Komentari na vest

Rađa se ubitačan tandem: Bahar pronašao dobitnu kombinaciju, za puno dejstvo Krasoa neophodan ofanzivac Olajinkinog profila

d

deki maky

pre 10 meseci

Ni jedan od ovih igraca nije klasicna devetka, moze lako da se dogodi da vrate Pavkova... Jer im Makijato ode negde se zagubi....
B

Brz Spic

pre 10 meseci

JOS JEDAN BRZ SPIC JE NEOPHODAN,DAL CE TO BITI LATE LAT ILI NEKO DRUGI NEBITNO JE SAMO DA IMA BRZINU I DA STALNO BEZI PROTIVNICKIM STOPERIMA,TO NAM TREBA👍
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

Zvezdi pod hitno treba klasična devetka. Pusti me tih lažnih devetki, sezona je duga, igramo LŠ pa LE, domaća liga i kup. Pod hitno devetka.
v

v1ad

pre 10 meseci

Kraso i Olajinka mogu da budu taj par gore ako igramo 3-5-2. Glazer - Azarov/Mitrovic - Dragovic, Mijailovic, Erakovic - Bukari - Stamenic, Kangva, Ivanic - Olajinka, Kraso. Ostaju jos Ado umesto Stamenica, Katai umesto Krasoa, Nedeljkovic, Spajic/Rodic na stoperu, Mijatovic, Lucic i Sljivic. Kanga je zavrsio pośle onog durenja na dodeli medalja, ostali (Mituljikic, Prucev, Milunovic, dobijaju sansu na kasicicu.
S

Salamander

pre 10 meseci

Možda ne treba kvariti hemiju dovođenjem novog špica. Sezona jeste duga, ali ovo sto igra Kraso, u prvenstvu može da igra Katai. Ovo sto igra Olajinka, može Mitrović. Rešenja se uvek nađu, pritom, naša liga i tereni možda ne mogu da implementiraju ovakav stil do kraja. Tenkovi se zagkave u blatu, kamo li igrači. Još kad krene valjanje, prekidi, prenrmaganja. Ali to može da se reši suđenjem, puštanjem igre, žutim kartonima. A tereni ostaju problem.
A

A77

pre 10 meseci

Mora jos jedan napadac, zamisli - ne daj boze KRaso povredjen ili ne moze da igra i moras da se oslonis na Mijata samo
F

Fußballspieler

pre 10 meseci

@A77 - Krasoa može da menja i Olajinka u sistemu 4-3-3 kao špic ili u sistemu sa 2 špica može Katai da uskoči a može i Lučić. Ofanzivnu trojku Olajinka-Kraso-Bukari može da zameni trio Mitrović-Katai-Lučić. Mislim da je to sasvim dovoljno i da treba sačekati bez zaletanja neko ekstra pojačanje u finišu prelaznog roka ako iskrsne. Mislim da će se Bahar vratiti brzo na sistem sa 4 pozadi gde će vezni igrači dosta pomagati odbrani jer se protiv Zenita pokazalo da vrlo lako može da pukne neka kontra koju ekipe iz LŠ obavezno kažnjavaju. Fiorentina će dosta toga pokazati u prijateljskom meču koji sledi. Ne sumnjam u trenerov izbor i taktiku kao i u to da ova ekipa sa ovom igrom već sada obećava. Ovo je baš ozbiljan fudbal i ozbiljan nivo!
@

@Fußballspieler

pre 10 meseci

Tek u triju Mitrovic, Katai, Lucic nema ko da da gol. Mitrovic i Lucic su bocni, Katai je slican Krasou.
А

Армата

pre 10 meseci

Биће тандем док не дође Лате Лат, тада један од ове двојице иде на клупу, а то ће бити Олајинка. Или се то неће десити, што би можда и било најпаметније, и да се уместо Лате Лата ризикује са довођењем неког младог нападача који има стрпљења да чека своју шансу, а да се Катаи и Лучић користе као алтернативе Красоа.
8

8

pre 10 meseci

Ovi što su prilično opterećeni strancima da se razumeju koliko tolko u geografiju 91-ve u finalu je bilo 6 stranaca po današnjim merilima Belodedić ,Najdoski, Šabanadžović, Prosinečki, Savićević i Pančev .
T

Top Gun

pre 10 meseci

Marović.
N

Navijac iz drugih vremena

pre 10 meseci

Duško Radinović. Goran Jurić.
M

Mladic

pre 10 meseci

Radinović
T

Top Gun

pre 10 meseci

Domaći igrači Šumadinci sve u interesu domaćeg fudbala. Ili možda ne ?!
Г

Гост Петар

pre 10 meseci

Мишљења сам, гледајући став Красоа и ментални склоп његов, да би њему понајвише одговарао један наш стари знанац звездашки, Ричмонд Боаће. Њих двојица би се уклопили по менталном склопу и читали би се само тако. Ајде Терза, доведи нам Боаћеа, трећа срећа!!!
N

Nenad1246

pre 10 meseci

Prevazišli smo ga.
V

Vladan7777

pre 10 meseci

Da li ti znas gdje covjek igra sad i kakva mu je forma haha
Г

Гост Петар

pre 10 meseci

Игра у Малезији. Живи у кући својој на обали мора, једе шкољке и морске плодове и ужива а то је увек и желео, да ужива. Тако ће и Красо да заврши, на неком мору или океану.
Ј

Јосиф

pre 10 meseci

Пустите више људе да на миру раде, свако мало па бахар, красо, олајинка! Чекајте бре људи, нигде неводи ова еуфорија, какав зенит, какав фенер, тоје историја! Прошле смо године правили филмове против пјуника, пасмо добили шамар од просечног али паметног макабија!
m

moni

pre 10 meseci

Mendi iz sitija je slobodan...terza reaguj
m

maxom

pre 10 meseci

Koliko znam kralj je vec otputovao na pregovore.
S

SSSR

pre 10 meseci

MARKO MARIN je preuzeo kompletan skauting i isključivo on,sa svojim PODREĐENIMA vrši selekciju potencijalnih pojačanja.Manite se više Mrkele i sličnih,oni se NIŠTA nepitaju.
v

v1ad

pre 10 meseci

Tako je. Mrkela je postao fikus koji sad samo predstavlja igraca na konferenciji, slika se sa njim i to je to. To su sad njegova zaduzenja. Sve je bolji u tome. Nekad pogodi i ime i poziciju igracu.
Ч

Чика

pre 10 meseci

Лепо ако је тако. Зашто се онда Марин не постави за спортског директора?
D

Djapex

pre 10 meseci

Deluje da sve to lepo sklopio novi trener... odmah se vidi napredak... Da je ostao Milojević, nastavio bi da nam prica bajke, da nam prica o nekoj statistici itd... Pod Milojevicem,nije bilo nikakav napredak, samo prazne price... ovaj barak je sklonio igrace koji nisu bili na nivou ili koji su ziveli na staroj slavi... Katai ce tesko biti u prvih 11... Katai je majstor za Superligu, ali u Evropi nije nikad bio bitan faktor, a nije prosao ni u Olimpiakosu i Alavesu... Katai je igrac za slabija takmicenja jer je dobar tehnicar, zato je i najbolji u Superligi... a cim je jace takmicenje, nema ga... Ivanic je losiji u Superligi od Katai-a, ali u Evropi je bolji jer je kompletni igrac, prvenstveno takticki...
r

ragazzi di belgrado!

pre 10 meseci

Mozemo da pricamo o Kataijevim doprinosima, u defanzivi ,trcanju, i tome da li je to dovoljno za moderan fudbal ili nije, ali reci da Kataija nema nigde u evropi je takva nebuloza da nema dalje... Pogledaj samo koliko je golova dao u evropi pa onda pricaj nesto... Druga je stvar da li on ovakav kakav je odgovara treneru, ali je za nase uslove klasa i dalje , i jedan od retkih koji je pravio razliku u evropi...
V

Vin

pre 10 meseci

Ti lafe ili imas amneziju ili ti je oslabilo secanje. Pa prosle sezone na 6 utakmica u Evropi, 4 gola. Da ne pricamo sto je nanizao celu odbranu Makabija i dao povratni pas Pesicu za 1:0 u Beogradu. Izbacio zadnjeg veznog pa beka i na kraju stopera Makabija. Sve to lako mozes proveriti i na netu ako ti je vec pamcenje oslabilo. Magiko druze Magiko.
M

Mutommbo

pre 10 meseci

Doprinos njihov kada je u pitanju igra u odbrani je veliki. Da reše utakmicu protiv PSG, MC ili Reala sami ne mogu. Teško ćemo ih pobediti i kao tim, ipak iznenaenja se dešavaju. Ali je bitno da otvaraju prostor i za druge igrače: Mitrovića, Ivanića, Kangwu i Bukaria. Samo da nam iz 4. šešira ne dođe New Castle, pa i Sosijedad nije poželjan.
G

GostSombor

pre 10 meseci

Sto ne Njukasl?Vrati se kroz istoriju pa vidi skor sa Engl.klubovima.VBA,Arsenal,Liverpul ,Lester....Sve ih izbacivali.....
J

Joe Lesh

pre 10 meseci

Ko zna sto je Bahar jos smislio. Trenutno je tesko provaliti koji sistem ce kad koristiti. Sta ce raditi sa Kangom Zvezdinom bitangom? A ne bi me zacudilo da Kataia koristi na mestu centarfora ili lazne devetke u nekim varijantama. Ili bar onoliko vremena koliko ovaj fizicki izdrzi. Kange se mozda i odrekne ali Kataia mislim nece tako lako. Zavalimo se u fotelju i uzivajmo. Iscekujem Fiorentinu kao nekad vazne Evropske utakmice da vidim sto je Bahar (a i pomocnici koji imaju veliku ulogu cini mi se) novo smislio.
L

Lelemud

pre 10 meseci

3 godine pričam da je Katai jedino upotrebljiv kao drugi špic, nešto slično Krasou sada. I da nema mnogo zadataka nazad, jer nema snage ni za sat jake igre
P

PeraKojotNo1

pre 10 meseci

Mića Ivanić je naš ubedljivo najbolji igrač. On će najviše pokazati uz ova dva igrača ako ne budu sebični. Ko shvati razumeće. Godinama je postojao taj jaz između naših i stranih igrača u Zvezdi. Klanovovi. Verujem da kod Bahara to neće proći. Pogledajte snimak poslednje utakmice, Kraso, koji je inače vrhunski paker, prvi put na pripremama u jednom momentu šutira iz loše situacije, kao ne vidi Mirka koji ulazi u 16 sam kao duh. Mirko je u glavnom kombinovao sa Katajiem, Rodićem i Kangom do sada, a sad ima lepu priliku za još mnogo bolju sezonu nego inače, jer ovi momci sa slike, baš su kvalitetni igrači. Tako da realno, očekujem da Ivanić obori sve rekorde ove sezone, ako ga ispoštuju saigrači. Pogotovo ako ne bude klasičnog špica u timu, jer to otvara prostore, a tu je naš Miča, ubica. Nema boljeg za to. Kako je samo sahranio Sampdoriju na početku karijere u Voši. To se ne zaboravlja. Kao i što nije potpisao tada za Partizan. Veliki si Mirko, veliki. Proći će mnogo godina i ljudi će shvatiti kakvog smo igrača imali u klubu veći broj godina. a za tako klasne igrače, to je retkost i sreća.
h

hmmm

pre 10 meseci

mirko ako ostane u zvezdi do kraja karijere 7 zvezdina zvezda.
S

Saleeeeeee

pre 10 meseci

Na drugoj slici je Ado u prodoru, a ne Olajinka…
Г

Гозт

pre 10 meseci

Кад ће нови дресови ? хоћемо неку вест о томе! Распитајте се
S

Sima Arauho

pre 10 meseci

Ovo kao prosle godine kad su pobedjeni oni amateri iz Azije pa posle znamo kako je bilo.
S

SSSR

pre 10 meseci

Kako je dobro pročitati da vodiš tuđu brigu.VRH.
Б

Бибарс

pre 10 meseci

Како ћу да вам се смејем када вам Искандер Северина буде сатирао Омер Пашу Глазера.
N

Nele 007

pre 10 meseci

Mi se tebi vec smejemo kako places na nasim vestima zbog uspeha nase Zvezde
H

Hahaha cuj ovo...

pre 10 meseci

Smešan si....nastavi da sanjaš...
c

cccc

pre 10 meseci

jel to jos nije struja dosla
V

Vile sampion izraziti favorit

pre 10 meseci

Sve je istina sto ste napisali, treba nam jos jedan centarfor, jak, stamen, sa osecajem za igru i gol. Profil Gorana Drulica. Tacno takav tip ako je to moguce uopste naci na trzistu. Da se zagradi, jak na lopti.
P

Petrinjo727

pre 10 meseci

Piero iz Makabija kad nam je već Dabur izmakao..
@

@petrinjo

pre 10 meseci

Ni jedan ni drugi ne odgovaraju ovom opisu
g

gx

pre 10 meseci

Sti me nervira ovo ,Bahar je pronašao,Bahar je precrtao,ljudi Bahar jedino sto je on birao to je bio golman,ovo ostalo eto malo nase srce terza,mrka,i Marin.....a sto se igra tice koji ih navodno precrtao nije.!...za Viga nema se para..ovo ostalo Gobelja,Srnic...itd...odavno su već precrtano...jeste da je dobar trener ..i a do ar stručni stan,j kada sam ih vido mislio nista od toga..koji su ovi decaci..medjutim momci dobro rade...ali ne odlučuje on ko ide...ko dolazi...sto se toga tice nista se nije promenilo...
L

Legolass

pre 10 meseci

Sve je kao što kažeš. Onda su se igrači okupili, podelili sami pozicije i odredili kako će da treniraju i igraju. Bahar je samo tapšač. Fenomenalan zaključak...👏
G

Gosthjk

pre 10 meseci

Ljudi ne kapiraju, ili bar nece da priznaju, da je Bahar iskoriscen da bi se ocistio tim igraca koji su ga kocili. Neki su otisli, neki su dobili manje uloge, a neki ce tek otici. Sve to pod izgovorom "Bahar precrtao". Precrtala je uprava, Bahar je samo egzekutor. Mada, verujem da je i on video da su neki igraci dostigli i prestigli svoj maksimum, i da sada polako padaju i vuku tim dole sa sobom.
р

роко

pre 10 meseci

Тандем ОК
o

okreni obrni

pre 10 meseci

Tandem K. O. BOLJE ZVUČI
C

Crvic

pre 10 meseci

Sve je to u redu! Nisam ja da se razumemo nikakav rasista, ali voleo bih da u prvom timu Zvezde igraju nas deca, iz omladinske skole, i uz njih da prikljucimo najtalentovanije iz Srbije i Republike Srpske! Nekada je Marakana gorela kada su nam igru vodili Stankovic, Ognjenovic, Pjanovic, Vidic, Drulic..., a sada sa ovom gomilom Afrikanaca ne mogu navijaci da se identifikuju, jer oni su tu samo da uzmu novac, svejedno im je sto igraju za Zvezdu! Dajte sansu srpskoj deci, nisu nista losiji od skupih Afrikanaca, a onda ce se i publika vratiti na stadion!
A

Ab

pre 10 meseci

LoL
d

darkobg

pre 10 meseci

I kada ta nasa deca ispadnu iz klalifikacija svih evropskih takmicenja jer kao deca logicno da nisu konkurentna pola Evropskih klubova ti ces ih prvi pljuvati.
М

Мјз

pre 10 meseci

Времена су се променила, сада људи узимсју милионе. Па нико није луд, сви би волели Јовића више од Красоа, али тај Јовић има плату као цео Звездин буџет. Сви би да дођу Сергеј, Радоња, Рајковић, Илић, али погледај њихову вредност
F

Filip9922

pre 10 meseci

Pa ti onda gledaj FK Resnik
r

rocko1

pre 10 meseci

Dajte sansu srpskoj deci i izgubite od Sitija 12-0
N

Nenad1246

pre 10 meseci

Lupaš gluposti. Zvezdina filozofija nikad nije bilo forsiranje mladih igrača već najboljih. Ti idi navijaj za Voždovac.
r

reb8888

pre 10 meseci

...srpska deca vise ne cekaju poziv zvezde nego siti grupe u 15-16 godina. a u svakom slucaju, zvezda ima 10ak igraca iz svoje skole u prvom timu i po tome ce verovatno biti medju vodecima u ligi sampiona...
K

Koan

pre 10 meseci

Praviš veštačke podele na "našu" i...Ti bi da igraju "srpska" deca,da ih gledaš na televizoru iz Koreje, Holandije, Japana, da voziš nemačka kola, telefoniraš sa nekog kineskog ili ko zna kojeg telefona i tako.. Znaš li odgovor ili tek pišeš da bi napisao?
C

Crvic

pre 10 meseci

Ovi mladji, rodjeni posle 1990. ne mogu da shvate da je Zvezda 1996. igrala protiv najjaceg tima na svetu sa 11 domacih igraca, bez ijednog jedinog Afrikanca, potpuno ravnopravno! Milojevic-Djorovic-Njegus-Anic-Boskovic-Ljubojevic-Stankovic-Vanic-Zivkovic-Jovicic-Ognjenovic! Sa druge strane najbolji igraci sveta Ronaldo, Djovani, Popesku, Gvardiola, Nadal, Stoickov... Atmosfera na Marakani onakva kakvu vi nikada necete doziveti, tim jedno 150 puta jeftiniji od ovog danasnjeg. Barsa potpuno nadigrana sa srpskim igracima!
t

triton

pre 10 meseci

Jbg druze to sto ti zelis zavrsilo se 90ih ,globalizacija ibte stvari nema vise nazad
K

Koan

pre 10 meseci

Zašto ti, kao stariji, ne kažeš da je 1974 na SP u Nemačkoj, tadašnja Jugoslavija pobedila Zair sa 9:0, i da neki igrači iz te zemlje nisu znali ni sva fudbalska pravila. Šta misliš, da li bi danas, i jedna afrička reprezentacija izgubila, ako bi uopšte izgubila, od Srbije tim rezultatom? Videli smo pre par meseci u Kataru. Dakle, ti si zarobljen u dalekoj prošlosti a ceo svet se menja. Nekada fudbal nije bio poznat u Japanu, Koreji a danas? Nekada su Kinezi vozili bicikle a danas?
D

Davno

pre 10 meseci

proslo vreme. Igraci iz bivše SFRJ i igraci posle njih su proslosti. Svi koji koliko toliko vrede beze iz zemlje u pokušaju da se obezbede za zivot i totalno je iluzorno ocekivati na našim terenima u ovakvoj ligi igrace kvaliteta majstora fudbala koje si nabrojao
S

Ssl

pre 10 meseci

Apsolutna glupost, ne mogu navijači da se identifikuju sa Afrikancima i strancima? Posle pobede nad Krasnodarom, sećam se gomile klinaca, pitaju ih ko ti je omiljeni igrač, jedan viče :”Kanga”, drugi :”Boaće”! Te jeseni su ova dvojica uz Donalda bili u srcima sve klinčadije koju su roditelji dovodili na stadion. Tako da ne lupetaj gluposti. Navijač se identifikuje sa igračem ako je ovaj dobar i daje sve od sebe za uspeh kluba, to je jedini preduslov, a ne krvna zrnca i boja kože.
h

hoko

pre 10 meseci

Da li neko stvarno misli da će Katai malte ne bez priprema biti spreman da uleti u ovakav sistem gde se tačno zna ko šta treba da radi i kako!Lično,ne verujem.
r

reall

pre 10 meseci

takticki bi mogao ali fizicki nikako
S

Svabo

pre 10 meseci

Katai je doktor fudbala koji ne moze fizicki da isprati 90 minuta modernog fudbala, ali za pola sata ima snage u svakom sistemu pa i u o ovom sa presingom i tako ce i igrati
F

Fußballspieler

pre 10 meseci

Radiće individualno na fizičkoj pripremi dok ne bude spreman a što se uigravanja tiče, on je majstor ove igre a majstorima nije potrebno uigravanje. Ko je gledao snimke sa priprema na Zlatiboru mogao je da vidi da Katai trči kao nikada u svojoj karijeri i da se dosta trudi da se nametne.
Д

ДадоРедСтар

pre 10 meseci

Сам је крив имао је повреду леђа али је хтијео да иде са тимом да му гузица види пута мјесто да је покушао да санира повреду??!И да покуша да ради индивидуално овако још је више погоршао??!Требаће му минимум кад се врати здрав мјесец и по дана да уђе у систем и добијаће на кашикицу у домаћем првенству??!