Komentari na vest

Pukao transfer Jovana Markovića: Rumuni tražili da postane najskuplje pojačanje Zvezde u istoriji!

K

Kon

pre gotovo 2 godine

Motiki fali društvo.
K

Keket

pre gotovo 2 godine

Bas se pitam odakle su smislili cifru od 3m,da nisu citali nase vesti gde se danima vrti prica kako je zvezda spremna da da i 3m za napadaca
S

Saša_PFC

pre gotovo 2 godine

Već u samom tekstu spomenut je transfer Boaćija iz Kine za 2.5.mil.evra samo sto nije napisano da je bio apsolutni promasaj.Dao je nekoliko golova iz penala i nestao sa terena a da pri tome vise nije imao kvalitet da bilo kakvu kombinaciju sa Boaćijem naprave iz uprave kluba.Kod ovog transfera mislim da su naisli na ozbiljne menadzere gde su videli da kombinacije nece tako lako proci jer kako drugacije objasniti postupak dovodjenje igraca koji kosta 3.mil.i verovati da ce se sa njim zaraditi 25.mil.evra plasmanom u LŠ.Mogli su da ga dovedu i da ga potpisu na 3-4 god.da se ove sezone osvoji prvenstvo Srbije,sa time direktan plasman u LŠ i na taj nacin zaradi siguran novac.Naravno tu je i movucnost da se ovaj igrac pokaze i dokaze i cak proda za ozbiljnije novce....ovako plitko razmisljanje uprave kluba da se igraci prodaju posle 6.meseci boravka u klubu nista dobro nedonosi Srbskom fudbalu.
R

Reč je reč

pre gotovo 2 godine

Razumem da nisu mogli dovesti napadača u prethodnim sezonama jer nije bilo para i politika kluba je bila da plata ne prelazi pola miliona € godišnje ali u čemu je sada problem?Sada su spremni dati i dva-tri miliona za obeštećenje i opet nema napadača a sezona startuje.Imamo dva kola do grupne faze LS i kako stvari stoje ući ćemo u tu avanturu bez klasičnog napadača a u igri je 25 miliona € minimum.
D

Deka PG

pre gotovo 2 godine

Kad se samo sjetim da je Levandovski bio Zvezdi ponuđen
@

@

pre gotovo 2 godine

sad bi igrao u maritimu
V

Veliki pozitivan zaokret

pre gotovo 2 godine

Bez obzira na ishod ovog transfera svakako da raduje ova nova transfer politika. Dovodjenje mladjih igrača,plaćanje obeštećenja za njih i plan dalje prodaje. Kangwa,Bukari i ostali koji su se pratili svakako su veliki korak napred. Kasijera,Muleka sada brat Rumun. Sve na mestu. Nikako Dioni,Pićini,Samata i slični. Postajemo ozbiljan klub.
s

stroGi

pre gotovo 2 godine

Znam da ću se nadobijati minusa za ovaj komentar ali to je samo moje mišljenje. Meni nije jasno zašto toliko žurimo sa dovodjenjem napadača. Slažem se da bi bilo rizično ući u kvalifikacije samo sa Pavkovim koji je izgleda bacio fudbal u neki drugi plan, i Ohijem koji je, barem meni, i dalje enigma. U ligi jeste imao dobru statistiku, istina većina golova su pokupljene koske, ali treba i to znati, dok u LE protiv Rendžersa, jako jako slabo i tanko. Jedino zato nisam siguran da li je on dovoljan za kvalifikacije. Svakako ne igramo preko špica… Ono što hoću da kažem jeste da, mnogo veliki rizik bi bio juriti glavom bez obzira špica sada, dati ogromno obeštećenje i očekivati odmah nešto od njega u kvalifikacijama, a da ne pominjem da može vrlo lako da se desi neki novi Dioni. Bolje sačekati, skautirati, odigrati kvalifikacije sa onim što imamo, pa onda ako bismo ušli u LŠ, od tih para kupiti zaista kvalitetnog, vrhunskog špica ako treba i za 5 mil.
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Šta čekati, šta skautirati. Ko da skautira, jel Mrkela. Već od predhodne zime su trebali da traže igrače za leto, za sada. Šest meseci je sasvim dovoljno da se nadju igrači. Ali nema ko da ih nadje, sem Grofa i spletom nekih okolnosti pa da dodje kvalitetan igrač. Znali su koliko je važna ova sezona, ali su dosta olako ušli u prelazni rok. Već tri godine se dovodi špic u pet do 12. Nadam se da nećemo ispasti kao predhodne dve godine iz LŠ zbog tog čekanja.
M

Mrčela

pre gotovo 2 godine

@Don Vito..,Mrkela se tu pita i bitan je kao muzika u porni¥u, ipak moguće je da Marko Marin ima nos,ali Ni on se tu ne pita nego Terza. Ali realno nije loš ovaj prelazni rok (koji još traje) jer nisu dovedene rage, ne srlja se pošto-poto, i dobro se važe. Šteta za Kasijeru(ali jači pas Kuju J€be),štete za Adooa,(mada ako Zrinjski dobije Šerifa,Ado ide na bubanj 99%,i tu je još prilika). Djuba i bolje da nije došao. Kada bi Svaki prelazni rok bio takav kao ovaj da se mudro izvaže i da se dobije samo po 2 top igrača u prelaznom roku na nekim pozicijama,onda nema zime -proleće je tu!
R

Red Star Belgrade

pre gotovo 2 godine

Za sta sluzi skauting ? Lepo posaljes skaute u Afriku (Gana,Obala Slonovaca,Nigerija,Egipat,DR Kongo,Alzir,Juzna Africka Republika itd.) i prate ih neko vreme i onda odluce dali ce da ga dovedu ili ne. Onda u Aziji (Kina,Juzna Koreja,Japan,Austalija) Juzna Amerika (Bolivija,Peru,Cile,Ekvador,Urugvaj), Severna Amerika (Meksiko,Kanada,Kuba,Kostarika,SAD) Okejanija (Novi Zeland) Mozes u ovim drzavama sigurno nekog kvalitetnog klinca od 18/20 godina i mozes sigurno da ga prodas za vece pare.Mislite da je Mikel dosao u Celzi jer je rodjen u Londonu ? (Pa nije nego bio u Nigeriji pa ga doveo Lyn iz Norveske,a dalje je istorija),Salah isto,Essien,Jaja Ture,Kolo Ture,Adebayor itd. Kod nas je skauting ako odigra dobru utakmicu protiv nekog naseg tima (Zvezde,Partizana) odmah ga dovodimo.
У

Уф

pre gotovo 2 godine

А кад такав дође, онда је незналица, мачка у џаку, терзићева комбинација... Да не говорим колико је тешко привикавање на потпуно други систем фудбала.
R

Red Star Belgrade

pre gotovo 2 godine

@УФ Bolje da rizikujemo sa njim i manje ce da kosta nego npr sa Dionijem,La Parom,Tomane. Jos u Aziji kada bi doveli iz npr Japana,J.Koreje,Australije,Singapura,Malezije,Indonezije itd. dobio bi jos navijaca i podigao bi rejting kluba,a to bi dovelo do vise kupovine dresova i vise para u klub.Ta Istočna Azija,a mozda i u Africi isto.Zamisli kada bi doveli nekog iz Indonezije koja ima 120 miliona stanovnika i tu da krenu njih 5 m da krenu da navijaju za nas klub i kupuju dresove ti vec imas korist.
O

Ovo je pravi napadač

pre gotovo 2 godine

Zvezda želi Vilfreda Kangu (24) iz Jang Bojsa, ali Jang Bojs traži 5 miliona izgleda. Odličan napadač, pravi napadač, snažan, a brz i jak udarac. Zvezda bi trebala da odreši kesu i ako želi 2 Lige Šampiona da pređe platežne granice. Samo od plasmana u LŠ se može zaraditi 40-50 miliona evra.
D

Dodatak komentara

pre gotovo 2 godine

Zvezda je već spremna da izdvoji 3 miliona za dovođenje napadača, 2 manje više nije ništa u svetu fudbala gde cene basnoslovno rastu. Inače, Rumuni traže za Markovića 4 miliona.
D

D90

pre gotovo 2 godine

Rui Modesto 99 godište iz Honke za 500 000 to je rešenje za napad
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Pa mi smo Zvezda. Nije ista cena igrača iz Čelzija i iz Dag i Reda.
G

GOST 510

pre gotovo 2 godine

Da je zvezdin tražili bi za njega 15-20 miliona. Kada ga treba kupiti i 3 je mnogo.
D

Dzo Black

pre gotovo 2 godine

Ahhaah ali sta vam rade ovi u upravi vi niste svesni nego imate srece sto je AV glavni pa se pita za ove bitnije stvari, zavrsicete vi kao OFK-a.
G

Gosttt

pre gotovo 2 godine

Za te pare mozemo Duplo boljeg...
F

FALCO

pre gotovo 2 godine

Klasična fora kao i za Motiku,isti što ga sad hvale posle prve utakmice ima da ga pljuju.. za momka nikad čuo,ne verujem da je nešto mnogo navijača upoznato sa njim
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Marine, Ctrl + Alt + Del ...
O

Obo

pre gotovo 2 godine

Da li ima iko normalan u sportskom sektoru, Pa ovi su izgubljeni u vremenu i prostoru
K

Ko ti drma kavez

pre gotovo 2 godine

Naravno da su tražili 3 miliona, kada je pre tri dana bila vest da Zvezda podiže ulog i da je spremna da za napadača plati (gle čuda) 3 miliona. Kao Rumuni (a i svi ostali ozbiljni fudbalski radnici) ne prate insajderske informacije koje cure u medije? Moje pitanje je: zašto cure? Kako i zašto Darjan juče zna da Zvezda želi ovog igrača, a danas zna da je transfer pukao i tačno zna sve razloge, cifre i procente!? Ili čovek ima bujnu maštu, što je za otkaz, jer nas ovde zamajava; ili dobija informacije iz kluba. Onda ostaje pitanje zašto i da li to priliči ozbiljnom klubu. Verovatno kako bismo stekli utisak da su naši fudbalski radnici mnogo vredni i puni ideja, pa znamo i za Kasiljeru, i za onog iz Fenerbahčea, i za onog iz Portugala itd. Mažu nam oči, a time klub ispašta (možda je to Darjanu cilj, ali upravi ne bi smeo da bude). Što se mene tiče, ne moram uopšte da čitam o transferima, ali kad neko dođe za milionsko obeštećenje - hoću da bude zver. Hoću da znam da je dobro praćen, da je prošao filtar svih značajnih sportskih struktura u klubu (od uprave, preko skauta do trenera) i da postoji razlog zašto je baš on došao. To da se razmatralo još desetine drugih igrača se valjda u ozbiljnom klubu podrazumeva, ne treba da se iznosi u javnost. Sportski pozdrav.
B

Blackadder

pre gotovo 2 godine

Za sve ovo što potražuješ, možda je vreme da počneš da navijaš za klub iz komšiluka jer baš si opisao način na koji se igrači dovode u Partizan. May the force be with you
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Daju timovi i po 50-60 miliona za ćorak,a mi hoćemo Pelea i Mesija u jedno za 2 miliona. E pa neće da ide.
S

Sherlocked

pre gotovo 2 godine

Darjan ne Zvezdin novinar , prati sve sto se desava u klubu , naravno da ima informacije i svima ide na zivce.
O

Ogledalo

pre gotovo 2 godine

Ne nego smo mi izgubili kontakt sa realoscu. Jer samo mi prodajemo nasu decu za sicu!
б

бартендер

pre gotovo 2 godine

Суштински се то тако ради! Да ли дечко вриједи 3 милиона? Вероватно не, али у овом сулудом времену свако гледа себе и одређује цене како мисли да треба. Добар дан, пошто Ераковић? 15 милиона одма’, без рата и процената и ако ни он не вриједи толико. Кога брига, па ни већина оних које је Мамић заваљао за озбиљне паре не вриједе толико али су ипак продати. Сачекаш групну фазу, светско првенство на ком ће 99% бити, па се у јануару наплатиш како треба… И то је све врло просто и јасно кад би имао управу а не интересну организацију која брине једино за своје проценте… Осим Мите, он је само неспособан!
G

Gostih

pre gotovo 2 godine

Eraković neće biti na SP, bez loženja.
Š

Šahmat

pre gotovo 2 godine

Treba kontaktirati Ramba Petkovića da nam preporuči mladog napadača iz Argentine ili Brazila.Dosta više sa trulim kombinacijama.Pozicijs desnog beka je jako kritična.To nam je najslabija karika u timu.
G

Guest

pre gotovo 2 godine

https://www.transfermarkt.com/ramiro-enrique/profil/spieler/863139 Dao 2 gola i asistencija protiv Boke.
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Mi ne možemo da damo ni približno platu kolko daju Brazilski i Argentinski klubovi.
G

Gost1989

pre gotovo 2 godine

Iskeširati koliko god da traže. Vrhunski potencijal a sigurno može naš pasoš da dobije, možda već i ima.
G

Gile 88

pre gotovo 2 godine

Vratimo Pešića i rešen problem
B

Bodibond

pre gotovo 2 godine

Ovi samo strance dovode. Bjeko, povecaj ogranicenie stranaca na 9 da bi mogli svi da zaigraju. Greota da neko od velemajstora poput Dragovica, Sanoga, Picinija, Kange, Kangve, Bukarija, bude na tribinama. A toliko placeni.
G

Gile 88

pre gotovo 2 godine

Jok nego ćemo Evropu da igramo sa omladincima muka mi je od tog licemerja
d

dejanera

pre gotovo 2 godine

Ajde malo nesto procitaj, nauci pa komentarisi! Status stranca, u nasem fudbalu, imaju svi igraci koji nemaju nas pasos! Dragovic, Kanga, Ben, Borjan, Popovic, Ivanic, Motika, Spiridonovic i Zivkovic imaju i nas pasos i nemaju status stranca odnosno vode se kao domaci igraci!
R

Radeta

pre gotovo 2 godine

Jutros dečko ostavio komentar na neku veste... "Kakvog napadača sam gledao...Sinoć protiv Santa Fea dva gola dao, i prošle nedelje dao Boki Juniors dva i jednu asistenciju... https://www.transfermarkt.com/ramiro-enrique/profil/spieler/863139 Pogledajte ovoga igrača iz Banfilda, 21 godinu, KIDA...A cena 400k...Za 1.5-2 miliona bi ga pustili garant, a UBIJA!" Prvo sam video da mu ističe ugovor u Januaru, pa sam posle toga pogledao snimak meča od prošle nedelje protiv Boke, kakvu kretnju ima i završnicu TO JE NESTVARNO!!!
M

Mrkelica & Terzinjo

pre gotovo 2 godine

Hvala na linku...mali dobar, al nije za nas nemamo racunicu... Orjentisani smo na nase dzepove ne na intres kluba...
E

E moj ti

pre gotovo 2 godine

Kome to pričaš, kada Terzić i Mrkela NE ZNAJU DA DOVEDU IGRAČA. Sve što je valjalo drugi van kluba dovodili u Zvezdu. Ovde na vestima ljudi pronalaze dobre igrače, a oni dva meseca ne mogu da nadju špica. Na kraju će opet doći neki Dioni.
S

Spic

pre gotovo 2 godine

Mali je odlican! Ali ovi nasi ne vide toliko daleko.
a

argh

pre gotovo 2 godine

Zašto ne bi podlao jedan kulturan mejl na adresu kluba ili Marku Marinu? Ovde sigurno neće videti. Istina, i ja sam neleteo na brdo dobrih igrača i južnoameričkom fudbalu, dok gledam utakmice. Mada su svi bili skuplji, ovaj je odličan, još ovaj i sledeći prelazni rok mogu da uzmu novac za njega, jer posle može da dogovori besplatan transfer. Zbog toga može da se ispregovara dobra cena. Dečko je nizak i brz, ali kao što se vidi sa snimaka, skočan je i ima dobar tajming i osećaj gde ide lopta, pa dosta golova daje glavom. Podseća na Aguera i Teveza, jer je dosta jak u duelu.
Z

Zigi

pre gotovo 2 godine

Ugovor mu ističe 31.12.2023.ali nema veze mali kida.
G

Guest

pre gotovo 2 godine

Mislim da su ga već snimili ozbiljni klubovi
G

Gost015

pre gotovo 2 godine

A sportski sektor Zvezde nije izgubio kontakt sa realnoscu?
A

Ab

pre gotovo 2 godine

Keširajte to mali je klasa
G

Gost1979

pre gotovo 2 godine

A koliko su platili Motiku, kojeg niko i ne spominje?🤔
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

1,5 milona, sto pitas???
P

Panto KV

pre gotovo 2 godine

2,5 mil. evra.Transfermarket
g

gunnersi

pre gotovo 2 godine

Na YT snimcima deluje kao ozbiljan igrac, ima odlicnu tehniku i dribling. Steta sto su zacepili toliku cenu, a Marinu svaka cast kako ga je nasao, ja iskreno nisam cuo za njega do sada. Ne bi me cudilo sad Partizan da uleti i uzme ga.

Mile Stručnjak

pre gotovo 2 godine

Keita Balde, Oscar Estupinjan, Jordan Larsson i još nekoliko manje više interesantnih napadača koji su bez ugovora. A što se tiče slobodnih štopera najinteresantniji su Bazoer, Hektor i 32-godišnji N'kolou koji ima ozbiljno iskustvo i sigurno bi bio pojačanje (ako bi hteo da dođe). Zadnji vezni npr Asan Dius, 24 god imao oscilacije i za svoje godine zavidno iskustvo. Ima brzinu i dolazak u Zvezdu bi mu bio odličan iskorak u karijeri a nama odlična zamena ili možda prva opcija za zadnjeg veznog. Od desnih bekova "besplatni" su a dosta solidni Brenet, Sambia i npr Boaći koji ima samo 22 god i sasvim solidno je igrao proteklih sezona u Olimpiji. I zamene za Rodića, Jordan Lukaku ili možda osrednji ali korektni Lumor... Ovo su sve igrači koji su na današnji dan bez ugovora i od kojih bi Zvezda barem neke mogla da dovede. Ne znam da li je neko od njih već dogovorio transfer u neki klub ali prilično sam siguran da bi većini Zvezda bila interesantna destinacija i da bi doneli određeni kvalitet. Živeli.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Burazeru pa ti znas vise igraca nego nas prepodobni Mrkela))) To koliko se covek ne mesa u svoj posao je za neverovati. Sve u redu, ali nadji bar jednog igraca da dobijemo u svakom pogledu sa njim. Jednog samo.....

Mile Stručnjak

pre gotovo 2 godine

Gost 123 ovo je samo posledica ljubavi prema fudbalu, minimalnom znanju, Guglu i naravno povremenom višku slobodnog vremena... Ali slažem se, kad bi uboli još jednog ili dva pojačanja, da bez brige uživamo u predstojećoj sezoni...
G

Gost98

pre gotovo 2 godine

I posle govorimo da smo prevazišli Dinamo, a oni dovedu štopera za 4 miliona i plus mlade igrače iz hrvatske lige dovode za 2, 3 miliona a neke i za veću svotu ko od šale. Iskreno mislim da bi vredelo dati čak i ta 3 miliona jer ovaj momak je daleko bolji od svih krilnih napadača i centarfora koje imamo. Ima dribling, brzinu i odličnu realizaciju, što Zvezdi sada najviše fali, i još može podjednako dobro da igra krilo, polušpica i špica.
R

Rasa1977

pre gotovo 2 godine

Vidim svi se otimaju da dođu u zvezdu🤣🤣🤣
T

Tarantula

pre gotovo 2 godine

Čitaš li ili??!Momak želi da dođe,kao i Slovenac,mi nećemo da plaćamo 3 milke,ništa sporno😉 Tek,za titulu i direktnu lš nam ne treba niko,mogu i ja da budem na zadnjem veznom😂😂😂😂😂😂
y

yyyyyyyyyhhhh

pre gotovo 2 godine

Njihov igrac, mogu da traze koliko god hoce...ako nam ne odgovara cena produzimo dalje. Mnogo je veci problem sto mi kad se zalepimo za nekoga ne pustamo, tako je Mita dve godine jurio Tomanea, pa smo pozajmili Dionija sad je jedini spic na svetu onaj iz Fenera, opet ce platiti pozajmicu i platu za tudjeg igraca cija je karijera u slobodnom padu. Koliko je Kangva odlicno pojacenje, i Bukari bar na prvu, toliko ova ujdurma oko spica baca senku na ono sto je dobro uradjeno. Naravno, bekove necu ni pominjati, taj problem je sad vec mini-serija.
r

reyales

pre gotovo 2 godine

Ponudite 2 miliona i 20% od naredne prodaje. Decko je lud, ocekujem ga u narednim godinama u nekom od timova gornje polovine lige petica
4

446

pre gotovo 2 godine

pogledajte cene u marketima...AV klub dovodi milionska pojacanja,ne zna za blam
P

Prti

pre gotovo 2 godine

Mislis ma KK Partizan I igrace Barse I Reala sto jure?
G

Gost1986

pre gotovo 2 godine

Чекај бре друже... Дал ти гледаш цене по маркетима кад твоји КК и ФК доводе појачања....
i

ilbecilu

pre gotovo 2 godine

Pa pise ti u tekstu lepo da ga nisu doveli zato sto je skup!!!!! Ali ocekivati od vas grobara da znate da citate je izgleda previse...
S

Sladajac

pre gotovo 2 godine

Grofa za sportskog direktora...
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Super sto nije dosao,taman da dovedemo boljeg spica i upraimo ga sa Ohijem u napadu! Puna podrska za Terzu i upravu U INAT DUSMANIMA!
G

Gost8444

pre gotovo 2 godine

Hahahahahahhahaha 😂😂😂😂😂
v

vfg

pre gotovo 2 godine

evo mpabe razmislja o zvezdi
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Ukrao mi Nik, ovaj U INAT DUŠMANIMA.
P

Pjer Karden

pre gotovo 2 godine

Skup im je ovaj dečko ali im nije problem da svake sezone bace u proseku 10 miliona evra na promašene igrače i njihove plate,ne kopčaju se rumuni na leđa,tražili su lovu u kešu i tu je puklo pošto mađija nema keša a i poznat je kao neplatiša.
h

hotsport

pre gotovo 2 godine

A ovaj garantuje golove?!Svi ste veci katolici od pape!Barselona i drugi jaci klubovi plate igraca 150 milki pa omasem...ne znam sta vi hocete?!
Z

Zn

pre gotovo 2 godine

Au Marine je l nisi mogao dalje da dobacis od Krajove jbt? Cuj 3 miliona, hit, sva sreca pa su nas odbili, cuj bonus razigravamo za rumunsku reprezentaciju, smesno. Koja je poenta Motike od 2,5 mil kad vijamo bonusa? Stankovica malog da ne spominjem, decko kida kako igra, mi trazimo bonusa po Rumuniji
D

DesertHamster

pre gotovo 2 godine

Komentar na mestu.. susta realnost. Zasto je Motika placen toliko ako ne moze da odigra protiv Vozdovca ili Javora?? Jos jedna velika greska skautinga..!!
p

pfc

pre gotovo 2 godine

koja je poenta bonus igraca,ako moze biti i stranac.svasta
1

1234321

pre gotovo 2 godine

Citas li tekst? Decko rodjen u Beogradu, Srbin, ima dvojno drzavljanstvo. Zato bi bio bonus
N

Nebitan10

pre gotovo 2 godine

Kakva je ovo laz
з

зики

pre gotovo 2 godine

Ако Мркела не оде до септембра остајемо без титуле ,запамтите шта сам написао
M

Mitros

pre gotovo 2 godine

Kad se samo setim koliko je buke bilo kad je Suma plaće milion i po evra. Po pisanjima medija stekao se utisak da je plaćen sto miliona a ne milion. Danas Zvezda toliko plati Motiku da sedi na klupi i isto toliko nudi za rezervnog špica.
d

druze

pre gotovo 2 godine

Ne zaboravi da vi o Ohiju jos uvek pricate kao spicu koji je dao 30 i kusur golova u Norveskoj a ne u Srbiji.Cisto sumnjam da ste spremili 3 miliona za rezervnog spica,lepo je receno da ce u slucaju dolaska spica Ohi biti pusten,a to uparivanje je vasa prica ne struke.Sto se tice Motike vrv ih sramota da ga pustaju da igra.
G

GostBM

pre gotovo 2 godine

Bogu hvala...

Sakur

pre gotovo 2 godine

Njihov igrac i njihova je stvar koliko traze para i ovi traze za cupa 10miliona pazi da ih ne dobiju
R

Rtrzttt

pre gotovo 2 godine

Sekiraj se ti za partizan.
S

Spic

pre gotovo 2 godine

Uzeti decka odmah! Za ove nase spiceve je azdaja!
M

Mlad je

pre gotovo 2 godine

Treba ga uzeti
x

xaxa axaxa

pre gotovo 2 godine

Smejem se ali tekst je jako tuzan.Kaze nude milion evra i kesu sira,sad ocekujem da mu terza kaze kako igra za mnogo veliku platu u rumuniji i da vi trebalo da mu bude duplo manja.Muka mi je od seoskih pregovaraca.Daj tih jbn 2 mil evra ,pusti coveka da igra i prodaces ga za 5,6 a kad dovedes igraca iz fk Sremska Kobasica kako ocekujes velike pare osim ako nisu kinezi u pitanju.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Ne traze dva nego tri miliona, umes li da citas druze?????
G

Gost....

pre gotovo 2 godine

Brate gani nude milione kao da ih s drveća beru a u biti reč je o pukom zavlacenju ruku u državnu kasu, za njih oproban visedecenijski način bitisanja......dadoše ga bonusa w.5 miliona za Motiku ......sta sad?? Nije sposoban da igra ni domach ligu kao bonus..? xaxaxax kakvo zlo od tima.....
P

Postic

pre gotovo 2 godine

Ajd bre ne S…
L

Lrti

pre gotovo 2 godine

Ocekujem da isto kazes za svoj KK
T

TzT

pre gotovo 2 godine

Istice mu ugovor za 1 sezonu.Sasvim korektna ponuda Zvezde.
R

Red Star Belgrade

pre gotovo 2 godine

@TZT Pa da ali se seti da je jedan Real Madrid nudio 200 m Mbapeu u poslednjoj godini i da su odbili.Njihov je igrac i oni mogu da traze koliko zele,a sada da li ce dobiti to ili ce im otici za dzabe to ne znam.Terzic i Mrkela napolje.
Ј

Јовиша

pre gotovo 2 godine

Волео бих да ми неко објасни овај апсурд од бонус правила које као помаже домаћи фузбал,као стасавају играчи за будућност,а овамо може да буде странац?!! Па чији фузбал се развија тако?!!
G

Gost9

pre gotovo 2 godine

Decko je Srbin iz Beograda
D

Davs

pre gotovo 2 godine

Stranac nije bonus pročitaj pravila pa pametuj.
m

mikic-ko-mi-uzeo-nik

pre gotovo 2 godine

Pa ne moze da igra za nasu reprezentaciju. Ok sto ima nase drzavljanstvo, ali je clan druge reprezentacije

Ivan Radovanović

pre gotovo 2 godine

Па Мотика је плаћен више од 2.000.000 ... Ко пише ове текстове ? 🙄
H

Hahhahhha

pre gotovo 2 godine

Ivan Radovanović
N

Ne Lazi...

pre gotovo 2 godine

Motika je placen 1.5mil a ne preko 2.mil, sto Lazes?
p

pametnom dosta

pre gotovo 2 godine

Cuj milion ,pa ne bi videli ni taj milion sto posto!😂😂😂

Miki

pre gotovo 2 godine

Šteta. Marković je dobar igrač i sigurno bi bio dobro pojačanje.
M

Milojko Arsenic's

pre gotovo 2 godine

Sasvim razumna odluka Rumuna kad se pogleda ko ih finansira i iz kog budžeta.
E

Enzo Šifo

pre gotovo 2 godine

Jok, da daju za džabe? Kakve veze ima reprezentacija Rumunije sa ovim transferom? Kako vas nije sramota tako da pišete? Podržavate Zvezdu a omaložavate druge, da li je to više normalno? Osilili ste se svi, mislite da možete da otimate,da vam je svuda ko u Srbiji? Molim da mi objavite komentar. Sportski pozdrav
Z

Za019

pre gotovo 2 godine

Stvarno je tekst izuzetno pristrasan. Lik vredi 1,2 miliona ,ima 21 gosinu i sta ocekujete da ga daju za 200 eura? To sto je nasim klubovima 3 miliona astronomska cena treba malo glavom da mucnete zasto je to tako
G

Gle eno ga

pre gotovo 2 godine

Marin je INSISTIRAO , toliko godina u ligama petice i veza po evropi, Marin ne moze da nadje tri pojacanja kako valja ......
M

Marinelo

pre gotovo 2 godine

Jedno je biti igrac drugo skaut. Svaki Top skaut u Bundesligi nije bivsi igrac!
G

Gle eno ga

pre gotovo 2 godine

Bravo , bar si procitao sta pise, ali ne razumes .
G

Gost83

pre gotovo 2 godine

Rumuni i Bugari...sto dalje i od njih i sa njima, u svakom smislu.
M

Mita Bezanija

pre gotovo 2 godine

Aj Bugari al sto Rumuni?
G

Gost81

pre gotovo 2 godine

Strasno, kako su se usudili da to traze od najsrBskijeg tima
T

TheMladen

pre gotovo 2 godine

Ne moraš da naglašavaš to "B" velikim slovom, nepismen si svakako.
@

@TheMladen

pre gotovo 2 godine

A ti si glup pa ne shvataš foru...
S

Staaajeto

pre gotovo 2 godine

Sramota. Sta je to? 3miliona u fudbalu su smesne pare. A u kosarci se trose drzavne pare na Nedovica i Egzuma koji kostaju kao ovaj momak. Tako unistavaju i fudbal i kosarku. Nasi igraci ne dobijaju sansu u kosarkaskim klubovima dok sve te pare koje idu na strance mogu na slabije fudbalske klubove i da se napravi dobra liga.
a

ajoj

pre gotovo 2 godine

Ono kad vi pricate o kosarci i trosenju drzavnih miliona… Pokrij se usima
L

Los Cergaros

pre gotovo 2 godine

Po 7 miliona uzimaju nasi kosarkasi, pukni
F

Fejnord 8.komada

pre gotovo 2 godine

ODLICNO,I OVAKO NIJE OHIJU NI DO KOLENA! TREBA NAM BRZ SPIC STRANAC!
@

@U INAT DUŠMANIMA

pre gotovo 2 godine

Ljudi ovo je lik U INAT DUŠMANIMA. E sada da vidite koliko lik nije normalan. Dole u naslovu ispod ovog naslova, lik podržava dolazak ovog igrača u Zvezdu i hvali ga na sva usta. A ovde je srećan što ne dolazi u Zvezdu. Idi bre kod Doce na pregled.
A

AS-AS

pre gotovo 2 godine

ne zna se ko je ludji dal nasi sto su ga trazili il ludi rumuni sto su zacenili na moju srecu nema nista od ludog transfera bazite kad ga je cika mrkela pratio godinu dana?1
Z

ZvezdasSrb

pre gotovo 2 godine

Dovedite napadaca stranca na pozajmicu 6 meseci pa ga onda otkupite, Mrkela napolje, ne znas da radis svoj posao.
G

Gost. bn

pre gotovo 2 godine

Jok,ti znaš.
t

toooo

pre gotovo 2 godine

dobro je
D

Deeedobro

pre gotovo 2 godine

Decko je doktor, bio bi top pojacanje i mlad je igrac. Steta.