Komentari na vest

Prvi het-trik u karijeri Sergeja Milinković Savića! Mitrović stigao Ronalda (VIDEO)

S

Sergej MS

pre 4 meseca

Maestro. Mnogi ne znaju da je do 17 u juniorima Vojvodine igrao centarfora pa je onda prebačen u vezu. Igra već 10 g vrhunski a tek je ušao sa 28 u najbolje fudbalske godine i sa Mitrom je glavni adut za EP 2024 I SP 2026 da naprave sa drugarima velike uspehe
B

Bane15

pre 4 meseca

Zamislite ligu gdje SMS daje tri gola na utakmici
L

Lineker

pre 4 meseca

Mozzart prestao da prima uplate na Srbiju kao novog prvaka Evrope zbog forme SMSa i Mitra.
S

Srbija 1999

pre 4 meseca

Haha...u ovu ligu i penzioner od 60 godina moze da bude majstor fudbala.
g

ghost111

pre 4 meseca

ljudi dragi, ovo je samo liga saudijske arabije ne lozite se....
P

PedjaPFCCC

pre 4 meseca

@ghost111 Da Brate jeste, ne gotivim nikako SMS-a jer ni jednu dobru Utakmicu za Reprezetaciju nije odigrao ali u toj Ligi igraju velika imena i Reprezetativci mnogih drzava. SMS tamo ima 8 golova i 4 Asistencije sto ga cini najboljim Scorer na toj poziciji. Recimo da taj Sergej ima po statiscici je bolji od recimo jednog : Manea(koji je ofanzivniji ) Kessie (koji je slican tip igraca) ,Firmima,Carasca i td.
?

??

pre 4 meseca

"Najboljim scorer na toj poziciji" nadam se da se ovako zezas, da nisi ozbiljan scoreru
V

Veljko9

pre 4 meseca

Kakva je klasa Sergej.. Ona peta protiv CG je bila kljucna kod postizanja gola. Jedva cekam Euro a nadam se da ce se Piksi dozvati pameti i skloniti Lukica/Djuricica/Racica/Gudelja i dovesti Pavlovica, vratiti Nastasica i postaviti Petrovica za prvog golmana ako se ustali u Celziju, takodje i pruziti vecu ulogu Samardzicu/Ilicu.
M

MANOL0

pre 4 meseca

Za sve se slazem ali mislim da je prerano za petrovica jer je bukvalno za minute koje je imao u celziju,imao po statiscici dve odbrane i jedan odbranjeni penal. Bar desetak utakmica da skupi pa ce nas sud biti merodavniji.