Komentari na vest

Pukla tikva između starih drugova – Ćavi Pikeu: Sad ćeš da igraš još manje

K

Ksale

pre preko 1 godinu

Pike i Alba su odavno rupe u odbrani, što se videlo na svim utakmicama u LŠ u kojima je Barsa pregažena, a poslednjih godina se to događalo previše često. Alba je barem ofanzivno bio dobar, dok Pike već godinama igra na staru slavu i na status koji ima u Barsi. Sa Kundeom i Arauhom Barsa konačno ima dobar štoperski tandem, sa Kristensenom i Garsijom su i u rezervi dobro pokriveni, tako da tu za Pikea nema mesta.
K

Kortto

pre preko 1 godinu

Jedan je Pujol, sam shvatio da nije vise na vrhuncu i otišao. Dok ova trojica (Alba, Buskec i Pike), su trebali da lete još posle Liverpula, jer je to bio znak da nešto nije u redu. Pa su klub koštali mnogo i rezultatski i imali ogromne plate. Ako Cavi uspe ovo sto pišu u Spaniji, da sva 4 kapitena odu do početka sledece sezone, Barsi će se otvoriti i platni budžet i mesta u rosteru, a to su ujedno i poslednji igrači koji ništa ne vrede na tržištu. Pa ako budu dovoljno pametni, kompletiraju ovu ekipu sa još 2/3 jaka pojačanja... Oni su smenu napravili odavno, neki dan ekipa stara u proseku 22 godine.
H

Hidro

pre preko 1 godinu

Ništa gore nego kad sportista nije svestan da je njegovo vreme prošlo
G

Gaizka

pre preko 1 godinu

TerStegen - Kounde, Araujo, Kristensen, Balde - Frenki, Pedri, Gavi - Dembele, Fati, Lewa. Na zimu obavezno desni bek kako bi Koundea prebacili u tandemu sa Araujom.
m

makarijus

pre preko 1 godinu

Pike i Alba su zadnjih 5 godina kostali Barsu svih poraza u ligi sampiona.
G

Goster

pre preko 1 godinu

treba imati onu stvar i reci igracima koji su sve osvojili da nisu vise potrebni,svaka cast caviju cak je Jos i teze kad si igrao sa njima,moje veliko poštovanje za ovaj potez,jer stvarno se vidi da pike i Alba su igrac manje na terenu,da ima boljih a jos imaju ogromne plate,Buskets jos uvijek doprinosi makar mirnocom i iskustvom tesko da ce naci ikada igraca na njegovoj poziciji kao on,ali dolaze mladji bolji i fudbal se razvija.Sva trojica ce otici na kraju sezone Buskets ima dogovor sa Majamijem,Alba ce u neku egzotiku,a Pike na naslovne strane tabloida ili u Arabiji da ugovara super kup
L

Lupi i ostane ziv

pre preko 1 godinu

Pravopis necu komentarisati. Ali izjaviti da Pike ima ogromnu platu mi je neverovatna glupost. Taj isti Pike je pristajao na smanjenje plate kad god je trebalo. Niko se nije odrekao vise para zarad Barselone zbog njega.
G

Gost11111

pre preko 1 godinu

I sad tog istog Pikea treba trpeti jos narednih 100 god u ekipi, je l? Svaka mu cast, al penzija, nikad nije ni bio za Barsu, smesan igrac.
k

kimiki

pre preko 1 godinu

Ma kakav Pike više,Arauha i Kundea forsirati na štopere!
P

PedjaPFCCCC

pre preko 1 godinu

Na njegovoj poziciji imaju :Kristiensena,Arauha,Garsiju i Kundea. Da ima Karakter nebi se bunio. Buske na njegovoj poziciji imaju igracine: Pedri,Gavi,Kesije,De Jong, takodje za njega isto vazi. Albi je vreme malom Baldeu mesto da prepusti , to je i Alonso tako da sa 33 godina kao bek moze slobodno i on cak u Penziju iki negde gde se ne igra ozbiljam Fudbal. Recimo: Turska,Grcka itd. Imas more uzivas i dobru Platu