Komentari na vest

Rabio zaradio tri krvava kratera, Juve oštećen za penal (VIDEO)

I

Internazionale Milan

pre 12 meseci

Haha...ko o čemu djubrentus o poštenju i penalima.
M

MikeST

pre 12 meseci

Čist penal i drugi žuti. Ali, pošto su hteli superligu, ne sudi im se ni ono očigledno, odmazda samo tako. Već viđeno protiv Nanta. Tada bila još veća bruka jer se uključio i VAR, pa zato sada na vreme "zažmurili".
J

Juve 1982

pre 12 meseci

Čeferin će proći, a Juventus ostaje. Samo što razni čeferini devastiraju fudbal, a klubovi poput Juventusa daju nemjerljiv doprinos svjetskom fudbalu.
J

JVPS

pre 12 meseci

Na ovo sam već navikao jer pratim Juve preko 20 godina.Kada pogledate statistiku,svake sezone najviše štetnih sudijskih odluka koje direktno utiču na ishod mečeva ima Juventus.Zanimljivo je da najpovlašćeniji tim je onaj koji najviše kuka i priča o nekom “poštenju”.Tu je i puštanje grube igre protivnika.I kada Juve ima nekog mađioničara (npr Dybala kad je igrao),njega toliko lome da ne može napraviti kontinuitet i razigrati se.
E

Etabeta

pre 12 meseci

Istina. Ali zivimo u vremenu brzih i laznih vesti i prosecan navijac na brzaka pregleda tekstove, procita 100x Juve namestio, Juve muljao i onda svi kao guske u magli ponavljaju Juve mulja, Juve namesta. Sada je kao dan jasno da su Ceferin i Gravina napravili pakt o unistenju Juventusa. Ceferin zbog Superlige a Gravina zbog licne koristi- postao je zamenik Ceferina u Uefi. Teska vremena slede za Juve, ali kao i mnogo puta do sada Juve ce preziveti, fino alla fine.
h

hostt

pre 12 meseci

Ako Ceferin uspe unistit Lopoventus ja cu mu licno dic spomenik. Taj klub je najvecs zlo fudbala

vladarizsenke71@gmail.com

pre 12 meseci

@hostt, real i juventus.