Komentari na vest

Prvenstvo se rešava u subotu: Partizan ne da Zvezdi mirno da spava, potrebno mu je čudo kakvo se nije desilo šest godina (VIDEO)

V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pre oko 2 godine

Kad covek pogleda sta ove botine komentarisu ovde i moralisu zaista ti dodje da se zapitas jel su stvarno toliki maloumnici ili se zavitlavaju.Nakon toliko godina iskustva njihovog botovanja i njihove istine sam 100% siguran da je ovo prvo.Neko bi rekao da to majka jednom radja ali ocigledno je da su svi oni isti...Rece nekada jedan bistar covek,nisu oni najhrabriji zato sto se nicega ne boje vec zato sto se nicega ne stide...
H

Haos11

pre oko 2 godine

Cekaj pitanje za novinara? Po tebi Radnicki Nis koji je trenutno cetvrti na taeli nema ama.bas nikakve sanse da uzme bod ja zadnjoj utakmici sa Partizanom? Posto u tekstu pominjes da samo Vozdovac moze u ligu konferencija ako dobije Zvezdu? Nista subjektivnije ne mozes procitati od novinara koji prati ovog Stanojevica na konferencijama.
F

FK Limited United

pre oko 2 godine

...što ni Lintini izabranici nisu pokazali pomak u igri, a čeka ih već za pet dana meč sa Zvezdom, vredan plasmana u Ligu konferencije... Uh, dobro je kad im ovaj meč, na svom terenu, nije bio vredan plasmana u LK, već će to biti onaj na Marakani pred 30-tak hiljada zvezdinih navijača pristiglih na proslavu 33 titule, a pete u nizu. To je ta logika.
a

abc

pre oko 2 godine

U subotu se ne rešava samo prvenstvo, u subotu je vise od igre, u subotu se igra za spas fudbala i treba poslati jaku poruku "Da nikad više neko ne pomisli da sa Saničaninom i Vojvodom Vujačićem, uz svoje trenere sa sumnjivim namerama na klupi drugih klubova, može da postane šampion.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pre oko 2 godine

Ono kada obavis veliku nuzdu,to je vas obraz (i ne botu,ne persiram ti,govorim o vama kao celini "navijacima")
B

Bum 92

pre oko 2 godine

Xaxaaxxa ima li neko da prokomentarise penale xaxaxaxax alo stampa... Bruka
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!

pre oko 2 godine

One protiv istog tog Vozdovca u rupi i protiv Napredka proslo kolo i ranije u toku sezone?Za vase besramlje ne postoji pravi komentar
J

JT

pre oko 2 godine

Malo je dva penala, makar 5.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!

pre oko 2 godine

To prvaci sveta u penalima iz iskustva?Vama definitivno jesu bila malo i dva na jednom od derbija ali pamet vetar odneo
С

Сотир Ђубре

pre oko 2 godine

Лакрдија!
G

Guesttutt

pre oko 2 godine

Samo da podsetim na izjavu Stanoja poske derbija: nemoguće je pobediti sve do kraja! Izgleda po njemu, ako oni dobiju sve do kraja, sve ok, regularno. Ali ako Zvezda dobije, drž'te lopova, pljačka, prevara, aaaaa
R

Ris

pre oko 2 godine

Partizan je mimo derbija imao bar dva remija, a vi ništa! Dinamo u HR uzeo titulu sa pet poraza i sedam remija!
m

mr.wolf

pre oko 2 godine

@Ris... Partizan je imao 3 neresene bez derbija. Zvezda 2 neresene i poraz. Partizan bez debija je ispred Zvezde. Derbi je odlucio prvaka. Zvezda je klasa. Sta ti jos nije jasno ?
T

TzT

pre oko 2 godine

Zanimljivo je kako oni nisu izgubili od prosle godine mec.Sem od Zvezde naravno.Zanimljivo kako niko ne pise da imaju 1 derbi ligasku pobedu u 5 sezona, i 1 pobedu u 3 godine zadnje.To da Zvezda ima svaki dan bi se o tim statistikama pisalo.
b

bojank995

pre oko 2 godine

gde su snimci penala? Ovde vidimo samo egzekuciju? Od kad to?
G

Gost322

pre oko 2 godine

pa da pravi se atmosfera da je eto normalno da jsd sve pobedi ali ne I zvezda... cirkus
r

radonjica

pre oko 2 godine

Sve je zatvoreno cigani, to znate i sami, tako da ne brinite...
D

DžoniRS

pre oko 2 godine

Pa mi pričamo već godinu i po dana da ste skoro sve zatvorili. Dobro da ste i vi počeli da uviđate i da se slažete sa nama...
F

FK Limited United

pre oko 2 godine

Pa znamo da ste sve zatvorili, ali ne brinemo. Derbije niste i zato će se u subotu zaoriti SVUDA GRMI OKOLO...
A

Avangarda

pre oko 2 godine

Kako bih voleo da odigramo nereseno sa Vozdovcem! Pa da se cuju price iz humske kako su i oni kao Zvezda, kako su igrali evropu itd... pa onda ono cuveno kmeeee e to bi bila meni najdraza titula od ovih 33
G

Gost13

pre oko 2 godine

Samo dva penala? Prvenstvo postaje regularno
G

GhostOne

pre oko 2 godine

Dzaba vam sve
G

Gostima

pre oko 2 godine

i očekuju da ovakav Voždovac pobedi zvezdu kod kuće pred punim stadionom? Mislim u fudbalu je sve moguće,ali budimo realni nema od toga ništa.
T

Terzinjo

pre oko 2 godine

Da Vozdovac pobedi Zvezdu u grotlu Marakane u subotu hahahaha pa pre ce Kometa da nas pogodi....ali Stanoje se nada...:))))
I

Ivan FCRS

pre oko 2 godine

Bas me nasmejao pisac. Vozdovac da juri istorijski plasman u evropu protiv zvezde na marakani kojoj treba pobeda za titulu. U ovo ne veruju ni vazura i vucelic druze...
Z

Zvezda da reaguje

pre oko 2 godine

Uprava Zvezde će se pokazati kao saučesnici ako ne izdaju saopštenje nakon onog najizmišljenijeg penala u istoriji srpskog fudbala. Ovo je kategorija iznad izmišljenog - jednostavno svi smo videli da je sam pao i sviran je penal, a mediji o ovoj skandalčini ni slova. Ovo se ne zna da li je pre za rubriku verovali ili ne ili za one smešne rubrike, ceo svet bi nam se smejao.
c

cirkus...

pre oko 2 godine

oce li ponovo da vucela pise saopstenje???? jel mu OK dva penala???
k

kojaaafd

pre oko 2 godine

A linta uvodi 8 kkinaca jer je grobarski trener koji samo misli da pomogne jsdu
N

Neopevano zlo

pre oko 2 godine

Uprava Zvezde će se pokazati kao saučesnici ako ne izdaju saopštenje nakon onog najizmišljenijeg penala u istoriji srpskog fudbala. Ono što se desilo je kategorija iznad izmišljenog, bukvalno smo svi videli da je pao bez ikakvog kontakta a sviran je penal. Ono nije ni smešno da bi se stavilo u rubriku verovali ili ne ili kako se već zovu one smešne rubrike. Žalosno je što se o ovome u medijima ne sme pisati, sve u skladu sa propagandom FSS i njihove gromade. Ubedljivo najnajnajblamantniji detalj u istoriji srpskog fudbala.
G

Gost Lk

pre oko 2 godine

Pred 50 hiljada Delija,morao bi bar Real da bude protivnik pa da se pitamo da li će Zvezda uzeti bod,ovako sve ispod 7:0 je neuspeh.
G

Gost222

pre oko 2 godine

nkpenalitizan
G

Gost777

pre oko 2 godine

Sramotni penali, neverovatna kradja