Komentari na vest

Račićeva analiza Brage: Za TSC bi bilo dobro da Orta ode što pre

D

Dirla da

pre 9 meseci

Promenio sam misljenje o Racicu , svaka cast , tako se prica za svoj bivsi klub koji te nije kupio a mogao je ! Naucio je vremenom i sazreo ! Slazem se sa njim i verujem da ce izboriti mesto u Valenciji ove godine , ako ne onda neka ide negde da igra fudbal !
D

Dzo Black

pre 9 meseci

@Dirila da To je diplomatija, tako mora.
F

FkpCascais

pre 9 meseci

Mislim da je ovo sve bila namerna strategija FSS da ne budu Zvezda i Partizan, kako bi trebalo, u LS, nego da se izvede kao jedna diverzija. Posto imamo 2 mesta u LS, Zvezda je ta koja ima roster sa strancima, klasican kao i uspesni timovi u Evropi, a umesto Partizana, koji bi imao slican roster, da se ugura TSC, koji ce kao kao predstavljati "uspeh" klubova koji ne kupuju strance. Naravno, to je sve ideja ovih prevazidjenih deda iz socijalizma koji to forsiraju i sad ce mo umesto dva kompetitivna kluba imati samo jednog i drugog, TSC, koji ce biti drugima za punjenje protivnicke mreze. Tako su samo postigli da dokazu koliko nasi klubovi ne vrede nista sem stranaca i oboriti cenu nasim domacim igracima, tuga i zalost. Nisu hteli da daju Cuki da igra LS jer opet je imala previse stranaca po njihovom ukusu, ali oni bi se bar mozda i plasirali, a ovi ce biti najgori tim ikada u LS i znak da u Srbiji sem Partizana i Zvezde (eventualno Cuke i Vose) ostali ne vrede ni 5 para. Cena ce tako nasim igracima da padne a pametnjakovici iz saveza to ne shvataju!
t

tipsterko

pre 9 meseci

e ja bas mislim da je diverzija takva da imamo 4 ucesnika u grupama u evropi, zvezda ls, tsc liga evrope, cuka liga konferencija i partizan kroz kvalifikacije ligu konferencija...posto svakako ni cuka ni tsc ne bi uspleli kao nenosioci da udju u grupu bilo kog takmicenja ovako verujem da partizan kao povlascen klub u zrebu moze da bude taj cetvrti, uz nadu da ce i u grupi uzeti dovoljan broj bodova za prolaz
G

Gostgso

pre 9 meseci

Ja sam uvek za dobru teoriju zavere. Ali brate, toliko si se gluposti nalupao da je to strasno. Kakav raskol sa stvarnoscu.
S

Su2601

pre 9 meseci

Drauže čemu takva mržnja prema tsc ljudi su igrali pošteno prvenstvo i bili drugi, sto partizan nije to ni zaslužio igrom niko im nije kriv .Izađi malo gledaj fudbal , eto posle vikenda ostavi komentar kad odigraju međusobni duel