Prvi posao za Setjena još od Barse i onih 2:8 protiv Bajerna...

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.10.22. | 02:03

Poverenje mu je poklonio Viljareal...

Viljareal je brzo reagovao nakon odlaska Unaija Emerija u Aston Vilu i u veoma kratkom roku priveo kraju pregovore sa budućim trenerom. Odluka je pala da to bude pomalo zaboravljeni Kike Setjen (64), koji je van posla otkako je dobio otkaz u Barseloni pre više od dve godine.

Kako piše Marka, iskusni stručnjak je već boravio na Madrigalu tokom jučerašnjeg dana i načelni dogovor je postignut.

Izabrane vesti

Isti izvor napominje kako je zapravo prvi izbor uprave Viljareala bio Marselino Garsija Toral, ali da se on zahvalio na ponudi. Navodno, trener Žute podmornice u periodu 2013-2016 čeka da vidi razvoj situacije nakon Mundijala u Kataru, pošto ima ambiciju da sedne na klupu španske reprezentacije. Ukoliko se Luis Enrike povuče.

Kike Setjen će za primarni zadatak imati da vrati Viljareal u Ligu šampiona, ali i da bude ozbiljan konkurent za trofej u Ligi konferencije.

Njemu će ovo biti deveti klub u Španiji. Pre Barselone vodio je Betis, Las Palmas, Lugo, Logronjes, Rasing Santander... Navijači Barse ne pamte ga po dobrom, pošto mu je poslednja utakmica na klupi velikana sa Nou Kampa bila ona čuvena blamaža protiv Bajerna u Ligi šampiona - 2:8.

Tri dana kasnije dobio je otkaz. To mu je poslednja utakmica koju je vodio...


tagovi

Kike Setjen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara