Komentari na vest

Priznanje za priznanjem: Veljko Birmančević najbolji mladi igrač u Švedskoj (VIDEO)

B

Box

pre preko 2 godine

Sta ti je uredjena zemlja- momak od 23 godine je u izboru za mladog igraca godine. Negde drugde ili svuda drugde bi birali one od 18 ili 19 godina.
k

kosmonaut

pre preko 2 godine

Pa samo si u Srbiji mator sa 27 28 godina vidis da je on u 23 mlad u Svedskoj,zato smo mi tu gde i jesmo.Toliko.Bravo Veljo!
B

Box

pre preko 2 godine

Mala zanimljivost Luka Jovic ima isto 23 godin

д.г.

pre preko 2 godine

Јел то беше онај мали ког није хтео тврди север. Баш воле клуб. Због њих ове године два пута играмо без публике. Битно је да коп има грађевинских послова. Остало је мање важно.
S

Shvatite već jednom

pre preko 2 godine

Pre tri dana sam "biseru" napisao dva komentara ispod članka "Veljko Birmančević postaje najskuplji igrač švedskog fudbala" koji izgleda nisi pročitao. Razlog zbog koga Birmančević nije došao u Zvezdu je isključivo materijalne prinude tj NOVCA pročitaj taj moj komentar da se ne bi ponavljao. Drugi razlog ili činjenice je da su se navijači pitali pregovori bi bili obustavljeni još u januaru 2020 kad su prvi put pokušali ljudi iz Zvezde da ga dovedu a ne bi se nastavili u letnjem prelaz nom roku 2020 i u januaru ove godine mesec dana pre odlaska u Švedsku da li ti je sad malo jasnije "biseru" a valjda su ukapirali svi oni "biseri" koji su ti davali pluseve. Žao mi je što vas ima toliko "pametnjakovića" koji se razumete u srpski fudbal koji ništa neshvatate već iz vas govore reči mržnje a ne realnost.
r

rarara

pre preko 2 godine

Ova 957823 botina nesto prica, a decko je proveo 9 godina u Partizanu. Kipti od besa bote.
G

Gostih

pre preko 2 godine

Samo kod nas se tzv. "navijaci" a u stvari huligani i kriminalci pitaju za to ko moze a ko ne da igra u klubu. Meni je kao zvezdasu zao sto mali nije dobio sansu da zaigra za nas, jer bi bio grom. Njemu je ipak bolje da je sto pre izasao iz ovog fudbalskog i drustvenog mulja. Sjajan potencijal. Puno uspeha zelim!
e

ejalobidibaohaha

pre preko 2 godine

Bravo mali to si ti!!!! Prati svoje snove masino
P

Po zasluzi...

pre preko 2 godine

Bravo,bravo,bravo!!!
h

hehehe

pre preko 2 godine

Sasvim je normalno da izdanak Partizanove skole bude najbolji mladi igrac u Svedskoj.
G

Ghost7887

pre preko 2 godine

Onda bi bar tako veliki klub, kao sto je Partizan, trebao da prepozna njegov kvalitet, a ne da iz Čukaričkog ide u Malme. Pokrij se ušima i ne blamiraj se..
9

951357

pre preko 2 godine

Naravno, jer ste uticali na njegov fudbalski razvoj kao što ste uticali i na Vlahovićev. Dakle, ni malo. Zato su i uspeli da naprave nešto. Da ste ih vi uzeli pod svoje, sad bi ovaj igrao za Peskaru a ovaj za Falkenberg.
D

Da dodam koju..

pre preko 2 godine

Jeste,poput Vlahovića u reprezentaciji.Ali morao je zvezdaš sjesti na klupu da bi se iskoristio taj potencijal jer prethodnik nije bio sposoban.
G

Gosttt

pre preko 2 godine

zar do juce niste vikali da su skandinavske lige slabe?
G

Gost789

pre preko 2 godine

Dobili ste 100.000 kao procenat a mogli ste bar 3-4 miliona. hehehe