Milan Škrinijar (©Reuters)
Milan Škrinijar (©Reuters)

PSŽ nudi novac i Drakslera za Škrinijara, ali Inter nije zainteresovan

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.06.22. | 09:43

Neroazuri žele samo keš

Zagrizao je Pari sen Žermen za Milana Škrinijara i ne popušta. Opipao je puls Intera ponudom od 50.000.000 evra koja je glatko odbijena. Podigao ju je na 60.000.000 i u paket za potpis slovačkog defanzivca uključio i Julijana Drakslera. Neroazuri i dalje nisu zadovoljni.

Kako prenosi Gazeta, uprava kluba sa Đuzepe Meace ne želi da uključuje igrače u potencijalni dogovor sa Svecima. Zainteresovana je isključivo za novac, a procena je da bi pristala na sumu od 70.000.000 evra.

Izabrane vesti

Bepe Marota mora da zaradi minimum 60.000.000 evra na fudbalskoj pijaci tokom leta i pritom smanji plate u klubu za 10 do 15 odsto. Zato uključivanje igrača poput Drakslera nije opcija za viceprvaka Italije.

Dve strane će nastaviti da pregovaraju. Novi razgovori očekuju se već ove nedelje.

Škrinijar je vezan ugovorom za klub sa Meace do leta 2023. godine, a spreman je i da potpiše novi. U ovom trenutku je ipak bliži odlasku u glavni grad Francuske, navode italijanski mediji, uprkos njegovoj želji da nastavi saradnju sa Interom. Na Parku prinčeva ga čeka i petogodišnji ugovor težak 7.700.000 evra po sezoni - neto.

Neroazurima je novac neophodan kako bi nastavili normalno da funkcionišu. Izvesno je da će morati da prodaju makar jednog igrača sa važnom ulogom u timu. Ukoliko isteraju svoje i izboksuju 70.000.000 evra od Svetaca za Slovaka, neće morati da nastave sa prodajom bitnih igrača.


tagovi

Milan ŠkrinijarJulijan DrakslerLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Inter
PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara