Komentari na vest

PSŽ ponovo baca udicu ka Ronaldu, misija zavisi od Mbapea

Darko Lazic

pre oko 3 godine

sem markentinga on vise nema sta da da.... psg ako zeli ikada sa osvoji LS ne treba da ga zove nikad ni njega ni mesija ne idu oni dzabe iz barselone i juvea. juveu bi najbolji posao godine bio da mu da otkaz.... njihovo vreme je proslo ovo sad je na iskustvo i on i mesi i ibra
M

Magija Terzoninjo

pre oko 3 godine

Da sam ja Ronaldo, kao što nisam, došao bih za džabe da igram u Crvenoj Zvezdi i tako pred kraj karijere pokažem da je CZ najveći klub na galaksiji... A onda bih pozvao i Mesija da igra sa mnom i naravno Ibrahimović... Kada se probudim, noge u lavoru, glava u frižideru i eto ga Roberto Karlos igra zadnjeg veznog, a Kostakurta odbranu...
M

Magikinjo

pre oko 3 godine

Pozvati i Vidića sa Belodedićem da pomognu Kostakurti... Možda se aktivira i Pančev da pomogne Ibrahimoviću...
G

Gostaaa

pre oko 3 godine

Ronaldo je najbolje dao Realu i Real njemu, bio je to jak tim tada te 4-5 godina poklopili su se jaki fudbaleri u najboljim godinama s njim u najboljoj formi i godinama. smijeano je poredit ovaj vezni red juventusa i napad sa tadasnjim realovim veznim redom i napadom. bilo je zadovoljstvo uzivati uz messija i ronalda, levu, benzemu, suareza, tih godina kao sto cemo uzivati uz mbapea halanda i ako jos koji nadodje....
R

Realan22

pre oko 3 godine

Real i dalje ima mnogo bolji vezni red od Juventusa. Nijedan vezni Juventusa ne moze da cisti kopacke Kazemiru, Krosu i Modricu, iako Modric ima punih 35 godina.
T

Tik0

pre oko 3 godine

@realan22, u potpunosti se slazem. Vezni red Reala ima samo jedan jedini problem, a to je da nemaju vise vrhunske krilne napadace kao nekad Da imaju bila bi to masinerija i sad.
T

Trie

pre oko 3 godine

Problem sa Ronaldom je taj da je trenutno losiji i od Mbapea kao i Neymara a hocu platu vecu nego oni...Psg bi zaista pucao sebi u noge ako dovede Ronalda koji ce sledece sezone imati 37 godina...On vise na pavi vecu razliku na terenu ni od Ikardija a kamoli nekog drugog...Ja koji ne volim PsG navijam da ga dovedu...Lik je ugusio dominaciju juventusa jer 90 posto tekmi igraju sa igracem manje kada njemu ne ide.A trener ne sme da ga zameni..
T

Tpb

pre oko 3 godine

Preterao si ga bas, pa taj Ronaldo je najbolji strelac Serie A sa 20 komada dok je Nejmar dao 6 u Francuskoj slabijoj ligi... Ronaldo je idalje tata za obojicu
T

Trie

pre oko 3 godine

Razlika je u tome sto ti pratis teletekst a ne fudbal...Taj neymar i mbape sami resavaju ekipe poput barselone dok se juventus muci sa portom koji igra sa igracem manje...Lako je nabijati statistiku u jadnoj seriji a gde lukaku igra kao Ronaldinjo...Ako pogledas ocene i doprinos igraca posle svake utakmice videces da ronadlo zavrsava sa ocenom 6 u proseku kada ne postigne gol a u nekoliko navrata i kada postigne.
T

Tpb

pre oko 3 godine

Ni Nejmar ni Mbape nece nikad napraviti nista u LS sa Psg-om, lako je nakantati ovakvu Barsu, pa cak i ovakva Barsa ih razbila u revansu..

Aha

pre oko 3 godine

Ronaldo da je pametan da se vrati u Junajted i uz par pojacanja da vratit titulu na Old Traford,a za god dve da uzme i LS ponovo.
M

Madridistaaaa

pre oko 3 godine

... a onda za tri godine da odbrani LS... i sve tako. hahhahahahhaah

Aha

pre oko 3 godine

@Madridistaaaa ajde muci tu