Komentari na vest

PSŽ osvojio sve u Francuskoj, dupla kruna nakon četiri godine pauze (VIDEO)

M

Mbappe

pre 22 dana

ICI C'EST PARIS!
I

Ivan OL 91

pre 22 dana

Da mi je samo pitati Kakerea kako je mislio da kod drugog gola prođe igrača tako što se zakuca u njega na 20 metara od svog gola, i je li ono pokušao da da autogol kad je sa centra pucao na svoj gol i srećom promašio i lopta otišla u korner? Najprecjenjeniji igrač na svijetu. Ako ode ikad iz Liona, završiće kao Grenije i Gonalon. Na klupi ili na tribine.
4

444444

pre 22 dana

Bravo... Allez Paris ! Samo steta sto ovi nasi luzeri nisu u stanju ni finale kupa Francuske da prenose... nikad u zivotu arena sport nece biti ozbiljan tv
G

Gost992879

pre 22 dana

Velika greska startovati sa Maticem i Tolisom i Šerkijem na terenu protiv Psž trebao je tu neko drugi startati Mangala Nuama koji bi parirali ovim atletama iz Pariza ovako bili su mnogo nadmocniji na terenu s loptom i bez lopte igraci Pariza. Igraci Liona su pravili slab pritisak jer ne da su mogli vec nema sanse brzi su igraci Pariza mnogo..
S

Stefa OL

pre 22 dana

Prosto. Ne znam kako to ne vidi Saž, nadam se da će se otarasiti nekih cepanica i dovesti štopera i kreativnog veznjaka na sredini… Treba tu igrača i za rotaciju, ali bolje i 3 vrhunska, nego 6 proseka.
S

Saturn

pre 22 dana

A s kim da startuje ? Da zove Rajsa , Szabolaja i De Brujeneja da uskoce na jedan mec da isprariraju trkacki? To mu je sto mu je