Komentari na vest

PSŽ počeo drugu ofanzivu na Škrinijara, nova ponuda je blizu onoga što je Inter tražio

Z

Zoi

pre preko 1 godinu

Iz Intera su u jednom momentu razmisljali o prodaji Skrinjara. Da su tada platili 70 koliko je trazeno Inter bi zavraio Bremera za 30 i Milenkovica za 15...pricaa se oduzila, Juventus prodao De Lihta i uleteo 50 miliona za Bremera. Tu je bio kraj price o prodaji Skrinjara. Zato je Inter odgovorio Parizu na ovu ponudi da je cena porasla i da jedino 90 miliona dolazi u obzir. Drugim recima nije na prodaju, ali ako ate voljni da lupite taj novac uzecemo ga.
G

Gost8066

pre preko 1 godinu

Inter komedija od kluba...Sancez je imao duplo vecu platu od Skrinjara.
G

Gostwe

pre preko 1 godinu

das im skrinjara uzmes im kimpembea i jos ti ostane svi srecni svi zadovoljni ali Interu trebaju pare tako da do ovoga nece doci...Acerbi je dobar igrač ali veliki navijac Milana ne znam kako ce to proci,Jos voli da pametuje nesto Ala Kolarov pa se svadja sa navijacima...na kraju ce doci neko pojacanje tipa Vestergard iz Lestera ili Ogbona iz vest hema
I

Inter

pre preko 1 godinu

Ne treba Interu Kimpembe, dovoljno je samo da ostane Skrinjar, sa sportske strane to je itekako dovoljno.

RossoneroVero

pre preko 1 godinu

Muzika za moje uši, đakonija za moj trbuh, kašika u mom medu, melem za moju dušu, druga zvezdica za AC Milan.
I

Inter

pre preko 1 godinu

Kao da je Inter jedini konkurent Milanu, tu su i Juventus i Roma, dok Napoli nije los, ali na duge staze oni ne mogu, krenu dobro, ali kasnije padnu.
I

Inter

pre preko 1 godinu

Nadam se samo da Acerbija nece dovesti, nijedan navijac Intera ga ne bi zeleo videti u crno-plavom dresu, pogotovo posle onog smejanja kada je njegov klub primio gol od protivnickog tima (Milana), kada se vodila borba za Skudeto. Za sada stvari stoje tako da bi Skrinjar trebao da ostane, ali dok su ovi Kinezi vlasnici nikad se ne zna. Evo toliko su se stisli da od 15m od poslednjeg transfera ne zele da uloze ni evro u transfer za stopera. Dok su oni tu, ovo je sve presipanje iz supljeg u prazno. Dzabe i Marota tu, dzabe sto je on vec odavno dogovorio Dibalu i Bremera, kad Kinezi nece da uloze i normalno da ce to drugi timovi da iskoriste, a ni igraci nece cekati sta ce Kinezu pasti na pamet. Bez promene vlasnistva, nema napredovanja. I da se osvoji Skudeto, to nece znaciti nista jer se nikad ne zna koji ce krucijalni igrac biti prodat i biti zamenjen sa nekim od 0-10m€. Kvalitet tima moze samo vremenom da slabi, Inter ima nekoliko bitnih igraca, i ako ih Kinez prodaje bice ih sve manje manje, a zamene nikad nece biti top, jer dolaze kao jeftine opcije, upitnog kvaliteta i najcesce na zalasku karijere, tako da se od njih ne moze zaraditi. Jedino od toga odstupa Damfris.
M

Maximuss

pre preko 1 godinu

Pucali bi sebi u kolena kad bi sad prodali Skrinjara. Ako su vec hteli da ga prodaju, trebali su to da odrade ranije i uzmu Bremera.