PSV žestoko kaznio huligana koji je napao Dmitrovića - 40 godina zabrane ulaska na stadion, plus postupak za naknadu štete

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.03.23. | 18:19

Incident koji se dogodio 23. februara očigledno motivisao Filipsovce da se ozbiljno pozabave sa problemom huliganizma i sličnim ispadima

PSV Ajndhoven je žestoko udario na huligana koji je na utakmici Lige Evrope protiv Sevilje napao srpskog čuvara mreže Marka Dmitrovića. Filipsovsci su očigledno odlučni da se razračunaju sa vandalom, ali i da pošalju jasnu poraku svim ostalim potencijalnim prekršiocima, kako im ne bi palo na pamet da urade sličnu stvar u budućnosti, pa su mu odredili zabranu prisustva na stadionu u narednih 40 godina.

I to nije sve, holandski gigant želi da pokrene i postupak za naknadu štete po klub od strane huligana koji je trenutno na izdržavanju tromesečne zatvorske kazne, od kojih je jedna uslovno.

Izabrane vesti

Indcident se dogodio 23. februara, kada je Dmitrović napadnut s leđa, ali se srećom snašao i prošao samo sa malom ogrebotinom na vratu. Počinilac je prilikom provere imao 1,6 promila alkohola u krvi.

Zanimljivo, isti počinilac je već dva puta imao zabranu ulaska na stadion, a čak nije smeo da prisustvuje ni utakmici sa Seviljom kada se dogodio incident. Sve to je očigledno nateralo klub da se konkretnije pozabavi ovim problemom.

Dmitrović se danas našao u žiži javnosti, nakon što je selektor Dragan Stojković saopštio da je golman Sevilje odlučio da više ne brani za državni tim, kako bi se posvetio borbi za prvog golmana španskog kluba.

Nekadašnje dete Crvene zvezde golu Orlova je stajalo 19 puta, a prethodno je bilo deo i mlade i omladinske selekcije Srbije.


tagovi

Marko Dmitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara