Dragan Mladenović (©Starsport)
Dragan Mladenović (©Starsport)

Promene u Zvezdinoj školi: Smenjen Dragan Mladenović

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.06.23. | 19:44

Bivši kapiten više neće imati ulogu direktora Omladinske škole, ali će ostati u klubu na drugoj funkciji

Uspela je Crvena zvezda prethodnih nekoliko godina značajno da unapredi rad omladinske škole. Počevši od infrastrukture do onog najvažnijeg - igrača za prvi tim. Na terenima iza južne tribine stadiona Rajko Mitić stasali su fudbaleri poput Luke Jovića, Marka Grujića, Mihaila Ristića, Vukašina Jovanovića, kasnije Dejana Joveljića, Strahinje Erakovića, pa Stefana Lekovića, braće Mituljikić, Koste Nedeljkovića, Jovana Šljivića i drugih mladića koji se trenutno bore za status prvotimca.

Sve to pod nadzorom nekadašnjeg veziste crveno-belih, Dragana Mladenovića, koji je od 2015. godine imao ulogu direktora Omladinske škole Crvene zvezde. Više ne, pošto je po saznanjima Mozzart Sporta došlo do promene na Marakani, koja podrazumeva prekomandu bivšeg reprezentativca.

Izabrane vesti

Mladenović je smenjen sa direktorskog mesta, ali će ostati u klubu nadrugoj funkciji.

Tokom njegovog mandata, započetog pre osam godina po rastanku Crvene zvezde i Srđana Vasiljevića, crveno-beli su uspostavili i saradnju sa Grafičarom, koji je postao razvonji tim kluba iz Ljutice Bogdana, ali i sa Zenitom, s kojim je nedavno potpisana saradnja, između ostalog, bazirana i na zbližavanju omladinskih pogona beogradskog i ruskog kluba. Na terene iza južne tribine postavljeni su veštačka trava i reflektori, renovirane svlačionice...

Nije još poznato ko će naslediti Dragana Mladenovića na mestu direktora škole, ali jedno je sigurno - očekivanja će biti velika.



tagovi

FK Crvena zvezdaDragan Mladenović

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara