Komentari na vest

Problemi u Humskoj: Partizan izgubio Markovića na deset dana, a Severinu verovatno i za derbi

P

PuniceGrafosi

pre 5 meseci

Znaći sada kada ih Grafosi napune, Trenerčina Muljaj će imati izgovor da je igrao bez kapitena:))))
0

02

pre 5 meseci

Znaci pojacani docekujemo naredne meceve.
Y

YayaT

pre 5 meseci

svasta ,pa Partizanu je bitnije da bude tu Scekic,Belic i ostale drvosece ,igraci koji mogu napraviti dva do tri crvena gratis

Pa da

pre 5 meseci

Kao Sanogo pre nekoliko godina jedini nacin da se zaustavi Suma.
S

Srpska Sparta CGCZ

pre 5 meseci

A viđi jadan, igrali ti sve te Severine, Zorice, Nadice, na nos će vi iziđe jadni! Ubiće vas Zvezda ka grad papriku u Šavnik!

Luka CFC

pre 5 meseci

Kao što je ubila Vozdovac, Cuku, Young Boys.....Smiri se malo dečko, idi gledaj Grbalj...
К

КНД БНД

pre 5 meseci

...20.000 СТИЖЕ ДЕЛИЈААААА!

B9

pre 5 meseci

Koji bre Turci, ne igramo Evropu ove godine
v

vic

pre 5 meseci

Sve vic do vica od ovih mozzart novinara
P

Pedja108

pre 5 meseci

Partizanu dva igraca povredjena i to je odmah kuknjava, kako ce se to preziveti. Uz to Markovic se brzo vraca na teren, a generalno obojica nisu neka pojacanja. Tako je skoro bilo da Duljaj ne zna ko ce braniti na golu, jer su toboze svi bolesni ili povredjeni, a onda odjednom sve bilo u redu. Ali, navikli da kukaju, pa kad ne znaju zasto, onda daj zbog kao povreda.
Č

Čičak traka

pre 5 meseci

Čuj kuknjava. Pa sa toliko kratkim rosterom svakako je briga. Vidim nikad skuplja Zvezda blista i ''gazi sve redom'' sa sve 33 zdrava. Vama bi još i išlo u prilog da prepolovite roster, ne zezam se uopšte.
D

Dzi

pre 5 meseci

Odahnuli smo kad smo culi da ne igra Severina... Nismo TSC dakle barem do 5 da brojimo protiv jugoslavenske momcadi iz Beograda.
b

beogradskipartizan

pre 5 meseci

Dajte Jovanovica u napad sa Saldanjom!!!!
G

Gistgost

pre 5 meseci

Kakav priblem? Pa imaju super Sanija
L

Logican

pre 5 meseci

sled dogadjaja!Nemamo mi para kao milioneri podno tenka koji imaju 3 jednaka tima!Kod njih Kamerunci Addo i Kangwa koji ne odigrase nijedan minut tokom sezone imaju vecu platu nego ceo tim Partizana!
m

mislim....

pre 5 meseci

da trebaš za to da se žališ upravi vodovoda!
D

Dzi

pre 5 meseci

Vi ste fk beskucnik...zovete se jsd...igrate u tudjoj zemlji, tj nasoj Srbiji... Nije mi jasno sto vam i toliko daju...zalite se marsalatu, i sudu udruzenog rada.
g

garinča

pre 5 meseci

Кад ништа не зарадите неможете ништа ни да купите.
m

muljago

pre 5 meseci

@dzi, ko je u tudjoj zemlji, papane? Vrati se u svoj Nju Delhi.
@

@Dzi

pre 5 meseci

Recite to otvoreno svim legendama naseg fudbala koji su iz Partizana i reprezentacije Aleksandru Mitrovicu recite da ne priznajete sve sto je postigao jer on ne pripada ovoj zemlji i obrisite sve to gumicom da vidimo ko ce ostati.
g

gost018

pre 5 meseci

Kada je derbi na kraju?
c

cccccv

pre 5 meseci

Posle izbora!
I

I dalje nista na sajtu Soccerway

pre 5 meseci

Navodno za 15 dana.
L

Lektor

pre 5 meseci

Nece ni biti Derbija.
N

Nenad1246

pre 5 meseci

Derbija nema od 91.
L

Lektor

pre 5 meseci

Ne nego od '11, ali, ne u fudbalu vec u kosarci. Ko je ono osvojio Kup u sezoni 1991/92 i koga je pobedio u finalu?
J

Jesse Custer

pre 5 meseci

Kako je sad hendikep izostanak Severine, kada je ovaj isti Joksić pisao da je to drugoligaški igrač (kao i većina ostalih pojačanja) i da je namerno doveden od strane uprave jer se sa drugoligaškim igračima ne osvajaju titule, a upravo je to cilj uprave? Naravno da je sad potpuno promenio ploču, a komentare koji ukazuju na njegovo licemerstvo i neprofesionalizam namerno ne objavljujete.
K

Klasika...

pre 5 meseci

Naravno grobarska mantra u svakom slucaju ako ne osvoje titulu to je zbog uprave koja radi za druge, grobarske lazi ...

Kalčopolista®

pre 5 meseci

Zar derbi nije treabo da se igra 6 Decembra? Bilo je dosta termina u Oktobru i Novembru da se serbi odigra! Ne bi me zacudilo da se derbi i ne odigra i da dodele pobedu galaktikosima 3-0 za zelenom stolom, ne bi im bilo prvi put ove sezone!
d

d. g.

pre 5 meseci

Za ovo galaktikosi si potpuno u pravu. Upravo smo to za vas.
P

Pobogu...

pre 5 meseci

Da li je moguće da si toliko maliciozan i zaslepljen, da ne kažem nešto gore, neće mi objaviti komentar. Tu utakmicu koju smo "dobili" 3:0, već smo pobedili 4:3. Derbi je odložen zbog dana žalosti, a mi nikadqa u istoriji nismo dobili dve titule za zelenim stolom Suda udruženog rada. P.S. Nije valjda da se plašiš? Duljajeva mašina će samleti nedoraslu mezimicu i bez Severine, Karleuše i Aleksandre Prijovič.
O

OOiO

pre 5 meseci

Nije ni Partizan dobio to na sudu nego (najpre) na terenu, a vi ste titulu dobili za "zelenim stolom", ljubi vas vas sajberic.
b

boli,boli

pre 5 meseci

duša boli!!
P

Pobogu...

pre 5 meseci

@OOiO, na kom terenu? Na onom na kom vam je utakmica kasnila 10 minuta dok ste delili zahvalnice da biste znali kakav je rezulta u Sarajevu, pa na miru priveli utakmicu kraju? Ili na onom na koji niste izašli kad je odlučeno da se celo kolo ponovi?
O

OOiO

pre 5 meseci

A sta ste vi radili za to vreme, igrali posteno u Sarajevu? Bas mi je drago sto samo tako postupili u oba ta slucaja, ni sam ne bih mogao bolje i mudrije da sam bio na mestu tadasnjih rukovodilaca u klubu. Najbolje sada da 33 kola mi budemo prvi i da nas onda vi tako zeznete na kraju, to nikad nece moci, mikero! I nemojte samo vi da se javljate, te sezone vas je trebalo izbaciti iz lige (ili barem oduzeti dosta bodova) zbog afere Zjajo, da i ne pisem o tome da vas je Sarajevo dobilo u BG i da je bilo aktuelni sampion, a vi toboze odjednom imali pravu "rapsodiju" na Kosevu, te svoje bajkovite price mozete da okacite macku o rep, ko vas ne zna, skupo bi vas platio...
P

Pobogu...

pre 5 meseci

@OOiO, kao i uvek samo "pošteno", grobarski. Dakle, normalno je odložiti početak utakmice u poslednjem kolu i čekati da se sve ostale utakmice završe? (Doduše, tpo vam nije bio pšrvi put, to ste već uradili '76. u Ljubljani). Dakle, normalno je namestiti utakmicu po tvom, jer glupo je u poslednjem kolu izgubiti prvenstvo. Po tebi je i normalno ne odigrati ponovljeno kolo, jer očigledno, po tvom, vi ste odigrali poštenu utakmicu. Dakle, po tvom nije u redu što je deset klubova, a među njima i vi počelo sa -6 sledeće prvenstvo, zbog nameštanje, jer vi "niste" nameštali. Dakle, tebi je normalno da se Vardaru oduzme zaslužena titula zato što vi "niste" zaslužili da krenete sa -6 prvenstvo? Dakle, tebi je normalno da titule dobijete na SUDU UDRUŽENOG RADA jer su one bile "regularne"? Bogu hvala, te je Zvezda priznala grešku i zajedno sa svima ostalima odigrala to poslednje kolo. Hvala bogu, nismo isti. A za one koji ne znaju o čemu se radi neka pogledaju video "Istina o Šajber aferi"
P

Pobogu...

pre 5 meseci

@OOiO, samo još dve male napomene. Ja NIGDE nisam rekao da je Zvezda odigrala pošteno naprotiv i drugo, opet čuvena jugoslovenska propaganda. Gde ste vi bili 33 kola prvi? Željo dva kola, DInamo iz VInkovaca 5, Zvezda 5. i vi ostalh 21, što je moraš što je za trećinu manje od 33. Željezničar 1, 4 Dinamo Vk 2-3, 6-9 Partizan 5, 10-14, 16-19, 21, 23-27, 30-34 Zvezda 15, 20, 22, 28-29 Ali Grobari i dalje veruju da 100 puta ponovljena laž postaje istina.
O

OOiO

pre 5 meseci

Naravno da je posteno, a pre svega realno i razumno dok vi sa istinom nikad veze niste imali, niste na ti sa njom i ta neka vasa percepcija pravde i realnosti je nesto sto moze samo da sablazni normalnog coveka. Je l' normalno da vi vodite 2:0 ili 3:0 vec posle 20 minuta? Sta je promenilo to sto smo mi poceli kasnije? U neku ruku nam je bilo i teze jer smo samo mi igrali u jednom trenutku, a vi ne samo da niste zakocili nego ste cak i preterali sa tim namestanjem, ponavljam, oni su vas dobili u jesenjem delu sezone, a to nisi prokomentarisao! Preterujete i sa tom Ljubljanom, ta nadoknada je bila (manje-vise) opravdana, a i nije trajala toliko koliko vi zelite da prikazete. Drugo, ko je Hajduku kriv sto nije pobedio OFK Beograd? Eh, da su tada igrali protiv vas, verovatno biste ih OPET pustili kao ste pustili onda kada je klub iz Srbije Vojvodina zbog vas na kraju bio drugi?! Sta bi postiglo ponavljanje tog kola, samo bi opet bilo namestanja. Nista ni vi, ni Vardar niste osvojili na terenu, o tome vise nemam nameru da polemisem, a Bogu se pise sa velikim B. I nisam mislio bukvalno da je Partizan sva 33 kola bio prvi, hvala na toj informaciji ako je tacna. Pusti klipove, prvo odgovori ljudima za tu aferu koju si preskocio, a koju sam ja spomenuo. Ne odgovara vam da pisete o tome i zato prebacujete temu na druge stvari o kojima mozemo samo u krug, a ovo je konkretno.
P

Pobogu...

pre 5 meseci

Hvaka što me učiš pravopisu. Nisam znao da komunisti veruju u boga. Mada, da si se malo raspitao, znao bi da se piše "hvala bogu". Evo, Jugosloven da naučiš nešto. Bog ili bog? Piše se i jedno i drugo. Velikim početnim slovom, Bog, piše se kad se odnosi na hrišćanskog (odnosno muslimanskog, jevrejskog) boga i kada ima osobine posebnog imena: U početku stvori Bog nebo i zemlju. Velikim slovom pišu se i utaljene zamene za Boga: Gospodi, Svemogući, Svevišnji. Malim početnom slovom, bog, piše se kad označava božanstvo u mnogobožačkoj religiji, kad ima opšte (zajedničko) ili atributsko značenje, u ustaljenim izrazima i uzrečicama: bog Perun, bog rata bože sačuvaj, budi bog s nama, daj bože, HVALA BOGU, za ime boga i sl. To pod jedan, a pod dva, kada ste vi osvojili prvenstvo '76. u 96 minutu, NIJE BILO nadoknade vremena. Dakle, Jugoslovem sedi 1 iz srpskog i sedi 1 iz poznavanja pravila fudbalske igre.
P

Pobogu....

pre 5 meseci

@OOiO, čoveče u kom svetu živiš? Evo da ti odgovorim na tvoje besmislice. Sarajevo jeste prethodne sezone bilo prvak, ali je prevenstvo 85/86 završilo kao 15 sa samo 30 bodova. I drugo, još jedna lako proverljiva laži iz kuhunje ljubotelja Suda udruženog rada, u jesenjem delu u u beogradu je bilo 4:3 za Zvezdu, Utakmica odigrana 8.12.1985. 0:1 Teskeredžić 0:2 Švrakić 1:2 Mrkela 2:2 Musemić 3:2 Musemić 3:3 Teskeredžić 4:3 Milojević
z

zvezdino prolece

pre 5 meseci

Pobogu... | 05.12.2023. u 16:03 Kako nije 70-ih bila nadoknade vremena zbog prekida utakmice?! Znaci bude bakljada... ili nekom se ukazuje pomoc na terenu 5 minuta zbog povrede, a vreme utakmice tece li tece, bez da sudija isto nadoknadi! Da ti pomognem -I tad je bilo nadoknade, samo nije duzina iste bila prikazana gledaocima, nego je sudija po svojoj proceni produzavao mec...
L

Lektor

pre 5 meseci

Pusti ga, nije bilo stopovanja i nadoknada nije bila graficki prikazivana, ali, naravno da je i tada bilo nadoknadjivanja vremena.
A

Autor poznat redakciji

pre 5 meseci

Bilo je nadoknade samo sto gledaoci nisu znali koliko je sudija odlucio da produzi utakmicu, ne pise se bog vec Bog (drugacije ne moze i mani se samo tog prepisivanja sa interneta, bukvalno si prepisao pola strane, konsultuj malo Klajna i Sipku, to je prava literatura i to pravi izvor); priznajem gresku, permutovao sam dva meca, davno je bilo kad sam poslednji put malo duze pisao o toj sezoni. Sarajevo vas je dobilo 2:1 u sezoni 84/85 na Kosevu (sa tom utakmicom sam pomesao ono), a u 1985/86 valjda vodilo 2:0 na poluvremenu sto dovoljno govori o tome koliko su i dalje bili nezgodni po vas sto implicite znaci takodje i da gotovo nikako niste mogli da vodite sa 2-3 gola razlike vec posle prvih dvadeset(ak) minuta to jest u normalni(ji)m okolnostima ako se iole igralo posteno. Kod meca u Ljubljani je jako bitno da se zna da nam na tom susretu nije bio dosudjen CIST PENAL zbog igranja rukom, Da li mozete barem ovo da mi objavite, vec treci put pisem? Stvarno nema smisla, apsolutno nema niceg uvredljivog u komentaru.