m

magijoooo

pre gotovo 3 godine

Babic i Njegus jos prosle nedelje su mogli doneti 1,3+1,5 milki (nesto ide Radu) od Njegosa al to je ozbiljan novac...ovo sto se radi je amaterizam...Babicu istice ugovor za manje od sest meseci!?!
P

Pentrax penetrira

pre gotovo 3 godine

Darjane, ne nada se Anderleht. Zvezda se nada...
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Njegoša ne ljubim, ali za te pare ga je smešno prodavati. Samo lihvarska laž, šatro sad svi nemaju lovu zbog kovida. Švapski gmizavci još uvek ne priznaju da je Dragović prešao u Zvezdu. Sve mulj i fulj. Ispod 5 milki za klince jednostavno ne valja diskutovati iz poslovnog ugla. Naučite nešto od Mamića. On je odredjene funkcionere šikanirao godinama zbog "low-ball" ponuda.
D

DR.MR.TERZA

pre gotovo 3 godine

Pa zar nisu odbili 4 miliona za ovog panja pre par meseci??1.5 m od toga 60 % ide fk sns zvezdi, nije to lose.Najveci transfer u zadnjih 3 god.
V

Vdmz

pre gotovo 3 godine

Covek dao komentar i ima 800minusa. Pozdrav mocartsportu od mene i ne ulazim vise
e

e bre...

pre gotovo 3 godine

natera me da prelistam brdo vasih idiotskih komentara da nadjem tog sa 800 minusa da dodam jos 1... potrosih svu energiju od sendvica
T

Tdv

pre gotovo 3 godine

Zvezda ubija sve talente, ovaj decko je pre godinu ipo dana mogao da ode za barem 3-4 miliona, ali zahvaljujuci tome sto smo jedini klub na svetu koji 30-40 igraca u rotaciji, normalno da nije mogao da igra i da mu je visestruko pala vrednost
S

SACHA_PFC

pre gotovo 3 godine

Zamislite jos da nema pravila bonus igrača...pa znate li kada bi se čulo za bilo kojeg mladjeg igrača u Zvezdi.Dobro je i ovako...pre nekog vremena Terzic je najavio da od sva tri klinca nece dati ispod 4.5.mil.evra pojedinacno...ja sam i tada a sada jos sigurnije tvrdim da sve zajedno za njih trojicu ako izvuku ukupno 4.mil.evra.Zvezdasi slavite pravilo bonus igrača i nedajte da se ukine...ukoliko se ukine za 2.sezone necete ni znati da imate omladince.
S

Sova 966

pre gotovo 3 godine

Kakvo guranje netalentovanog igraca..ovi iz anderlehta su totalno ludi.takvih igraca ima na tone..
z

zvezda sns

pre gotovo 3 godine

Pa ni toliko ne vredi
a

as

pre gotovo 3 godine

Strasan pritisak.Uzmi ili ostavi.
G

Gost 7

pre gotovo 3 godine

Neka ide ne mora ni da se vraća , al to da se stavi u ugovor zabrana povratka ( i ovo mu je mnogo što smo ga trpeli da se razvije u šta god to bilo ).
N

Nazadni

pre gotovo 3 godine

Tako je i on i Velja, vezisti a svaka druga lopta nazad, i nebitno ko je protivnik.
Ž

Žita ganci

pre gotovo 3 godine

Ma gola glupost dati im ga za 1,5 milki. Njegoš da pljuje još dva onakva gola,a ja bi mu pružio priliku,spakovale bi se i 2,5-3 milke I obaveznih 20%,pa ako ga daš što moraš za neku manju kintu onda bar još 25%. Ali uvek bi tražio više keša sad,a manji procenat,a Terzinjo zna zašto!
T

Tebi

pre gotovo 3 godine

je igrač i njegovo znanje samo da da gol. On je vezni igrač i ne mora dati ni jedan gol ali zato mora da radi kao švajcarski sat a on ro ne radi tj nema blage veze.
@

@Tebi

pre gotovo 3 godine

On je zadnji vezni sa jakim udarcem sa distance. Malo je takvih. On mora da bude jak u duelu, što generalno i jeste. Što je najbitnije, bio je više nego solidan u LE. On više kiksira u domaćim utakmicama. Ne kažem da je dečko neka igračina, nije. Ali ovo što sam opisao ti je jeftina verzija Džake. Dakle, može se na njemu zaraditi, baš kao što je čovek napisao...ako da još par bombi u LE to je dovoljno za 4-5M.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre gotovo 3 godine

VULIĆ je prodat , za 800.000,00,,,,,, a od Njegoša Petrovića je bolji bar duplo.....,,,,,,, ...... i pouzdano znam da je jedva čekao da ode, jer nije mogao da izdrži maltretiranje i ucene kojima je bio izložen.
p

podesen

pre gotovo 3 godine

Mislis vracanje plate u kovertu gore.
g

gunđalo

pre gotovo 3 godine

"Njegoš Petrović projektovan za 4 miliona", Zvezdan Terzić. Ha ha ha, znaju u Anderlehtu ko je "prvak" AV kokezanija terzinjo cigojner lige sa 3 nerešene i koliko je ta titula "poštena"
p

pancevac92

pre gotovo 3 godine

u evropi je najbolji pokazatelj koliko je posteno vase drugo mesto,o prvom mestu ne vredi diskutovati
G

Gost pp.

pre gotovo 3 godine

Sto nas vi niste pobedili?
S

Sasa 79

pre gotovo 3 godine

Da covek ne poveruje. Mnogo bolje igrace i madje smo prodavali na prvu za male pare a sada na ovom polu igracu dizemo cenu. Na kraju otici ce za manje pare.
V

Vidoviti

pre gotovo 3 godine

Igraci kao Njegos I ostali bivsi bonusi ne mogu biti placeni vise od 1-3 miliona u zivotu sve ostalo su bajke igrac koji u slaboj Srbskoj ligi nije igrao pola utakmica I od te polovine opet pola I Sto je igrao je prosek. Ekipe koje ih dovode to rade po principu mozda eksplodira ako ne nije bitno nisu neke pare...Da su ekstra talenti poput Radonjica,Mitrovica itd onda ok malo je 1,5 ovako sve je to dobro bitno je samo grupno takmicenje.
E

Em si nepismen

pre gotovo 3 godine

Em romane kucaš.
Ž

Živorad žika živac

pre gotovo 3 godine

A be će otidne Petković u Arderleht. Mogli smo još koje milionče da tražimo. Će dovede Terze dobru zamenu za njega. Će napravimo dreem tem ove godinu. Samoda sviju ostanu na okupu. Sve će gi utepamo u evrope. Ene i u Srbije ce bidnemo prvaci. Deketa je bijo golem fudbalist, će bidne i golem trener. Prodrška na Terzetu Mrkela i Deketa. Samo nji oba trojica mogu da nas vodu u pobede.
K

Kakva njuška

pre gotovo 3 godine

@Živorade. Javi se Kusturici, čuo sam da snima novi film. Čoveče tebe će sa mrežom da vataju po ulici.
i

imbecil

pre gotovo 3 godine

Grobarski tres kretenizam i duhovitost)))
M

Mikri

pre gotovo 3 godine

A sto vi brinete za koliko cemo mi prodati igraca...mi zivimo od evrope, a vi od prodaje igraca i milostinji drzave. Na kraju krajeva sve i da propadnemo (a necemo) nece to ni najmanje uticati na vas, jer ste vi bas ono ocajni.
G

Gost1111

pre gotovo 3 godine

O kome ti to?
p

podesen

pre gotovo 3 godine

Znam da zivite od Evrope, prosle godine osvajac lige evrope oko 12 miliona uzima, kako niste osvojili le, kako nije bilo ulaznica, kako gasprom 4 milke, 1,2 telekom,sve skupa tesko do 12 milje, budzet po doktoru 30 milje. Mozda ste stedeli ranije ko bi ga znao, doktor je to sa alfa univerziteta.
h

humska

pre gotovo 3 godine

Vi zivite od evrope Ahahahaha.. Pa pavijane i da zivite od evrope to vam je izmedju 10 i 20m zavisi koje ste takmicenje igrali, a vama trba po sezoni 30 do 40 m.. Ko ce da vam plati one silne promasene igrace.. Opet vam je dug 50 m, niste vec tri sezone prodali igraca da valja.. Vec igracima kasne tri plate, al dok je Terzicu takvih polumozgasa on ne brine..
V

Vdmz

pre gotovo 3 godine

Vi zivite od Evrope? Sezonu 20/21 ste igrali Le, ispali od Milana i to je ok.Po recima Terzica vas god. budzet je 25-30mil a od Evrope niste uzeli ni 10mil. I, sta sad?
@

@humska

pre gotovo 3 godine

Ti si nesvesno opisao Barselonu, samo što su oni 900M u dugu. Nego reci bre kako to izgleda život kad ti je smisao za život mržna boljih od tebe?
K

Kon

pre gotovo 3 godine

Dečko prosečan superligaški igrač.
A

Andjus

pre gotovo 3 godine

Rekorderi jedini na svetu bez poraza ne mogu igrača ni za dzabe da uvaljaju bar u neki Turkmenistan, Čad... To samo govori kakvo je stanje u fudbalu i u državi!!! Tužno i žalosno!!!

Kalčopolista®

pre gotovo 3 godine

Ajde ne preteruj! Pa stigla je za Mileta Degeneka ponuda od Singapurćani!
G

Gost12

pre gotovo 3 godine

Koga li ce cuveni milioneri iz humske dovesti ovog leta za silne milione pristigle od prodaje njihovih vedeta??)))
T

TENK IS-7

pre gotovo 3 godine

Asano zna!!!
G

Gostić

pre gotovo 3 godine

Od toga 40 procenata ide Radu.Ako ga daju za ovaj novac bez 30 procenata od sledece prodaje u pitanju je cist kriminal.Momak sa velikim potencijalom,a tek su mu 22 godine.
T

Trkač

pre gotovo 3 godine

Što ga ne kupiš kada ti je dobar?
K

Kemp

pre gotovo 3 godine

Bolje i da ode dzaba nego za ove pare sta 1.5 mil, pa to je ponizenje.

Kalčopolista®

pre gotovo 3 godine

Sto bi stari dobri Deja Andjus, inace veliki zvezdas i realni delija rekao: IMA NESTO I U NAUCI O IMENIMA! A ovo ime bas "egzoticno"! Stigla bezobrazna ponuda za Karadjordja ili kako vec, od milion i po! Uh sunce ti!!! Citajuci realne srpske medije, reklo bi se da je N'golo Kante licno!!!
G

Gost12

pre gotovo 3 godine

Dobro je, sve ok, znamo da mrzis sve srpsko, i Njegosa, i Karadjordja, i Zvezdu, i Beograd... Znamo opusti se)))
v

v1ad

pre gotovo 3 godine

Nigde ne gori. Sacekati posle Evropskog pa onda razgovarati. O ovakvim ponudama i ne treba razmisljati, ne sto je premalo novca (a jeste), vec sto su u fazonu "uzmi ili ostavi". Zvezda je redovna u Evropi poslednje cetiri godine i mora zbog reputacije da trazi vise para i ne pada na prvu ponudu.
R

Rtrt

pre gotovo 3 godine

Glupost, prodati odmah.
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Ne znam šta da mislim. Prevelike plate kod igrača, a premale pare kada se prodaju. Priča se o nekim bombama, a duguje se igračima i zaposlenima. Dragović je došao na prvom mestu iz ljubavi prema Zvezdi. Sa druge strane otišao je Milunović, koji je odigrao vrhunski ovu sezonu. Tako da nismo tu u nekom velikom dobitku, da je ostao i Milun to bi bila prava stvar. Bombe jedna po jedna otpadaju, mislim da se LICE malo zaigralo i preigralo. Mlade igrače ne mogu da prodaju preko 2 miliona. Sva ta priča o budžetu od 50 miliona, o bombama, o stabilnim finansijama, nije to baš tako. Ja ću biti zadovoljan i sa LE, ako se udje u LŠ, još bolje.
R

Rtrtr

pre gotovo 3 godine

Prodaj ga tiza 5 miluona kao Vidić.
D

Džabe si pisao...

pre gotovo 3 godine

Dragović se pokazao u dve jake lige u koje Milun može samo kao turista. Da ne pričamo da je kupljen iz najbolje lige sveta i da je godinama standardan u Austriji, dok Milun Srpskoj klupi prismrdeo nije i pored najgore defanzivne generacije od kad imamo sopstveni grb.
a

armija

pre gotovo 3 godine

Hvala i dovidjenja...
Z

Zvlat BG

pre gotovo 3 godine

Nekada davno, tada nepoznati Vinsent Kompani je bio u Beogradu! Igrao fudbal na Memorijalu "Uroš Tišma" u B19a. P.S. Ko bi rekao da će da "zastrani" i ode u Mančester! Hehehe
S

SUNĐER BOB

pre gotovo 3 godine

Kragujevac City@ Kako te nije mrzeo da toliko pišeš?..da smaraš ni do pola nisam procitao..
N

Najbolja uprava

pre gotovo 3 godine

Podrška za našeg predsednika Tozu, nedaj se predsedniče. Podrška za našeg direktora Terzića, podrška za sportskog direktora Mrkelu. Vodite nas u pobede, za bolje sutra, za našu budućnost, navijači vas vole. Samo sa vama možemo napred. Do pobede. Živeli.
B

Bravo botu

pre gotovo 3 godine

Klasičan onaj BOT sa mitinga. Pogledaj mu tekst, mi vas volimo, samo sa vamu u pobede, za budućnost i bolje sutra. Teška smejurija. TI si prevazišao sendvič, zaslužio si gurmansku i koka kolu.
z

zak

pre gotovo 3 godine

@Bravo botu A šta si ti? Je li treba da mijenjamo ljude koji imaju rezultate iza sebe,u čemu je problem?Hoćemo li bukati protiv njih jer su uspješni u svom poslu?
Ć

Ćuti seljo

pre gotovo 3 godine

@Zak. Papane niko ih nije terao, samo je smešno i žalosno da Botovi pišu takve tekstove, kao u predizbornoj kampanji. Mogao je da napiše podrška za upravu, i to je to. Pogledaj koliko pluseva i minusa imaju neki tekstovi, izadje tekst pre minut a već ima 50 pluseva ili minusa. Nema potrebe za tim.
K

Kragujevac City

pre gotovo 3 godine

Brate mili ala smarate sa tim da nikoga ne mogu prodati nakon dve lige sampiona i dve lige Evrope. Dosadni ste sa tim. Ako se ne razumete u fudbal nemojte komentarisati. Iz nase beda lige se dobro mogu prodati samo igraci do 23-24 godine. U nekim slucajevima i 25. Sve preko toga maksimala je naplatiti 2-3 miliona eura.Uz poneki izuzetak. Zvezda je uglavnom sastavljena od iskusnijih igraca na kojima ne moze ni zaraditi ali se od tih igraca ocekuje da donesu profit upravo igranjem u Evropi. Jer Zvezda ako recimo udje u ligu sampiona,uz bonus od UEFA-e,plus TV prava i ulaznice pookriva citav budzet. Visak ti ostaju sponzorstva tipa Gasprom,Telekom i ostali manji sponzori i osvojeni bodovi u Evropi. Plus ako prodas nekog igraca. Tako radi Zvezda od prvog ulaska u LE preko Krasnodara pa do dana danasnjeg. Koliko god da su Ivanic i Katai predobri i premotali nasu ligu,ne mozes da ocekujes da ih Zvezda proda dobro. Ivanica manje vise moze za 3-4 miliona ali sve sto je stariji i cena se spusta a ujedno se smanjuje i duzina ugovora koju ima sa Zvezdom. Mi smo sa Donaldom,Jovicicem,Jovancicem igrali Evropu a za njih trojicu nismo uzeli ni milion eura,em zbog godina em zbog duzine ugovora.Zvezda i dan danas ima iskusne igrace u vidu Borjana,Dragovica,Degeneka,Rodica,Bena,Ivanicam,Kataia,Pavkova...Dakle nikoga od njih ne moze dobro prodati. Pa cak i rezervisti u liku Srnica,Vukanovica. Ovi mladi slabo igraju, igraju nase prvenstvo zbog glupih pravila. Cak i kada dobiju priliku da igraju oni je ne dokazu. Partizan radi drugacije,on ubaci mladog i trpi ga celu sezonu. Na kraju od menadzera i njegovih veza zavisi gde i za koliko ce ga prodati.Dok je Boaci bio mladji prodala ga je Zvezda za 5.5m, Grujica za 6m, Radonjica za 12m, od kojih joj je pripalo 7m, Pesica za 4.2m, Joveljica za 4m, Degeneka za 3.6m,bracu Ilic za 5.5m. Sada u Zvezdi od mladjih imas Erakovica koji maltene nije ni igrao,Gavrica koji je bio slab izuzev jedne ili de utakmice, Krstovica koji mnaltene nije igrao,Nikolica,Petrovica itd. Ne gleda se uspeh kluba na osnovu prodaje igraca nego na opsnovu rezultata. I Juventus je skoro deceniju bio uzastopni prvak Italije a ni jedan bombasticni transfer nije napravio u odnosu na Napoli,Milan,Lacio,Romu itd. Bajern takodje. To je kao kada bi sada pitali kako je Bajern prvak a Dortmund skuplje prodaje igrace. Glupost ziva. Neka mi udjemo u LS ako budemo mogli ili makar LE a ovi drugi neka komentarisu transfere.
Š

Šta rade botovi

pre gotovo 3 godine

Pre 2 min je ovaj lik imao 2 plusa, a pogledaj sada. Nema potrebe za tim.
Š

Šta rade botovi

pre gotovo 3 godine

A ja pre dva minuta imao 3 minusa, a pogledaj sada. Bravo paćenići, biće njam njam.
Š

Šta rade botovi

pre gotovo 3 godine

Pogledaj ove moje minuse 😂😂😂
T

Tvrd orah

pre gotovo 3 godine

Ako 1 500.000 onda samo uz 50%sledece prodaje inače ništa! Jer ne zaboravite ide još nešto i Radu UPRAVO ZATO JE TO PRE MALO PARA! REALNA CENA BI BILA 3 MILIONA+15%
E

Ejho

pre gotovo 3 godine

Pa onda prodajte svoje igrače iz omladinske lige. A ne radove, naoretkove i ostale.
S

SilverSurfer

pre gotovo 3 godine

Igrač koji ima 21 godinu i u nogama i prvenstvene i evropske utakmice, kapiten je mlade reperezentacije i ponuda ne može da prebaci 1,5 miliona evra. Uz Gavrića i Nikolića to je jedini fudbaler kog Zvezda može da proda. I to samo zato što su mladi. Fantastičan uspeh nakon četiri godine igranja u Evropi. Uz to kasa je potpuno prazna pa ispada da je igranje u Evropi za Zvezdu bio potpuni fijasko. Jer, kako drugačije objasniti da dovođenje novih igrača zavisi od potencijalne prodaje koja u najboljem slučaju za sva tri pomenuta fudbalera može da iznosi 5 do 6 miliona evra. Da je u Zvezdi bezkintarević sigurno znaju i u Anderlehtu pa nemaju nameru da daju više. Kolika će šteta biti u Ljutice Bogdana kada se ova šarada završi niko ne može da pretpostavi. Već sada se u nekim čaršijskim pričama može čuti da će to biti zemljotres razornih posledica. Za to vreme se većini mažu oči Evropom i građnjem trening kompleksa.
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Zaboravio si napredak na rang listi od sto mesta. Ovo za igrace naravno da nije tacno. Odbijena je ponuda za Ivanica.
F

Familija

pre gotovo 3 godine

Kako će te zaboleti kada se popularna mušema razvije u septembru na marakani a mi popunimo marakanu do poslednjeg mesta da nema igla gde da stane liga šampiona opet stanuje na marakani
p

podesen

pre gotovo 3 godine

Tacno si sve rekao, a ako si zvezdas moj naklon.
R

Realnosti

pre gotovo 3 godine

Prodaj odmah, i njega i Nikolića i Gavrića. Trčeći.
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Ti bi najradije ugasio Zvezdu.
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Nema ponuda za osvajace duple krune?!Pa kako?Pa zar sportski direktori klubova iz vrha tabele liga petice nisu obavesteni o rekordima u nasem prvenstvu od 20 klubova?!O 100 bodova?!O 100 golova?!Daj da se plati neki oglas za vreme EP da se saopsti da postoji zemlja u Evropi ciji sampion ima preko 100 bodova i preko 100 golova a ta "ZEMLJA" NE IGRA NA EP!A najsmesnije je to sto kao mora neko da se proda da bi se dovela pojacanja?!
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Jos je gore stanje u komsiluku gde se za transfere uzima desetine miliona evra a igraci plate traze preko suda. Igrace dovode po principu daj sta das ali bez obestecenja. Tako su dovedeni igraci iz Psz Arsenala Csk Celzija Dortmunda...
G

Gost 12345

pre gotovo 3 godine

Menadžeri su čudo. Anderleht umesto da se pojačava planira da i dalje tavori. Realno igrač za OFI sa Krita.
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Realno tako si pisao i za Racica.
Š

Šta se ovo radi

pre gotovo 3 godine

Jel stvarno neko može da poveruje da je 1.5 miliona prava cena. Da klub koji je igrao dve LŠ i dve LE za redom, prodaje mladog igrača za te smešne pare. Meni ovo smrdi na KOMBINU. Mi namerno oborimo cenu igrača, a kupac za to debelo časti ispod stola, i svi srećni i zadovoljni. Vidić je 100 posto upravu, nenormalne plate igračima a nikoga ne mogu da prodaju za neke normalne pare. A pritom se stalno igra evropa. Nešto to nije uredu. Izgleda da se Glavonje ugradjuju u te nenormalno naduvane plate, i posle se ugradjuju u nenormalno male cifre od prodaje igrača, za kovertu.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Ma naravno. Koja cifra izađe u javnost, toliko dođe i ispod stola.
p

podesen

pre gotovo 3 godine

Dobro jutro Kolumbo.
0

011

pre gotovo 3 godine

Ako je istina dajte ga odmah, momak možda nije loš, ali je operisan od fudbala.
J

JT

pre gotovo 3 godine

Reputacija se gradi. Stranci znaju da je Zvezda u dugovima i da daje igrace za bagatelu. Da Zvezda nema dugove, da je stabilna, mogla bi da odbija. Ovako ce ga prodati. Jos puna kapa ako uzmemo procente, nekih 20% od naredne prodaje. Velike transfere mogu da obavljaju samo klubovi koji igraju u jakoj ligi i/ili su finansijski stabilni. U nasoj ligi, sampion moze biti samo Zvezda ili Partizan. Time je u startu liga diskriminisana i niko ne daje velike pare. To sto je Partizan prodao Pavlovica je tu negde, plafon. Ili Zvezda Radonjica. A to je sitna para za danasnje transfere.
B

BS

pre gotovo 3 godine

Ne postoji klub u Evropi koji nije u dugovima. To su uglvanom dugovi prema bankama na ime podignutih kredita. Tako da ni Zvezda nije izuzetak.
B

Bingole

pre gotovo 3 godine

Partizan nije prodao Pavlovica za vise od 3-4 miliona. Sve ostalo je bajka
S

S visnjom burek

pre gotovo 3 godine

2 miliona i 30 %
T

Tiću

pre gotovo 3 godine

Pa nije ni čudo što se Anderleht raspada već godinama pogle kakve balvane dovode
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

I tako evropski prvak Celzi dovede Pantica.
G

Gost gostuje

pre gotovo 3 godine

Vec duze vreme se namece jedno zdravorazumsko pitanje sto se tice cena transfera igraca iz Srbije. Da li je realno da u vremenu kad je cena svega u svetu porasla, u vremenu 100 milionskih transfera, gde iole formiran igrac u ranim 20im godinama na evropskom trzistu vredi najmanje 5 miliona, da mi i dalje prodajemo igrace po 1, 1,5, 2 miliona evra?
b

bgcz

pre gotovo 3 godine

Ne zaboravi i 20% od naredne prodaje :D
K

Kako da ne

pre gotovo 3 godine

@Gost gostuje. Kako se nisi zapitao dali je tih 1.5 miliona prava cena. Ili samo priča na lakoverne navijače.
O

Ortak

pre gotovo 3 godine

Prvo moras da shvatis da nismo u evropskoj uniji,samim tim cena igraca je manja.Druga stvar je da klubovi sa zapada vrlo dobro znaju kakvo je stanje na istoku.Realna cena mozda i jeste oko 3 miliona, ali oni znaju da ce ga Zvezda dati za manje para i tu se svaka prica zavrsavam.
J

Jagnjilo

pre gotovo 3 godine

Nas igrac zauzima mesto stranca. A oni na mestu stranaca dovode vec gotove igrace a ne decu koja jos trebaju napredovati. Njegos Petrovic moze napredovati bas kao sto su to ucinili racic i Grujic.
K

Kragujevac City

pre gotovo 3 godine

Brate mili ala smarate sa tim da nikoga ne mogu prodati nakon dve lige sampiona i dve lige Evrope. Dosadni ste sa tim. Ako se ne razumete u fudbal nemojte komentarisati. Iz nase beda lige se dobro mogu prodati samo igraci do 23-24 godine. U nekim slucajevima i 25. Sve preko toga maksimala je naplatiti 2-3 miliona eura.Uz poneki izuzetak. Zvezda je uglavnom sastavljena od iskusnijih igraca na kojima ne moze ni zaraditi ali se od tih igraca ocekuje da donesu profit upravo igranjem u Evropi. Jer Zvezda ako recimo udje u ligu sampiona,uz bonus od UEFA-e,plus TV prava i ulaznice pookriva citav budzet. Visak ti ostaju sponzorstva tipa Gasprom,Telekom i ostali manji sponzori i osvojeni bodovi u Evropi. Plus ako prodas nekog igraca. Tako radi Zvezda od prvog ulaska u LE preko Krasnodara pa do dana danasnjeg. Koliko god da su Ivanic i Katai predobri i premotali nasu ligu,ne mozes da ocekujes da ih Zvezda proda dobro. Ivanica manje vise moze za 3-4 miliona ali sve sto je stariji i cena se spusta a ujedno se smanjuje i duzina ugovora koju ima sa Zvezdom. Mi smo sa Donaldom,Jovicicem,Jovancicem igrali Evropu a za njih trojicu nismo uzeli ni milion eura,em zbog godina em zbog duzine ugovora.Zvezda i dan danas ima iskusne igrace u vidu Borjana,Dragovica,Degeneka,Rodica,Bena,Ivanicam,Kataia,Pavkova...Dakle nikoga od njih ne moze dobro prodati. Pa cak i rezervisti u liku Srnica,Vukanovica. Ovi mladi slabo igraju, igraju nase prvenstvo zbog glupih pravila. Cak i kada dobiju priliku da igraju oni je ne dokazu. Partizan radi drugacije,on ubaci mladog i trpi ga celu sezonu. Na kraju od menadzera i njegovih veza zavisi gde i za koliko ce ga prodati.Dok je Boaci bio mladji prodala ga je Zvezda za 5.5m, Grujica za 6m, Radonjica za 12m, od kojih joj je pripalo 7m, Pesica za 4.2m, Joveljica za 4m, Degeneka za 3.6m,bracu Ilic za 5.5m. Sada u Zvezdi od mladjih imas Erakovica koji maltene nije ni igrao,Gavrica koji je bio slab izuzev jedne ili de utakmice, Krstovica koji mnaltene nije igrao,Nikolica,Petrovica itd. Ne gleda se uspeh kluba na osnovu prodaje igraca nego na opsnovu rezultata. I Juventus je skoro deceniju bio uzastopni prvak Italije a ni jedan bombasticni transfer nije napravio u odnosu na Napoli,Milan,Lacio,Romu itd. Bajern takodje. To je kao kada bi sada pitali kako je Bajern prvak a Dortmund skuplje prodaje igrace. Glupost ziva. Neka mi udjemo u LS ako budemo mogli ili makar LE a ovi drugi neka komentarisu transfere.
J

J.P

pre gotovo 3 godine

Realna ponuda
3

3.mil ili nista

pre gotovo 3 godine

ZA 3 MIL.MOZE DA IDE... ZA 1.5 MIL.SAMO RECI NE HVALA I DOVIDJENJA,PREKINUTI RAZGOVORE!
Х

Хсџ

pre gotovo 3 godine

Де зовите терзића и питајте га како нико не нуди више од милион и по. Звезда од продаје може приходоват 10 милиона једино да прода бар 5 играча. Ево сад вам кажем николић иде за 3, а гаврић такође за милион и по. То са његошем озноси 6 милиона за 3 играча. Терзић је највећи лопов у историји клуба.
G

Gostic

pre gotovo 3 godine

Jel ti zaista mislis da ovaj dečko vredi više? Ja ga ne bih kupio ni za 500k… i šta sad?
s

sta?

pre gotovo 3 godine

...ali zvao ga Kompani...Covek verovatno pojma nema ni ko je Njegos...

Aleksandar Radovanovic

pre gotovo 3 godine

1 500000 i 25%
D

DusanMilic

pre gotovo 3 godine

Ja sam mislio da kada Mozzart objavi par puta da Betis i drugi nude po 4-5 miliona za Petrovica, da ce se pohaviti neko i ponuditi bar dva... tako da ne vidim smisao slicnih natoisa kao i za Nikolica kao da ce neko od nas citala da kupuje te igrače. Onaj ko placa zna koliko roba vredi.

Norwegianviking

pre gotovo 3 godine

Heheh bice 800k pluss 20% od sledeceg transfera ..