Komentari na vest

Prvi poraz u Beleku - Horsens kaznio Partizan za loše otvaranje drugog poluvremena

c

cenovnik

pre preko 1 godinu

Ovo je onako drugarski za svoje stare redovne musterije "potom je Pantić snažnim udarcem iskosa sa leve strane stavio Brolina na izazove." brat bratu za ovo 300 evra "Pantić je snažno šutirao iz prve, ali je zablistao sjajni Brolin"............ovo isto vredi minimum 300 evra "Samo što je ušao u igru Miloš Jojić je perfektno centrirao iz kornera sa desne strane" brat bratu ovo vredi 500 evra "Ipak, tada je važnu ulogu odigrao Ljubomir Fejsa, koji je iskustvom i racionalnim potezima lagano izlazio na kraj sa protivničkim presingom." ovo je minimum 500 evra.......posteno?
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Partizanu su potrebna OZBILJNA POJACANJA inace bice tesko i protiv Serifa a bice mucenja i u kvalifikacijama za Ligu Sampiona.Sta je sa Hazizom,Cimirotom iz Standarda,mozda pokusati vratiti Sumu i uigrati ga kroz ligu do kvalifikacija.Jel su skauti Partizana i Zvezde gledali Svetsko prvenstvo u Kataru ima tu zanimljivih igraca za oba kluba.Mozda cak i za druge nase klubove.
H

Horsens hhhhaahhhhaaa

pre preko 1 godinu

Kako to? Pa zar ne ide lopta 200 na sat? Partizan ubrzao i te fore?
K

Kon

pre preko 1 godinu

Puno mladih igrača, što je za pohvalu ali kad vidim mudraca iz Pazove s... re mi se. Njegove igre protiv Zvezde u dva navrata i protiv Fejnorda je kriminal svoje vrste. Zato terajte ga u Honduras u lepi Honduras.
J

Jelenko P

pre preko 1 godinu

Jedino dobro iz ove utakmice je mladi Subotic.SVI ostali su bili katastrofalni.Posebno Filipovic,Lutovac,Mening,Jojic i Pantic koji ni jedan tacan pas nije uputio a o kornerima i slobodnim udarcima da i ne govorim.
Č

Čkija

pre preko 1 godinu

Kad sam igrao u mlađim kategorijama OFK Beograda najviše sam voleo da igram protiv Jagodine i ovog ,,Risea'' Filipovića i ne mogu da se začudim kako ovaj rođak igra u prvom timu Partizana, rođak se zaleće kao nezdrav i tad i sad.
S

Stranac u noci

pre preko 1 godinu

Bice bolje kad potpisu Jojica. Uprava napolje.
S

Semed

pre preko 1 godinu

Baždar igrač za milo(j)one, neviđena klasa ali u bukvalnom smislu neviđena... Neki igrači spori, neki još sporiji, većina slabo trče, a ima i debelih ali dobro tu je Petrić kome je ovo rekord trenerske karijere nije dobio pedalu posle dva meseca.... Sit sam talenata kao Pantići, Baždari, Svete - Štete Markovići i slični...
S

Sf

pre preko 1 godinu

Otaljigavanje!? STA JE TO? Bolje druze da si ucio skolu malo. Ako bi vodio klub kao sto pises spojeno neke reci a druge izmisljas, jafndan bi bio taj klub. Bolje Srpski da si ucio.
I

Igor978

pre preko 1 godinu

Nikakav tim imamo, ovo je ništa novo
A

AzBuki...

pre preko 1 godinu

Ili još preciznije,nikakav tim nemamo!
G

Grgurr

pre preko 1 godinu

Drugo mesto je nase. Igracemo kvalifikacije za LS i uz pametno ulaganje citaj povratak Partizanove dece mozda uspemo nesto napraviti. Nije bitno prvo mesto, bitna je konkurentnost. Da smo tu negde, blizu. Bitno je dati legitimitet zvezdinoj tituli.
u

uprava napolje

pre preko 1 godinu

Jos se po partizanu vuku samrojevi repovi kojih se treba resiti sto pre,fejsa i pantic i jos ova bagra hoce da vrati raspalog jojica,koji 7 meseci ne moze da nadje klub,jer nije ni za fudbal iza zgrade. Pantic,Fejsa ,Jojic,takvi propali fudbaleri nisu ni za Dobanovce. Bolje da igraju klinci iz Teleoptika,nego ove raspaline,bar imaju zelju i snage da trce.
u

uprava napolje

pre preko 1 godinu

I vi i jojic,bogalj kome smo jedva docekali da vidimo ledja,koga posle 6 meseci niko nece,pa ajde opet da ga vratite, zna dobro da se tali sa vama bando lopovska.
B

BCS Šabac

pre preko 1 godinu

Fali još da se vrate Bojan Matić i Gigić,igrači koje je Kralj iz Mačve uvalio Partizanu.
S

Sf

pre preko 1 godinu

Odlicno je ovo. Ne bi ja tu nista dirao. Jos Jojara i pali se masina.
b

batabane

pre preko 1 godinu

Nije važan rezultat,važno da su igrači istrčali,pa verujte,pitajte Petrica.Da ja vodim Partizan,to bi bio sistem,od petlica do prvog tima,i nikada nebi opravdavao neznalice i dozvoljavao da igraju ,na uštrb drugih igrača i kluba uopšte.Nikada nebih dozvolio malodusnost,i lenjavost i otaljigavanje posla.A vracanje lopte nazad bez ikakvog razloga,iz faze napada,kada treba jos malo truda,želje,inteligencije da se zavrsi napad,bar pokušajem ,je antifudbal , trener koji ne reaguje na to je antitrener.PANTIC bi morao da ili pokaže znanje,želju ,agresiju u igri,ili zbogom.Ali trener mora da mu na to ukaže,da ga ohrabri da igra .Briga me šta misle i kažu oni koji to ne vide,ali Pantic ima sve ,i to na svetskom nivou ,sve.A ne igra ništa.Ima i brzinu i driblig i šut i pregled igre,i osecaj za igru i kombibatoriku,a na terenu ,ko da ga neko puskom naterao da igra.Ma mora da igra,i da uživa u igri.To trener mora da mu pokaze i izvuče iz njega,ako je trener.Ali od Filipovica,Fejse,Meniga ,Lutovca,nece biti ništa vredno za Partizan,nikada.Gde su pojačanja,Hazizu,i takvi igrači koji bi zamenili ove,i podigli igru i ovim koji nisu losi.
S

Sf

pre preko 1 godinu

Tebe za predsednika, direktora i trenera. Ajde bre. Sta, si ti postigao u fudbalu i gde si igrao kad si tako pametan i sve znas. Idi umij se i osvesti se malo.
@

@BATANEPISMENI

pre preko 1 godinu

Brzo u školu i knjigu u šake nepismeni.
K

Kg

pre preko 1 godinu

Koja je ovo ekipa, neki drugoligasi hahahaha
M

Miloš1111

pre preko 1 godinu

Sve ide po planu i programu, Petric zadovoljan svi zadovoljni nema pojacanja, od druge do trece pozicije u prvenstvo je sigurno,ceka se jos Jojic da potpise za ono milionce.
G

Gostimirko

pre preko 1 godinu

Ovo neki tim rezervista?? Vidim igraju u 15:00 protiv CSKA!
a

aca sd

pre preko 1 godinu

Poslednja faza urusavanja Pfc u reziji najveceg navijaca cz...ovo sto je danas igralo nije zasluzilo da se avionom vrati u Bgd..
X

XE

pre preko 1 godinu

Pa igrate u 3 protiv cska. E moj "navijaču" partizana. Svi ste isti. Sa obe strane. Čak ni ne pratite svoj klub ali uredno dođete da ispljujete sve i svakoga...
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Razigrati Lolu u Ofk Beogradu i vratiti ga što pre!
g

gott

pre preko 1 godinu

Vi samo jos od Rakunata i Randersfreje niste izgubili
G

Gost81818

pre preko 1 godinu

Tako je i tek cemo sa gubimo.. Pritom nikog nismo doveli, jer imamo sve "top" igrace, najvece pojačanje nam je Jojic... A zato zvezdana dovodi kao na traci, od Argentine do Afrike, ne bira, samo dovodi
V

Von

pre preko 1 godinu

Kad pocne prvenstvo treba bojkotovat utakmice,dok ova uprava i trener ne odu.
u

uGOSTitelj

pre preko 1 godinu

@Von Mislis da upravu to potresa? Bas njih briga da li na utakmice dodje 10 hiljada ili 100 gledalaca. Njih moze sa aktuelnih pozicija da skloni onaj ko ih je tu postavio.
R

Repac Plandiste

pre preko 1 godinu

Jojic je pokazao da ce biti veliko pojačanje. Treba ga odmah potpisati i osigurati dugoročnim ugovorom u inat pumi. Sa ovim su se složili...
G

Gostjsjkd

pre preko 1 godinu

ajde krug do platana,trese te temperatura.Bruka Plandista-Repac!
J

Jaaaa

pre preko 1 godinu

Naravno, samo da vidimo kada će ponovo biti ispljuvam, 2. kolo ili će dobaciti to 5tog? Brzo se izgleda neke stvari zaboravljaju ...
N

News

pre preko 1 godinu

Mnogo loaa utakmica za gledanje.
p

petlovob

pre preko 1 godinu

oooj Bozee na sta ovo licii,rak za oci kakva igraaa kukuuu
I

IVAN 82

pre preko 1 godinu

Sve je ovo Super, nista ne treba dirati, ni igracki kadar, nikako ne pojacati, trener Trenercina. A slucajno da nije ko drznuo da kaze nesto o V,V tandemu. Mi grobari svi u misiju rupu cutimo i gledajmo. Jer fale nam beli bubrezi za promene, ocigledno da sudelujemo u unistenju Partizana koji ce se boriti za mesto bro 2, i nista vise.
4

40+

pre preko 1 godinu

JKAKAV CIRKUS,,IGRA JOJIC,,VRATITE I MILJKOVICA,,SRAM VAS BILO
G

Gost1959

pre preko 1 godinu

Izgleda da će Jojić biti jedino pojačanje.....tužno, a komentator za svako netačno dodavanje kaže _malo prejaka lopta.dokle više, o čemu se sve radi?
B

Basketaner

pre preko 1 godinu

@Gost1959 Nece Jojic dobiti ugovor, sa druge strane, u naredna 2-3 dana treba da potpise jedan inostrani igrac.
v

vaso333

pre preko 1 godinu

Napokon tekst o Partizanu. Posle 1000000000 tekstova dnevno o ZVEZDI. ZVEZDA LE ♥️🤍
K

Kristof98

pre preko 1 godinu

Napokon Zeka najvece pojacanje u istoriji partizana! Hvala upravi!
P

Petrinjo8272

pre preko 1 godinu

Mi nemamo trenera za velike domete da sve posloži kako treba i fale nam spic i zadnji vezni, a vi mučenici nemate ništa, od trenera preko uprave pa redom golmana do napadača.. tužno kako izgleda partizan i Sta su napravili od njega..
G

Gost200

pre preko 1 godinu

Pa ti misliš da je slučajno ovo napravljeno od Partizana?? Kome navijači pevaju na tribinama? Nema tu iščuđavanja.
g

gost200

pre preko 1 godinu

Pevaju onome ko je dao 60 miliona za KK