Komentari na vest

Promena na klupi Zvezdinih kadeta, omladinci nastavljaju po notama šampionskog tima sa Kupa prijateljstva

R

Rambaudi

pre gotovo 3 godine

Pa kako i odakle dodje ti na mesto prvog trenera omladinske skole? Zvezdini bivsi igraci se guraju u neke cicibane ili predpetlice,a dovode se strucnjaci iz OFK,Rada,Zarkova, Dusanovca,Ade.... A nabrojte imena trenera u omladinskoj skoli i da li je iko od njih sutnuo loptu dalje od Srpske lige? I oni nazalost treba da nauce decu o velicini Crvene Zvezde...Blagi uzas! I jos jedna stvar se pokazuje u praksi da u omladunskoj skoli ne rade treneri vec selektori! Dovodi im se u svakoj generaciji po 10-ak igraca, koje oni upropaste,a onda jovo nanovo,daj druge i u krug!
G

Gost018

pre gotovo 3 godine

Svaka cast ovim momcima na prikazanoj igri na Zlatiboru. Evo kompletna javnost je imala sada priliku da se uveri u kvalitete npr. Knezevica i Kahvica, pa ljudi to su stvarno ogromni potencijali, nadam se da ce klub znati da ih iskoristi u buducnosti na pravi nacin. Nazalost, verujem da je u proslosti isto bilo sa obe strane brda mnogo Knezevica i Kahvica koji su prodati, a da nisu ni videli prvi tim, sto bi se reklo, onako na mufte, sada cemo sve da pratimo mnogo pazljivije nego pre, upravo pamet u glavu.
Д

Дуле хијена

pre gotovo 3 godine

Свака част Николи Јелићу, као и Драгану Младеновићу, и свим осталим који су део ОШ. Црвена Звезда је пример који сви треба да следе, мислим на клубове у Србији а и у региону, а резултат на турниру који је био на Златибору сам говори за себе о томе где је Црвена Звезда тренутно у односу на регион, број постигнутих голова као и број примљених све објашњава, најбољи напад као и најбоља одбрана, то је модерна и нова Црвена Звезда. Гладан и жедан за Црвену Звезду сам везан