Komentari na vest

Najveći transfer Voše u poslednjih sedam i po godina – Jovan Milošević u Štutgartu

P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Odlicna stvar za Vojvodinu dobra prodaja i srecno Jovanu Milosevicu u Stutgartu sad je ostalo da se Vojvodina dobro pojaca.
r

ranGo

pre preko 1 godinu

пуно среће момку, али сбе ми се чини да ће брзо назад...
S

Samo daj pare....

pre preko 1 godinu

Pohlepa roditelja i dece je cudo. Primera propalih igraca koliko hoces,eno Danilo Pantic prvi,da nije bilo šamroja da se tali sa njim, ko zna gde bi bio. Najurili ga Madjari,Cukaricki ga nije hteo,ali šamroju je dobar da se tale. Oce covek u Čelzi,nece da potpise ugovor kao ni ovaj. Popio Teleoptik, izduvao za SP na Novom Zelandu,dobio neke pare ali upropastio karijeru koja je mogla biti 10 puta bolja. Tako ce i ovaj,eto njega nazad za godinu-dve podvijenog repa."Nije se snasao" mrzi ga trener ili nesto trece.
N

News

pre preko 1 godinu

Danilo Pantic je potpiso ugovor sa Chelsea akademijom a ne prvim timom.Chelsea nije dao ni jedan euro Panticu.Njegovu platu su placali klubovi gde su ga slali na pozajmicu. Dva puta je se vracao u Partizan ali Pantic nikad nije pravio razliku ni kada je igrao u mladjim kategorijama Partizana ili reprezentacije.
U

Ujkica

pre preko 1 godinu

Glupost zloba i zavist su ovde urodjene osobine. Sve dok ima ovakvog naroda, nece nam biti bolje.
d

džimi barka

pre preko 1 godinu

Bravo za istrajnost
G

Gost gost

pre preko 1 godinu

Jovanu srećno ,istrajali su i dokazali da se može i protiv rogatih bosti ali su takvi u manjini
M

MilosMilosST

pre preko 1 godinu

Znam ih, i svaka cast Jovanu i majci! Bravo, lave nas i sve najbolje! Da te sreca prati!
J

Jeremija pali TOPA

pre preko 1 godinu

Srecno mali, puno uspeha!!!
M

MilosMilosST

pre preko 1 godinu

Vidi, pozelis nekom srecu u dobijes 9 dislikeova… eto koliko zavisti ima!!!
g

ganga

pre preko 1 godinu

Srećno mali! Hajde sad opletite koliko bi uzeo Mamić ili Dinamo za njega! Uvek isti komentari
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Nema tu sta da se oplete. To su jednostavno cinjenice. A ne znam ni sta ti to toliko smeta. Da je laz, pa da te covjek i razumije. Nego nas narod jednostavno nema pojma o zivotu, ne znamo da radimo, znamo samo da kukamo, pricamo o teorijama zavjere i pljujemo i tako vec decenijama od raspada Jugoslavije. Mene daleko vise nervira to nego sto ce nam neko na nos nabiti "koliko bi Mamic uzeo".
m

moje misljenje

pre preko 1 godinu

negde oko 10 miliona
m

monterooo

pre preko 1 godinu

Spasao se decko zadnjih 6 meseci trcao krugove po veterniku jer nije hteo da potpise ugovor za 1000e mesecno Ovako je najbolje za sve tamo krenes od nule peglas svaki dan nema platisa clanarinaca stranackih igraca.... Svi su isti afrika azija australija ko je bolji taj igra... Ovde ce zbiljic oprati lovu i uzeti pare od nekog imucnog caleta te njegovog potomka postaviti na jovanovo mesto.... Topic kabic zukic gori su posle tri godine u prvom timu nego kad su poceli da igraju SLS... Strasno sta rade deci...
V

Voša NS

pre preko 1 godinu

Sve te sto si nabrojao kad budu odlazili Voša za njih moze dobiti ništa! Milion talenata sto stvarnih sto proglasenih je propalo i to je tako, zasto Vosinih najvise, zato sto pratimo iste a isto ce ti reci i svi drugi navijaci ostalih klubova. Ako je trcao krugove, da li bi ti u nekom svom kolektivu drzao i forsirao nekoga ko zeli da ode a tu je samo zato sto ima ugovor? Ne krivim ni njega a jos manje branim upravu ali ipak i ti i svi oko tebe su verovatno glasali za sistem koji podrzava vrednosti, neko zbog crvene neko zbog posla neko zbog necega, e zato beze mladi pa i mladi fudbaleri.
I

Iljuska

pre preko 1 godinu

Branis upravu, pljujes po momku od 16-17 godina, a mozes i ti i tvoji pljuvaci samo da mu izduvas. Pogresili ste sto ste mislili da cete silim i pritiscima nestonuspeti. Promenite taktiku i bidite malo pmatniji. Uvenjovali ste momka samo tako, treneri ga terali sa terena psovkama. Mali je ovo grad, sve se cuje.
r

ranGo

pre preko 1 godinu

Е дете моје и ти мислиш да се "тамо"све ради по правди знаш ли само колико талентобане деце не добија шансе због богатих тата, много више него код нас али овде се само више плаћа за шансу...заборавили смо сви алог ђорђевића и његову маму и они су "били упорни и издржали су" и где је филип сада???
G

Gost54321

pre preko 1 godinu

@ranGo- sigurno ne gde su Kabic, Neskovic i Zukic. Godinama klupa… a igraju crnci i povredjeni Nikolic, Malbasic i ekipa… sramota!!
k

knindza

pre preko 1 godinu

U ime oca u ime sina, zivela, zivela srpska Atina.
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Pošto ovo čitaju ljudi iz Saveza i klubova, ajde ja ću da predložim! Zar vas nije sramota da prodajete SRPSKU DECU za kikiriki, kada možete za desetine miliona?Zar nije bolje da uzmete OZBILJNU lovu, nego ove mrvice? Zašto KONAČNO ne napravite ligu B timova i učinite bezbolan prelazak deci iz omladinskog u seniorski fudbal? Gomilu talentovane dece, izmedju 18 - 23 smo pogubili i potrosili, a sve nas je manje (470 - 480.000 manje za 10 godina) i sve će manje dece biti u sportu! Zar su budućnost oni koji imaju falsifikovane krstenice i kojima je lav domaća životinja?Ne znate kako? Lepo! Ima nešto što se zove Premijer liga 2! Ne morate doslovno da prepisete, ali primenite! Zašto prodati 1 za milion, ako mozete 5 za recimo 3? Dokle da transfer od 5 miliona, pa naviše bude mislena imenica? Smešno! Prva liga Srbije nije rešenje! Ne igranje i sedenje na klupi/tribini nije resenje! Izlazak dece iz sporta NAJGORE rešenje! Gubimo SVI !!! Ajde, trgnite se više! Generacija za generacijom ista priča! Potrebna je promena! SADA!
M

Mutommbo

pre preko 1 godinu

B tim bi se takmičio u nižem rangu, ali bi igrači mogli da se ubacuju po potrebi u A tim i da stiču iskustvo. Takođe ako mlad igrač ne može biti standardan, igrao bi dosta utakmica u nižem rangu takmičenja.
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Bila liga B timova nisu mogli par kola odigrati i raspala se. Nema se para ni za osnovno takmičenje, a ne B timovi. Gde vi živite? U kakvom diznelendu u glavama? Sve preko 10 klubova je previše.
K

Kobas

pre preko 1 godinu

Jad i beda, nece vojvodina videti ni evro ...
n

ni cent nece uci

pre preko 1 godinu

nasa firma sada se veseliiii jer ce da deliiii
G

Gost0909

pre preko 1 godinu

kakvo pranje para...
V

Vojica

pre preko 1 godinu

Srećno dečače i ne vraćaj se u ovo blato!
R

Rilok 77

pre preko 1 godinu

Taj mali i nije za bolje nego za ovde. Bačene pare.
B

BadnjiDan

pre preko 1 godinu

Bre prestani sa defetizmom. Poruka za igraca, ne zaboravi odakle si i vrati nam se, cekamo te, kao i ostalu bracu koja su otisla trbuhom za kruhom.
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

@ rilok ...aj ne mraci popij jedno svetlo
G

Gost2222

pre preko 1 godinu

Mamić bi ga prodao za 10 milki
m

ma ni blizu

pre preko 1 godinu

ma dinamo moz da sanja ovo ..oni juce jedva prodadose onog 30-togodisnjaka za 9 miliona
X

Xide

pre preko 1 godinu

Nevezano za ovog decka, gledam ovog Krivokapica pa se prisetim naslova po novinama kada je prelazio iz Vose u Zvezdu a u Majko moja nova 10ka ovo ono sta novine naprave od coveka...
Н

Ноле

pre preko 1 godinu

Звезда оног малог Ђурића дала у Домжале за 0 евра.
d

doktor Terzinjo.

pre preko 1 godinu

Ali moja Masa kupila auto.
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Procenti od sledeće prodaje i pravo preče kupovine!
P

Potpo

pre preko 1 godinu

Spasila se zvezda svi znaju ko mi je otac
n

nije bas za dzabe

pre preko 1 godinu

dobili gume za masin dzip
P

Poklič

pre preko 1 godinu

Sebični Slovenci uništitelji Jugoslavije, mnogo je naroda propatilo zbog njih.Sad imaju našu i bosansku radnu snagu,eksploatišu narode koje su uništili
S

Sabago

pre preko 1 godinu

Vazno da je otisao u Studgart i da je pobegao iz Srbije. A tamo ce propasti kao i mnogi pre njega,pa ce se opet vracati ovamo,da ozivi mrtvu karijeru,jer ce ga "Svabe" dati u neku drugu ili trecu ligu Austrije,Svajcarske ili neke druge fudbalske "velesile" na pozajmicu !
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

dabog da i ja tako propao i mucio se sa jedno 700-800 somica do kraja mog zivota ...a plus mi ostaje jos 10-15 godina igranke !!
I

Iklo

pre preko 1 godinu

@metalika neće on videti te pare, čovek je dobro napisao,mnogi su se zeznuli jer su prerano otišli
V

V V

pre preko 1 godinu

Ne lupaj chiske pojma nemaš. Stara uprava je nesposobna. Što je onda Zbiljić zadržao pola stare uprave. Hteli su i Jovan i familija da ostane da igra u Vojvodini al nisu hteli da ide po pozajmica a. A to što je igrao 5 mečeva po 10 m okači mačku o rep. Da ih nisu zavlači li potpisali bi još u avgustu 3 g profi ugovor. Tako da ti prestaneš sa uvlačenje novoj upravi pogotovo sportskom direktoru koji je doveo 30 g igrače koji nisu igrali zadnje 2 g poput Malbašića i Vitasa. Zato je Vojvodina loše igrala jer su oni gurmani u prvi tim a oteran su Vidakov Nešković pa ni Miloševiću nisu dali da trenira. Jedino dobro je što je Čumić došao i izvukao zadnjih 5 kola Vojvodinu koja je sa 1 mesta na početku sezone pala na 7 da bi se popela na 5. Što nikako nije bio cilj već borba za 2 koje vodi u kv za LŠi. Sad je ostalo da Vojvodina ili osvoji KUP ili bude bar 3 i uđe direktno u grupu nekog Evro Kupa. Sad ima para od prodaje Jovana Štutgartu pa nek dovede Fernandeza iz Visle jer takav igrač je neophodan za Evro Kupove
T

Tačka

pre preko 1 godinu

Toliko o tome.
D

Dolazi

pre preko 1 godinu

Burmaz iz Voždovca gde su poslati za njega Nešković i Novevski plus 300 h evra kao i Španac koji je igrao kod Rastavca u Grčkoj ofanzivni vezni
I

Iljuska

pre preko 1 godinu

Bravo momak i srecno! Vidi, sto dalje od ove fudbalske rupcage! Zelim ti srecu!
K

Klisanin

pre preko 1 godinu

Velika greska igraca sto je insistirao da ode. U Stutgartu nece igrati za prvi tim, slace ga po pozajmnicama i izgubice par godina karijere. U Vosi je mogao da potpise odlican ugovor, bude medju nosiocima igre, lepo se razvije jos 2-3 godine i onda kao formiran igrac d aode napolje. Steta za njega, a sasvim dobra prodaja za klub ako se uzm eu obzir da mu ugovor istice za 6 meseci.
A

Aleksandar, Cacak

pre preko 1 godinu

Ti znas, jel? Ajde sedi dole i stidi se!
T

Trpadzija

pre preko 1 godinu

Ej bre,Ali 12 posto wahahahah.. Oj Srbijo medj sljivama !!
M

Marko021

pre preko 1 godinu

Ja sam cuo 20
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

dzabe...nece klub videti ni cent od tog trasfera, ima vukovi da raskomadaju pre nego li i stigne
S

Slaninar

pre preko 1 godinu

Nenad Lukic potpisuje za Vojvodinu
s

samo vosa

pre preko 1 godinu

Lukic je Top igrac za vosu... Ako je istina da dolazi
d

d.g.

pre preko 1 godinu

Kad su došli u glupavu situaciju onda je daj šta daš. Skauting moje Zvezde je ravan nuli.
R

Rambaudi

pre preko 1 godinu

Nije bio dovoljno dobar po proceni strucnjaka, kao i Gordic iz Priboja...Ima tu jos "ispustenih" igraca. Kako i zasto je otisao Pantovic u Vozdovac,kakav je problem sa Sljivicem...?
V

V V

pre preko 1 godinu

Sve sam to napisao još krajem oktobra. Jer sam imao informacije iz prve ruke Jovanove porodice. Ovo je odlično kako za Jovana i porodicu tako i za Vojvodinu u kojoj su želeli da ostane ali ni stara ni nova uprava nije postupila kako je obećala jer je imo ugovor stipendijski još samo 7 meseci. Da će Jovan igrati bar 30 m po meču prve sezone kasnije starter. A moro je da igra bez obzira što ima samo 17 g jer je i tehnički i fizički bolji od starijih kolega. Mi koji smo ga pratili zadnje 3 g to dobro znamo. Al nismo uprave Vojvodine. Srećno i berićetno Jovane u Bundes Ligi

Chiske

pre preko 1 godinu

Evo ga opet za poluistinama, samo sam cekao da se javis... Kazem jos jednom dobio je da igra par kola pa je odbio da potpise pa je odstranjen iz tima a ne obratno. Veoma podlo provlacis kao da mu nisu dali da igra. Ova sada uprava se nije ogresila o Jovana. Ona stara je bila nesposobna za bilo sta... Nije tacno da nije igrao, prestani pisati kojesta...
V

Voša NS

pre preko 1 godinu

Ovo je laž! Tvoja ili od porodice a pre bih rekao tvoja?!Njemu sa 16g da neko obeca bilo kakvu minutazu a tek 30minuta pa ni Mesiju niko to nije obecao sada u PSG! A ako vec imaš kontakte šta su mu nemci obecali? Evo da ti kažem, obecali i u ugovor stavili platu koju ce imati a minutazu i da li ce igrati za prvi tim, rezervni ili omladince e to mu samo mama moze obecati.
e

esteghlas

pre preko 1 godinu

Cumic ce nadmasiti ovaj transfer sigurno
k

kukii

pre preko 1 godinu

Stize Fernandez iz Poljske.

Chiske

pre preko 1 godinu

Po mojoj nekoj racunici Vosa zaradila 5.5 milja jura za 6 meseci. Najprofitabilniji klub trenutno u Srbiji a gledajuci igracki kadar na dobrom putu da se napravi nesto ozbiljno. ZA godinu ili dve mocice i Cumic da se proda za ozbljne novce. Trenutno ono sto fali je ozbiljan napadac i ozbiljna 10ka da bi ovaj tim izgledao na nesto. Isto tako mislim da trojac Topic Zukic i Simic vise nema sta da traze u klubu... Simic je dobar ali kada je on na terenu sve se oko njega vrti, kada bi bio manje alav bio bi u ligama petice...
A

Aleksandar Cacak

pre preko 1 godinu

Jesu se ogresili o Jovana. I to debelo!
f

familycomesfirst

pre preko 1 godinu

Bravo mali,tako se to radi.Obezbedi prvo svoju Porodicu i sebe pa tek onda sve ostalo.Sad je sve na tebi,Porodica ti je skucena sto se kaze,finansijski situirani...Ako vredis uspeces,sve ostalo su bajke...
G

Gostimirko

pre preko 1 godinu

Pa to sad svi mladi i rade, nazalost to otprilike i bude to po pitanju karijere koja nakon toga ide dole. Dečko ce sada sedeti 2 godine na klupi Stutgarta, bez minuta igre i eto njega brzo u TSC, Cuku, Radnicki Nis. Svako ima pravo izbora i to treba postovati, ali uspesna karijera se ne gradi sedeci na klupi.
П

Пера

pre preko 1 godinu

Да бре тако је мали, само је требало још раније да тражи да иде, са 12 година ако је могуће што да не… ма и то је касно, кад је полазио у вртић требало је да убаци клаузулу да може да иде у Њемачку кад наврши шест година.
G

Gosthshaha

pre preko 1 godinu

Druze ako vredi uspece...Ako imas kvalitet igraces...Pozdrav
T

TuNeki

pre preko 1 godinu

Inace ce u veteranskoj linglong Jsl dobiti sansu
g

gost10

pre preko 1 godinu

U situaciji kakva je bila Vosa je dobro prosla....
V

Voša NS

pre preko 1 godinu

Stize iskusan spic a vec dosao stoper iz CZ, omladinac po godinama, debitovao za prvi tim, ima potencijal ali mnogi ga imaju do 20godine a onda se izgube, kako god dobro došao!!
g

gost 10

pre preko 1 godinu

Koji spic dolazi
G

Goksaa

pre preko 1 godinu

Fernandez
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Koji štoper? Gde vidiš štopera?

Chiske

pre preko 1 godinu

Fernandez nije napadac.

Chiske

pre preko 1 godinu

Pardon Fernandez nije 9ka posto su ljudi pomislili da ce da stigne 9ka...
d

dejanera

pre preko 1 godinu

Taj stoper iz Zvezde je Vuk Bogdanovic. Otac mu je fudbalski menadzer Milan Bogdanovic koji ga je na silu ugurao u Zvezdu. Doticni je menadzer i Kataiu, Darku Lazovicu, Mileticu, Stanojevu, Veljku Simicu.... Sam Vuk Bogdanovic je letos dosao u Zvezdu kao "pojacanje" ! Odigrao celih 7 minuta protiv Kolubare i jos dva puta bio na klupi! Predhodnu sezonu prvi deo proveo u Spartaku gde je odigrao celih 92 minuta (protiv Partizana celu i protiv Radnika i Vojvodine ulazio u poslednjem minutu). Prolecni deo proveo u PLS igrajuci za Rad. Ako je to pojacanje onda srecno sa njim!
V

Voša NS

pre preko 1 godinu

Ne znam zašto mladi beze iz ekonomskog tigra? Bez'te deco, tigar je opasna zver!!
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Zato što ne kapiraju da je glavni "igrac" ... Vuk Samotnjak!
D

Deka PG

pre preko 1 godinu

Jel to niko nikad do sad nije napuštao Srbiju i igrao vani? A što reći za povratnike i ovoliko stranaca kod nas? Igraju li za kikiriki u Srbiji. Manite se toga. Žalost je što idu mladi i zeleni za nikakve pare. To hoće porodice i menadžeri, a i klubovi ne mogu da ih otrpe i bace u vatru
J

Jobo

pre preko 1 godinu

Jovan je veliki potencijal uz dobar rad moze daleko da dogura sve je na njemu!!!
6

6548

pre preko 1 godinu

Svi kupuju mlade da zarade... Samo mi leseve od 32 god... Od Kulibalija ocekujemo ozbiljan priliv
G

Gost@6548

pre preko 1 godinu

Pa nisu svi razvojni klubovi, neko mora i titule da osvaja
F

Filip9922

pre preko 1 godinu

Šteta što će 200.000 (možda ni toliko) ostati u klubu, a 2m će završiti po ko zna čijim džepovima….Šta ćeš, praznici su, treba za pečenje…
f

firma se veseli

pre preko 1 godinu

na tu tvoju cifru ja bih smanjio jos jednu nulu
G

Gostinji Kafioka

pre preko 1 godinu

tuznooo
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Srbija ko neka kineska fabrika. Samo štanc. Pre deset godina smo bili fabrika za zadnje vezne. Sad smo za špiceve. Ovaj mali inače puno podseća na slovenca Šeška, koji je na pragu velike prodaje iz RB-a. Mogli bi tih Vošinih 12% da se pretvore u ozbiljnu kintu.
T

Trpadzija

pre preko 1 godinu

Wahahahahahah,dobar si bas me zasmeva
S

Srkins

pre preko 1 godinu

Prodat Majstorović u Rusiju za preko 2 miliona pre samo 6 meseci kratko pamćenje ima novinar
J

Jedino ako...

pre preko 1 godinu

Majstorović nije imao pravo da odmah ode van, pošto je maloletan. Možda zbog toga nije pomenuto jer tek treba da se realizuje.
E

Eszterhazi

pre preko 1 godinu

E da je tacno da je 2 milke…
G

Gostcv

pre preko 1 godinu

užas