Komentari na vest

Promene u Zvezdinoj školi: Smenjen Dragan Mladenović

Ч

Чика

pre 10 meseci

Прави се место за Вујадина Савића да не боде очи на клупи!
M

Milan Kalinić

pre 10 meseci

mi režimski glumci se slažemo sa odlukama uprave...
M

Mladenović sad

pre 10 meseci

može sa Duškom Ivanovićem da snima editorijal za Means Healts......
P

Pitanje

pre 10 meseci

Da li neko zna da objasni koja je uloga Vujadina Savića u Zvezdi. Osim što je tatin sin.
p

pa u klupskom

pre 10 meseci

autobusu ima 60 mesta,što da ne???
Z

Zvlat BG

pre 10 meseci

Nikola Jelić direktor. Nenad Milijaš glavni trener i trener omladinaca. Marko Marin ulece u priču! Nista kvalitativno novo!
Z

Zvlat BG

pre 10 meseci

I da dodam, apsolutna podrška za Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu u inat dušmanima.
K

Kokeza J.Amerika

pre 10 meseci

moj drugar Terza radi dobar posao....
D

Duše prodane

pre 10 meseci

Prodali ste se Doktoru. Prodali ste veru za večeru. Jedan je Dragan Stojković Piksi, jedan je Dejan Savićević, jedan je Nemanja Vidić. Zvezda Zvezdašima.
I

Immobile

pre 10 meseci

Nemoj Piksija i Savićevića u isti rečenicu sa Vidićem. Vidić je za njih moralna gromada. Doktor je prešao igricu,al ni ova dvojica nisu med i mleko po ljudskim kvalitetima.
N

Nenad1246

pre 10 meseci

Ljudi često mešaju fudbalske kvalitete sa ljudskim. Fudbalski Terza ne može u istu rečenicu sa ovima, kad su u pitanju ljudski Vidiću definitivno nije mesto u istoj rečenici sa ovim muljarama.
D

Dzi

pre 10 meseci

Svi zajedno ni prici Terzicu u smislu spremnosti za posao koji obavlja. Trcanje za Drogbom po livadama premijer lige te ne cini kvalifilovanim da vodis fudbalski klub, narocito u zemlji poput Srbije. Ili biti trener amaterskog fudbala u Japanu trenerom ozbiljne ekipe ... Ali ko ce to vama da objasni...kad ste podjednako neuki pa jos indoktrinirani nakaradno.
D

Dzi

pre 10 meseci

Pa imali kraja ovim fantasticnim vestima... Auu ovo niko nije ocekivao...auu lepote
J

Jaser Arafat

pre 10 meseci

Mladenović,Srnić,Gobeljić,Borjan...vašu četu ću nazvati -"Garda osvetnika"
N

Nele007fkcz021

pre 10 meseci

Kako da ubacijemo mlade igrače u prvi tim kada dovode trećerazredne strance iz Afrike. I sa takvim igračima treba da igramo LŠ, kako da ne.
D

Dx

pre 10 meseci

Ti igraci iz Afrike su za pet klase bolji od mladih igraca...
E

Esex

pre 10 meseci

Isti sofronije iz srecnih ljudi
f

fkcz021

pre 10 meseci

Kad se pogleda da smo za zadnjih 5 godina izbacili samo Erakovića u prvi tim i A reprezentaciju iz naše škole i da smo od prodaje ovih ostalih pomenutih mladih igrača zaradili mizerne pare,nije ni čudna takva odluka..Premalo za klub zvezdinog renomea..Samo da ne dovedu sad Konstantina,ili Andreja umesto njega..
N

Nenad1246

pre 10 meseci

Kolko je Barselona izbacila za prvi tim? Ili još bolje Siti? PSG?
M

Mek

pre 10 meseci

Barselona Gavija, Baldea i Gazija koji imaju ozbiljne uloge, plus par njih koji su epizodisti. Siti Fodena i onog malog beka, plus Jos par klinaca koji su bili na pozajmicama u drugoj ligi. Psz je sve svoje klince koji vrede uglavnom prodao, ti igraci su mahom u ligama petice.
C

Ciganin sam to ne menja stvari

pre 10 meseci

Dva najgora lika u fk su Mladenovic i Jelic...slihtare, podguzne muve, klimaci glavom...umetnost je napraviti tako malk igraca za prvi tim a imaju mogucnost da dovedu sve sto vredi u Srbiji...vecina mladih je vec bila u omladinskoj skoli kad su oni dosli...Joveljic, Terzic, Erakovic, Gavric...
p

poketino

pre 10 meseci

Jesu smenili onog lopova Jelića ?
D

Daj faul

pre 10 meseci

Koliko vidim, iz skole ima igraca u prvom timu, kako ne radio i sta je radio ne znamo…. Ali ovde po komentarima se tacno prepozna poneki isfrustrirani roditelj ciji sin verovatno nije opstao u selekciji pa sada bes izbija iz svake napisane reci… cim vi znate poimence sve zaposlene u omladinskoj skoli
D

Dosta demagogije

pre 10 meseci

Ajamo sad nekog ozbiljnog koji je u stanju da napravi beka za prvih 11!
D

Daj faul

pre 10 meseci

A cime se ti bavis? I jel radis svoj posao vrhunski posto vidim imas vremena i da objasnjavas kako se ne pravi bek za prvi tim? Jel ti mozda znas kako se to radi pa da im pokazes? Javi se tamo, mozda u tebi cuci neka trenerska gromada
K

Kegevara87

pre 10 meseci

Jovic, Joveljic, Ristić, Grujic, Lazetic, Terzic… a pored toga Nikolić, Gavric i tona igrača poput Pantovica itd. nije da nismo proizvodili igrače, pitanje je sto nismo više i bolje.
a

ahahaha

pre 10 meseci

Ma Nikolić i Gavrić ahahaha. Izvini a gde oni igraju. Kao drugo Nikolić nije bio ni godinu dana u Zvezdinoj školi, nego je došao iz Ofk sa 18 godina i brzo prebačen u Grafičar. I sve igrače koje smo izbacili za Terzićevo vreme, ko je od njih postao superstar, niko. Mogao je Jović ali je zbog glave maltene propao. Većina njih sedi na klupi u svojim klubovima.
D

Deca smo ovog grada

pre 10 meseci

Postaviti Borjana na njegovo mesto!
n

ne vredi sad

pre 10 meseci

Borjan ponovo navija za Partizan...
s

strasno

pre 10 meseci

kome se kakve fukcije daju...klasican indijanac
D

Dusanrsrrs1504

pre 10 meseci

Tuzno je kada se nabroji ovi igraci kroz poslednjih 10 godina rada skole, sve goli prosjek. Čestitog reprezentativca nismo izbacili a kamoli igraca top klase. Gu stvari moraju iz korena da se mijenjaju a taj direktor omladinske skoke treba da je strucan covjek od integriteta većeg nego i sef strucnog stabam
M

Milojko Arsenić

pre 10 meseci

Zvezdina škola, to postoji? Ne pamtim da su nekog kvalitetnog igrača izbacili za reprezentaciju u poslednjih 10 godina
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

Bio je amaterski igrač, Zvezda ga izvukla iz naftalina, mislim da je iz Zemuna došao. Neka zahvali Zvezdi što je uzeo kintu, malo u Zvezdi a solidno u Rendžersu. Mislim da nije zaslužio svojim igračkim kvalitetom bude u Zvezdi, a ni u Rendžersu. Kao funkcionera u Zvezdi, neću ni da pričam.
i

ivan8555555

pre 10 meseci

pa vidi tu telecu glavu. za zvezdinu školu mora igrac mangup baraba da pokaze ovim klincima a ne mutavko kao ovaj. sretao sam ga u zvezdinom kaficu on da pljuje vidica e beda
E

Esex

pre 10 meseci

Brate koji si ti crnjak!! Najcesce se slazem sa tvojim misljenjem al nekad ga bas zamracis..za vreme mladenovica dosta mladih je stasalo,ne kazem da je njegova zasluga al opet on je tu i rukovodi..katic,miladinovic,nedeljkovic,a.matic,pantovic,bursac,braca ilic,braca mituljikic,mijatovic,sljivic,stanojev,gavric,cvetkovic,djuric,erakovic,lekovic,stankovic,knezevic,lucic,babic,radulovic...nabrojao sam samo ove mladje zadnjih par godina.ima tu odlicnih fudbalera,neki ce biti i a reprezentativci a neki odlicni superligaski igraci,sto cini ligu mnogo jacom..nasa skola mozda ima i monopol i sve sto vredi zeli u skolu zvezde dok je partizan tu totalno propao..
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

@Esex. Alo Zrenjaninac, glavni deo mog teksta je bio o njemu kao igraču. Kao direktor omladinske škole, kakve veze on ima sa pravljenjem igrača, treneri prave igrače. Jesu neki igrači izašli iz škole dok je on bio tu, ja mislim da je to trebalo više i bolje. Meni se on ogadio kada je po naredbi a znamo i koga, mučki pljuvao Vidića.
E

Esex

pre 10 meseci

Ok..ja sam branio skolu a ne njega..on je samo jedan sns lik u nizu likova bez grama morala..srecemo ih na svakom koraku i veci su nam neprijatelji od recimo ovk, tj. vecu stetu prave ovom napacenom drustvu..
S

Svilanjac

pre 10 meseci

Don Vito sad si malko preterao prema Zrenjanincu, čovek ti odgovorio samo. Inače mladenović nije bio loš igrač, da je bio ne bi igrao za zvezdu i rendzers, sigurno im ti neces suflirati kako su se zajebali što im je on igrao
@

@Svilajnac

pre 10 meseci

Ma naigrao se u Rendžersu, nema šta. Čak je i učestvovao na svim treninzima.
П

Па онда

pre 10 meseci

напишите да иде са позиције једне на другу а не да је најурен
Z

Zema

pre 10 meseci

Nisi Nemanji Vidicu ni do članka a ti drzis neka predavanja
G

Gost1234578

pre 10 meseci

Najomrzeniji lik na marakani odkad je poceo da pljuje jednu legendu Nemanju Vidica.
K

Kleo

pre 10 meseci

Zasto bi onda bio omrzen sto pljuje Vidica, uzimajuci u vid cinjenicu da je ceo fudbalski klub Zvezda bio za Dzajica, ukljucijuci i navijace?
E

Esex

pre 10 meseci

Kleo.pravi navijaci bili su za vidica a sendvicari za nedimovica..dzajic ni ne zna da je ucestvovao u izboru

gemathegreat

pre 10 meseci

@Kleo Ne postavlja se pitanje na pravi način. Pitanje pravo je ko ie smislio da Vidić udje u medjunarone političko sportske cipele sa ulice. bez ikakvog iskustva, apsolutno sa nedovoljno skole, kome je to odgovaralo i ko mu je čuvao ledja. Ko stoji iza njega. Iz svih ovih razloga nisam bio ni onda a nisam ni sada za njega. da bude tehničko lice u FSS apsolutno jer za to se školovao a za sve ostalo ako i kada.
l

libre

pre 10 meseci

Najsmesniji lik u istoriji....
G

Gossens

pre 10 meseci

U vidi ga stavio onu kapicu i misli da je Mat Bezbi lično, misliš ako si sns da ostaješ večno, neće da bidne.
m

mačva

pre 10 meseci

Zadnjih 6-7 godina stvoren samo jedan solidan fudbaler a to je Eraković. Ispod svakog nivoa. Ludogorec stil. Zato su Bugari tamo gde jesu.
z

zabit

pre 10 meseci

Mnogo los lik covek nula Jelic jos gori fuj fujfuj
t

todos

pre 10 meseci

najzad!
Z

Zoran Okini

pre 10 meseci

Nista strasno, uhlebice ga negde u FSS-u gde se pokazao kao podoban. Nema veze sto nema s od strucnosti, smeška mu se neka funkcija.
R

RSTS

pre 10 meseci

Ovaj covjek nema blage veze! zvezda jednom u 5 god napravi igraca za prvi tim....
Д

ДС

pre 10 meseci

Свакако је Никола Јелић све радио. Овај је само причао за медије
i

idemoo

pre 10 meseci

Pricao sam sa starijim navijacima. Generalno Zvezda nikada nije pravila igrace vec je dovodila vec stasale ili omladince koji su pokazivali ogroman talenat. To i jeste odlika velikih kluba jer se nema vremena za greske vec samo za najbolje rezultate. Sada je Zvezda druga prica ali prventsveno mislim da se treba raditi na imidzu kluba i stabilizaciji finansija jer mnogi mladi cim dobiju ponudu preko odlaze. Zvezda je veliki klub i generalno ako se dostigne bar upola kao sto je bilo mogla bi da pokupi kod god klinca sa balkana . Dobro je i praviti igrace ali trziste je ogromno a Zvezda ima potencijal da bude san snova svih sa ovih prostora.
J

Joksa1986

pre 10 meseci

Naravno, to je odlika velikih klubova, koliko trenutno u Bajarnu imate ponuklih u njihovoj skoli mozda 2 najvise 3 i to zbog UEFA pravila, koliko ih je u Interu,Milanu,Juventusu,Realu, to je Zvezdino drustvo...Nema igraca od Vardara pa do Triglava da je imalo priliku da potpisu i dodju i Zvezdu a da to nije uradilo, jer igraci na ovim prostorima nisu sanjali Man City ili PSG kao danas vec dres Crvene Zvezde. Svi ti veliki igraci koji su igrali u Zenici,Tuzli,Mostaru,Osijeku,Rijeci,Zagrebu,Ljubljani,Sarajevu,Podgorici,Skoplju, Novom Sadu,Nisu,Krusevcu,Nisu itd itd itd svi su oni voljeli svoje klubove, igrali za njih ali kad pozove Zvezda rijetko koji je rekao NE, bas rijetki, ali bas, bas rijeti... Isto je i danas, svi oni vole svoje klubove gdje igraju ali kad pozove Juve,Milan,Inter,Liverpul,Man Utd, Real,Bajern tu se svaka prica zavrsava 👍
b

bumer

pre 10 meseci

Potpuno je drugi kontekst Zvezde i fudbala u SFRJ i danas. Zvezda, niti jedan klub odavde, ne može dovući i zadržati ekstra talente s ovih prostora kao nekad. Najpre, igrači nisu napolje pre 27. godine. Drugo, liga neuporedivo jača nego danas baš iz tog razloga jer su je igrali igrači u zenitu karijere. Da nije bilo tog pravila, pitanje je koliko bi kvaliteta ostalo u domaćem fudbalu, jer klubovi finansijama nisu mogli da pariraju inostranim, možda čak manje nego danas. Pa, Milko Đurovski je prešao u Partizan jer su mu obećali stan. E sad, uporedite to da jedan od najboljih igrača lige ne može da kupi stan, danas neka cepanica u Zvezdi uzme 500k evra godišnje.

Zvezda ispred svih!

pre 10 meseci

Relni da budemo ne pamtim kad smo unovcili nekog iz nase skole. I podsecanja radi Mladenovic je jedan od retkih koji se javno izjasnio protiv Nemanje Vidica i ne bi me sada cudilo kada bi ga nagradili prekomandom u FSS. "Krpa nasla zakrpu"
I

Ivan FCRS

pre 10 meseci

Protiv Vidica su se izjasnili svi koji imaju neku poziciju bilo gde u sistemu. Za Vidica su bili iskljucivo ljudi koji uzivaju u fudbalskoj penziji i bave se totalno drugim stvarima, i nemaju sta da izgube. 99 posto bivsih fudbalera i sportista uopste koji su posle karijere postali neki funkcioneri su se pokazali kao bitange, protuve, lopovi, poltroni. Takav nam je dnk, zato smo se i podelili u toliko naroda.
l

lokva

pre 10 meseci

za sve te koje ste nabrojali - koliki su to oni trag ostavili u zvezdi? i koliko je zvezda sveukupno zaradila od njihovog transfera? čisto da podvučemo liniju da zvezda ne ume da proizvede i proda kvalitetne fudbalere
c

cr24

pre 10 meseci

Čuj škola crvene zvezde?!
V

Vuc

pre 10 meseci

Cuj Realova skola?? Velikanima ne treba skola nismo preduzece za uvoz i izvoz. Velikanima u fudbalu trebaju trofeji i pobede. Samo 1 mesto u fudbalu se racuna.
l

lokva

pre 10 meseci

je vuc, u pravu si, samo, pogledaj kakva panika nastane kad se ne uđe u evropu, odmah svi na prodaju, pa sad zamisli kakav će to da bude pad jednog dana,,, a za razliku od ostalih velikana kojima sponzori pokriju dugove, zvezdi to neće imati tko
Ž

Žgane

pre 10 meseci

Jugović, Deki Stanković i N. Vidić su ponikli u toj školi i tu se završava svaka priča.
c

cr24

pre 10 meseci

vuc,,, ne razumeš smisao sporta. I velikan čega?!
@

@lokva

pre 10 meseci

Kako neće imati ko?! Zar ne rekoste da nam Vučić daje koliko nam treba?
I

IskrenO

pre 10 meseci

Kako je vala radio cudo je i ovoliko ostao.
V

Vidara

pre 10 meseci

od kad si krenuo protiv Nemanje Vidica javno, ni malo mi te nije zao..pokazao si se kakav si covek
t

terza stoper ofk

pre 10 meseci

Ko je kandidat za poziciju? Andrej Mrkela Kostadin Terzic??
m

možda

pre 10 meseci

Gobelja??

gemathegreat

pre 10 meseci

Bitno je da ti taki jedak nisi. Sve ostalo je dobro.
A

Al zab

pre 10 meseci

Tako je sta je klinaca upropastio mnogo dobrih napravio socijalne slučajeve od njih a sad i onog Jelica
c

czbg1

pre 10 meseci

Ovo je vec ozbiljan rad, nesto krupno se desava u klubu. Bice puna Marakana, ovamo cigani zauzmite mesto..
N

News

pre 10 meseci

Smenjen ali ostaje u klubu!! To samo ima kod nas. Ako neko radi dobar posao onda ostaje na to funkciji ako me radi otkaz.
d

darkomi

pre 10 meseci

Pitanje Zašto?????Zar nije ta ista škola iznedrila more prvotimaca od kada je on direktor...
U

Unija

pre 10 meseci

Stize bivsi "ofkovac".....
J

Joksa1986

pre 10 meseci

Naravno, nije otjeran vec smijenjen, ide na drugu poziciju, odgovorniju, na kojoj ce moci jos vise da doprinese, a naslijedit ce ga neko drugi, mladji ko ce da radi dalje. Kod nas ko god bude smenjen odma znaci da je otjeran, moze neko da se smijeni i unaprijedi. Dragan nije otjeran vec je smijenjen i bice unapredjen tj .dobit ce drugz funkciju u klubu a na njegovo mjesto ce doci neko mladji koji ce nastaviti njegovim stopama...
n

nije

pre 10 meseci

jedno je marketing, drugo je stvarnost. Zvezda i Grafičar imaju oko 160 igrača u 4 uzrasta (po 20 u svakom otprilike), imaju vrhunske uslove i nisu napravili nijednog tehnički pismenog igrača!!!! Pižon je kod Stankovića radio u prvom timu na obuci prijema i dodavanja lopte mlađih igrača??? Samo je bitno koliko će i koga pobediti, a to je ustvari u mlađim kategorijama nebitno skroz, bitno je da procene od koga će biti dobar senior, a ne da jure titule kod kadeta, pionira i slično. E, to Zvezda i Grafičar nisu radili i zato on treba da ode, i svi koji su radili s njim.
O

OkosBokos

pre 10 meseci

Jer je vreme za promene. Nikola Jelic, inace najbolji trener mladjih kategorija u Srbiji, ce biti postavljen na ovu funkciju.
G

Gost 1

pre 10 meseci

Nikola Jelić je još gori od Mladenovica. Treba ih obojicu plus Cvjetičanina smeniti i bez novih izmišljenih funkcija za njih.
K

Kegevara87

pre 10 meseci

A zašto je Jelić još gori?
G

Gost 1

pre 10 meseci

Pa Jelić je imao malo veća ovlašćenja i za sve vreme njihovog rada nije izbačen ni jedan igrač u prvi tim osim Erakovica. Uzgred tog Erakovica i Lekovica guraju sa svih strana, a mnogo bolji igrači od njih su sklonjeni ili su propali. Tu je bilo toliko talenata u raznim generacija da su oni uspeli sve to da rasture. Možda su i oni samo marionete ali trenerski kadar u Zvezdi je jako siromašan. U bazi i do pionira i nekako i treneri vrede ali u kadetima i omladincima vrlo siromasno. Možda sada Milijaš donese kvalitet. To je recimo pozitivna promena.