Komentari na vest

Prvi intervju Žuleta Stojkovića posle bega iz Rapida: Navikao sam da me vređaju, to je u Beogradu normalno

G

Gost Kee

pre gotovo 2 godine

ljiga
U

Uo

pre gotovo 2 godine

Meni jedan od najdrazih Zvezdinih igraca poslednjih godina. Covek ocigledno nije neki profesionalac, redovno ima par kilograma viska, da je puno ozbiljniji, ne znam gde bi bila granica. Jeste bio u Zvezdi od sjaja do ocaja i pokazao koliko moze biti dobar kad je spreman i koliko moze biti ocajan kad se skroz zapusti. Ali ono kad je u jednom momentu bio tip-top spreman, gledali smo sa kakvom je lakocom igrao ozbiljne utakmice. Protiv timova Zvezdinog ranga, pa i ranga iznad toga, bukvalno sa pola snage je igrao.
G

Gost55

pre gotovo 2 godine

Bljuju ga nasi ljudi a zaboravljaju da je sebi upropastio reprezentativnu karijeru jer nije hteo da igra protiv tzv.Kosova.Samim tim izbio sebi iz dzepa ko zna koliko para,jer kao reprezentativac,pa i CG ima daleko vecu vrednost.E sada,pljuju ga i prozivaju neki ciji glas se kupuje da bi zadrzali bedni posao jer nisu spremni da se bore za svoje misljenje. Momak je profesionalqc.Uvek pristojan i korektan i prema navijacima Partizana.Pitajte Mitra sto je njega odabrao za kuma. Nije Dani Alves,ali sasvim korektan igrac.
S

Senks

pre gotovo 2 godine

Eee Stojke,Ako te iko cjenio to je bilo u Rapidu,i navijaci i svi,a zasto su ljuti bili i zasto su ga suspendovali ,e to je luda balkanska glava,koliko znam i koliko sam upucen za vrjeme povrede pred kraj prvenstva otisao je na derbi u Beograd a Rapid igrao dvije utakmice baraza u isto vrjeme,a uz to cjelo vrjeme trazio Transfer U LASK,bit ce veselo kad dodjes u Bec sa laskom Al eto kao Sto i rece naviko si na to
B

Beste lieben

pre gotovo 2 godine

Cuj bice veselo, pa Bec je najstabilniji grad na svetu, uredjen, najbolji za zivot. Takodje dosta je bezbedan, prilicno, tako da nema sta da bude u Becu. Mogu eventualno da ga vredjaju, ali to se na utakmicama dogadja.
G

Gostić

pre gotovo 2 godine

Imao 300.000 neto u Rapidu.Nudili mu novi ugovor za 200.000 neto da igra mislim dve godine.On odabrao ponudu LASK-a za 400.000 na tri godine. Ipak je fudbal biznis.A i bas ga briga,on ima jedan klub gde bi igrao za manju lovu.Ovako,ko da vise.A mislim da su LASK-u ambicije vece nego Rapidu,sto ce polazati vreme u naredne dvevtri sezone.
J

Joba

pre gotovo 2 godine

Krs igrac!!!
R

Realno posmatrano

pre gotovo 2 godine

Bas ga briga za korak u nazad ocigledno, covek igra za novac i to je to. Zvezda nakon njega nema normalnog desnog beka, dolaze samo sve gori i gori.
C

CzBgg

pre gotovo 2 godine

Jok igra za Lask iz ljubavi haha naigrao se Evrope, sad mu to nije toliko vazno
G

Gostvagavagahahahahahahaha

pre gotovo 2 godine

Navikao da ga vredjaju hahahahah hahahahaha
Ž

Žule šampion

pre gotovo 2 godine

Izađi ti pred par hiljada protivničkih navijača pa ćeš čuti repertoar dobrodošlice.Čovjek je korektan,gleda svoja posla,možemo mu samo zaviditi.