Komentari na vest

Put kojim se ređe ide: Zukić šest meseci pre isteka ugovora produžio s Vošom – ostajem da rastem

f

fftt

pre preko 2 godine

Evo da kazemo jedna pozitivna stvar iz Vojvodine i ovom decku treba pruziti ruku i cestitati jer ovo je prava odluka i ako neki misle da je neiskrena da nema gde da ode jer igra sve losije itd.. Uvek se ima gde otici ali on mora stvarno da pokaze nesto da radi ozbiljno jer je dosao kao klinac i nista nije pokazao. I ako je jos mlad nije noramlno da je sve gori i da u ovim godinama se vuce po terenu i igra sporo. Jednina je greska sto nisu ugovor barem na 3 godine ali nasi klubovi izglea nemaju niti smeju da daju ugovore 4, 5 godina a vise od toga je misaona imenica. Pominju se kao svih ovih godina neka imena kao pojacanja od Ezea koji je igrao za Vosu i koji bi bio pojacanje, iskusan je igrac i dobro bi dosao. Ali taj Beloruski Sahtjor je bankrotirao i pustice sve strance i ima dosta dobrih igraca i nasih i treba da iskoriste to nasi klubovi. Ne shvatam sto Zvezda ili Partizan ne dovedu Dabore se zove spic Sahtjora prvi strelac lige i proslo leto je kupljen od Makedonaca gde je isto bio prvi strelac lige a ima 21 godinu samo. Pominju da Vosa zeli iz Bosanskog Rudara josefa Amoaha sto nije lose kao desno krilo, istice mu ugovor mlad igrac prvi strelac ekipe. Bilo bi onda ok i da dovedu Brazilca iz istog tima Klarismaria isto 20 godina samo levo krilo.
s

sta da ti kazem

pre preko 2 godine

e sad vidi iz tvog teksta kako se radi i sta ocekuje kad jedan Prijedor ima bolje strance od Vose i kad od svih igraca na planeti na planeti ti ocekujes da Eze vadi kestenje
T

Teska prica

pre preko 2 godine

Decko uz svo postovanje sto si mlad i sto si gurnut u vatru ali nisi ti kalibar za dalje od Vose. Gledao sam dosta utakmica i ti ides umesto prema boljem i da napredujes, ti cak ni ne stagniras vec po mom misljenju i nazadujes. Vidi se da te na silu guraju da uzmu neki dinar ali tesko da ce neko da plati da se vuces po terenu i da igras fudbal u jednom ritmu kao pre 30 godina. Daj Boze da se varam.
A

Amoa

pre preko 2 godine

Dolazim bolan sutra prvim stopom iz Rudara u Vojvodinu u za koju navijam još od kad sam se rodio u savani ili džungli.. Ili Panonskom moru
L

Lolito

pre preko 2 godine

Ponudjen je Patrick Friday Eze, dobro poznato ime. Struka je dala pozitivan odgovor za dovodjenje. Sad je sve na Dundjerskom i Samardzicu.
k

kendi355

pre preko 2 godine

Vi navijaci Vojvodine morate da shvatite da ne treba da verujete tim spinovima uprave. Moze da bude ponudjen i Levandovski, oni trenutno nemaju para da dovedu ni prosecnog igraca iz Superlige a kamoli Ezea ili bilo koga treceg.
K

Kaztell

pre preko 2 godine

Ponudjen je bio i Djordje Jovanovic, a sada i Stojanovic iz Belgije. Kerkez takodje, pre Krusevca. A oni doveli Kopitovica i Cucina. Jedino Djordjevic, trener Radnika Moze nesto uraditi, Ali bez Ljubeta, Samardze i Psiholjuba.
D

Djole...

pre preko 2 godine

E jesi se usrecio, moj Dejo...
p

pazi ostao

pre preko 2 godine

A mogli su da ga prodaju .... gde ?!?!?!?!?
G

Gosturina

pre preko 2 godine

Bas pre neki dan citam kojim nasim igracima isticu ugovori na transfermarktu...i zapade mi za oko on,Pantovic iz Bohuma, Radoja i Ristic....kako bi legao Zvezdi Zukic ili Pantovic da pokrijemo to famozno krilo sto nam fali...:-((( Vec godinama nam ispred nosa odlaze igraci u inostranstvo, a ima potencijala u Cuki,Vosi,itd....
9

951357

pre preko 2 godine

Koji crni Zukic, limitiran igrac samo tako. Daleko je on od Zvezde...
L

Leteći cirkus

pre preko 2 godine

Dosad nije pokazao ni 20% svojih mogućnosti.Nadam se da će ozbiljno napredovati, naravno najviše zavisi od njega samoga.Srećno!
9

951357

pre preko 2 godine

Kako li su ga ubedili...
Z

ZileL89

pre preko 2 godine

Marjianovic, Kerkez iz Krusevca i Asamoa iz Bosanskog Rudara su na pregovorima.
k

kendi355

pre preko 2 godine

Kako daneće, to vas neko po Novom Sadu opasno spinuje. Napredak je finansijski tri polja iznad Vojvodine u ovom momentu i Saleta Marjanovića Partizanu ne bi dali, a kamoli Vojvodini. Isto su vam pričali i za onog Elivelta iz Penevezisa i gomilu nekih igrača, a na kraju vam doveli igrače iz Rada i Inđije jer su ispali iz lige.

kuri

pre preko 2 godine

Амоа се зове играч Рудара.
V

Voša NS

pre preko 2 godine

007 odakle ti vise volje i snage da pises?
k

kendi355

pre preko 2 godine

Kaže finansijski stabilan klub, pa alo sine kakva je to priča za neupućene? Ljudi su dužni igračima uveliko, a Zukiću svaka čast što ostaje u tom rasulu. Verovatno zna da Vojvodina nema para da dovede bolje od njega i da će biti siguran starter
N

Ndhx

pre preko 2 godine

Prvi dobar potez uprave za ove dve ipo godine koliko su tu.