Komentari na vest

Prva ponuda Dembeleu je stigla iz Bajerna: 18.000.000 evra po sezoni!

T

Trpke

pre gotovo 2 godine

Ma Ko ce u tu smesnu ligu , bundes je dobar jedino svabama i balkancima Kao obecana zemlja,ko god ne mora tamo bezi u sirokom luku. Monopol prvenstva
L

Lozren

pre gotovo 2 godine

Ti si smesan i nemas pojma samo lupetas!!!
p

podesen

pre gotovo 2 godine

Nas Mitrović za Kalajdzica Ronaldo lično.
p

podesen

pre gotovo 2 godine

Alkantara za 7 sezona u Bajernu odigrao 150 utakmica tako da nije tačno da je bio povređen po 4 meseca .Drugo otišao u Liverpul sa 29 god što znači 4 sezone top fudbala a obeštećenje bilo smejurija za takvog igrača.Kako sada igra Klop ga rotira ,teška liga ali budi siguran igra finale LS od 1.minuta.
T

Tpb

pre gotovo 2 godine

Kalajdzic ne moze nikad da bude direktna zamena za spica kakav je Robert Levandovski...talentovan jeste,ali Bajern mora da cilja na nesto mnogo vise i jace ako zeli da ostane u vrhu svetskog fudbala. Gnabri je top igrac i ne bih voleo da napusti Bajern,ali ako bas bude insistirao da nece da produzi ugovor onda ga prodati ovog leta i dovesti Dembelea.Takodje klub napustaju i Sar,Roka i Toliso morace Bajern da krene po dobra pojacanja, Mazraui i Gravenberh stizu,ali to nece biti dovoljno. Ja bih takodje ciljao na Kulibalija i Dibalu,ali videcemo kako ce se uprava voditi ovog leta.
R

Robert Lewandowski

pre gotovo 2 godine

Bajern traži stopera, desnog beka, 2 vezna, krilo (cak i ako Gnabri ostane) i novi spic ukoliko Leva ode. Dembele bi bio top opcija, uzeti njega i Nunjeza i to bi bilo to sto se tice navale. Navodno Bajern gleda i opciju da uzme Kalajdzica i Manea kao zamenu za Levu. Imali bi sa njima dvojicom 2 razlicite opcije u špicu. Licno sam vise za prvu opciju, medjutim ukoliko Nunjez ne može da se dovede treba da dovedu Lukakua. Navodno 60 miliona trazi Benfika za Urugvajca, mislim da Bajern to moze da plati. Za vezni red su kandidati Lajmer i Gravenberh. Desni bek je Mazrauji. Mnogi kazu da bi Dembele bio visak, kao nagomilavanje igraca, ali ne bih se slozio sa tim. Sledeca sezona ce biti dosta naporna, mora trener da ima 2 igraca na svakoj poziciji ukoliko želi da osvoji sve trofeje. Za stopera je opcija Timber, mada bih ja radije nekog iskusnog, pravog vodju u odbrani, na primer Kulibailija. Steta sto nisu uzeli Ridigera.
E

Erazmo

pre gotovo 2 godine

Bajernu prvenstveno treba trener umesto ovog retarda koji ih trenutno vodi ili nema titule sledeće godine.
M

Maree78

pre gotovo 2 godine

Nisu uzeli Ridigera jer je lik zeleo u Real Madrid... Da ga je uzeo Dortmund pa da kazes steta, ali kad pozovu Real ili Barsa dzabe svima da se nadaju... A i Nemacka liga je presmesna, ovako u Realu ima mnogo zanimljivije da mu bude...
R

Robert Lewandowski

pre gotovo 2 godine

Mare, da se Bajern javio na vreme dosao bi u Minhen. Braco se javio tek nakon blamaze protiv Viljareala i rekli su mu da bi pregovarali da se ranije javio, ovako je sve bilo dogovoreno sa Realom... Zbog toga sto se nisu vise zalagali za taj transfer namerno nisu hteli u poslednji cas da ga posalju u Bajern, pisali su u Nemačkoj mediji o tome.
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Превише ће бити топ крила на једном месту...Менаџерска провизија то значи нема више такозваних free трансфера ...а за шта провизија да убеди клијента као лоби.. или се клијент ништа не пита има статус роба па провизија-мито за менаџера по систему ко да више...ништа ми није јасно. Пита ли се играч нешто?
T

Tubeki

pre gotovo 2 godine

Kalajdzic isto zeleo da igra za nas... POZIVAJTE NAŠU DECU I DIJASPORE, IZ OKOLNIH ZEMALJA Pa hrvatima pola reprezentacije rodjeno van zemlje
p

podesen

pre gotovo 2 godine

Gnabri ide iduće godine kao slobodan igrač kod Klopa u Liverpul .Uzeo im Alkantaru srce tima sad će i Gnabrija,hteo Komana pa odustao dosta povređen ali Gnabri je bas top igrač za Liverpul .Ostaće Bavarcima samo braćo na kraju balade .
R

Robert Lewandowski

pre gotovo 2 godine

Kao slobodan agent nece otići sigurno, Alaba je izigrao poverenje kluba, i nakon toga je doneta odluka da se to vise nikada nece dozvoliti. Zamena za Manea je opcija.
r

rea

pre gotovo 2 godine

Alkantara srce Bajerna? Čovek nije bio standardan, povređen svake godine po barem 4 meseca, napunio 30 godina u trenutku kada se rastajao sa Bajernom... apsolutno čovek koji ne zasližuje platu 10+ miliona godišnje, koliko je dobio u Liverpulu.
R

Robert Lewandowski

pre gotovo 2 godine

Alkantara je bio bitan igrac u Bajernu, ali pred kraj mu je minutaza bila sve manja. Nakon silnih povreda i problema sa formom nakon istih cesto je gubio mesto u timu od Gorecke i Kimiha. Pretežno je igrao dobro samo male utakmice do onog mini turnira u LŠ za vreme pandemije, tada je svaki mec odigrao sjajno. Dešavalo se za vreme boravka u Minhenu i da celu sezonu ne igra radi povrede... U sustini, najbolje svoje godine je dao Bajernu, sada ce jos par godina odigrati u Liverpulu i to je to. Zeleo je covek da se oproba u drugoj ligi, klub je dobio novac za njega i to je sve ok. Nije ispao bezobrazan prema klubu kao Alaba koji je lagao da ce potpisati nov ugovor...
K

K R O J F

pre gotovo 2 godine

Bajern je za mene MISTERIJA, NEPOZNANICA. O prisilne penzije Hejnkesa, propuštanja Klopa preko nelogičnih poteza GVARDIOLA KOVAČ ANĆELOTI stavljanja na stranu Hasana protiv Flika čoveka koji je praktično oživeo BAJERN do Nagelsmana koji nema iskustvo da vodi takvoga džina
S

Souness

pre gotovo 2 godine

Iliću da li se ti kriješ iza pseudonima K R O J F?
K

K R O J F

pre gotovo 2 godine

Ne prezivam se Ilić.
K

Ko god

pre gotovo 2 godine

Uzme ovog igraca profitirace jako decko pravi razliku,primera radi daleko je bolji igrac nego sto je salah bio pre liverpula pa onda zamislite sta bi klop od njega napravio
Z

Zizuu

pre gotovo 2 godine

Znaci ovo je jadan znak da odlazi Gnabri...
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 2 godine

Ne mora da znaci, mozda gnabrija pomere u spic ako ode leva. Trenutno na trzistu nema adekvatne zamene, a gnabri moze to da igra.
r

rea

pre gotovo 2 godine

Meni je ovo više pokazatelj da Sane nije zadovoljio u potpunosti. Nije Bajern Fjorentina, pa da mora da se odrekne jednog, kako bi doveo drugog dobrog igrača.