Mbape (©Reuters)
Mbape (©Reuters)

PSŽ poveo iz svlačionice, Mbape brže od svih do 30 golova u Ligi šampiona (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.12.21. | 18:50

Odbrana Briža pala posle samo 70 sekundi, pa još jednom u sedmom minutu

Poslednje kolo grupne faze Lige šampiona otvoreno je mečevima Grupe A u kojoj se zna da će Mančester siti kao prvi u osminu finala, a Pari Sen Žermen sa druge pozicije. Za treće mesto i evropsko proleće u Ligi Evrope bore se Lajpcig i Briž, koji su u pet utakmica sakupili isti broj bodova - četiri.

U nešto boljoj poziciji je nemački predstavnik, jer je uspešniji u međusobnim okršajima, a početak Brižovog gostovanja u Parizu nagoveštava da će Lajpcig zadržati poziciju broj tri, čak i ukoliko ne pobedi Siti.

Izabrane vesti

Za samo sedam minuta Belgijanci su primili dva gola. Prvi posle svega 70 sekundi, a oba puta strelac je bio Kilijan Mbape. Bili su to njegov 30. i 31. gol u Ligi šampiona, po čemu je postao najmlađi fudbaler u istoriji takmičenja koji je stigao do cifre od 30 pogodaka. Za 13 dana puni 23 godine, dakle do podviga je došao sa 22 godine i 352 dana.

Prvo je odlično kombinovao sa Nunom Mendešom po levoj strani i precizno šutirao na nesigurnu intervenciju golmana gostiju, Simona Minjolea, a onda je prelepo uhvatio volej na dodavanje Anhela Di Marije.



tagovi

Kilijan EmbapePari Sen Žermen

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara