Kristijano Ronaldo (©Reuters)
Kristijano Ronaldo (©Reuters)

PSŽ ponovo baca udicu ka Ronaldu, misija zavisi od Mbapea

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.03.21. | 16:30

Ako Francuz reši da ide, sve karte idu na Portugalca

Decenija i po je prošla od poslednjeg puta kada ni Kristijano Ronaldo ni Lionel Mesi nisu igrali u četvrtfinalu Lige šampiona. Nije malo onih koji tvrde da je ovo kraj jedne ere.

Iz Juventusa su poručili da im u ovom momentu nije prioritet produžetak ugovora sa Ronaldom, a nije bilo ni malo glasina iz Italije prethodnog leta da u Torinu razmišljaju o prodaji Portugalca, jer im je njegova plata preveliki teret.

Izabrane vesti

Posle novog razočaravajućeg nastupa crno-belih u Ligi šampiona krenule su špekulacije iz Italije šta će biti s Ronaldom na kraju sezone. A, iz Pariza su bacili uho. Kako piše list Parizijen, čelnici PSŽ-a su se ponovo javili kao zainteresovani za sudbinu jednog od najboljih fudbalera 21. veka.

Nije ovo prvi put da se PSŽ namerio da dovede Ronalda, probao je i 2015. godine, činilo se da je blizu… Gazda francuskog šampiona Naser Al-Kelaifi je veliki prijatelj sa Žoržom Mendešom, koji zastupa Ronaldove interese i kako list tvrdi, njih dvojica su već razmenili prve informacije na temu Kristijanovog transfera.

Ključ posla je, kažu, u Kilijanu Mbapeu. Nema čak ni Pariz toliko novca da može jato zvezda da plaća, a francuski brzonogi napadač je sada jedna od najvećih na svetu. Ipak, nije izvesno da će najesen biti među Svecima, jer ga love na sve strane, a najuporniji je Real Madrid.

Poenta priče je da ako Mbape na leto bude zatražio da promeni klub i da obuče dres Reala, tek u tom slučaju bi PSŽ krenuo po Ronalda. Pošto od Mesija, očigledno, neće biti ništa i sve govori da će Argentinac i nakon leta ostati u Barseloni. Ali, ako Mbape reši da ostane stanovnik Pariza, onda potere za Kristijanom neće biti.

Mnogo nepoznanica, dakle, čeka nas burno leto na fudbalskom nebu.


tagovi

Kristijano RonaldoPari Sen ŽermenJuventus

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara