Radnički ekspresno našao zamenu za Rosića – vraća „svoje dete“ iz Zvezde

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.01.24. | 15:43

Nikola Vasiljević novi je golman kluba sa Čaira

Mesto na golu niškog Radničkog bilo je upražnjeno manje od dva dana. Od momenta kada je postignut dogovor sa Vojvodinom o transferu Dragana Rosića do trenutka kada su Nišlije vratile u svoje redove „sopstveno dete“. Umesto Rosića, na Čair je stigao Nikola Vasiljević.

Rođen 1996. godine upravo u Nišu, karijeru počeo baš u Radničkom, krajnje zaobilaznim putem stiže u prvi tim matičnog kluba. Godinama je zapaženo čuvao mrežu Radnika iz Surdulice, a od 2019. je član Crvene zvezde u kojoj uglavnom nije bio u prvom planu, pa je branio kao pozajmljeni igrač, u novosadskom Proleteru i kruševačkom Napretku.

Izabrane vesti

Golman je reprezentativnog pedigrea, prošao je sve mlađe uzrasne kategorije nacionalnih selekcija Srbije, ali je bio pozivan i u seniorsku reprezentaciju u selektorskoj eri Mladena Krstajića. Na proleće će imati zahtevan zadatak da pomogne ekipi u begu sa dna tabele.

U upravi Radničkog potvrdili su za Mozzart Sport da su sa Vasiljevićem potpisali dvogodišnji ugovor, a najavljuju da nije isključeno da u naredna dva dana angažuju još jednog perspektivnog fudbalera rođenog u gradu na Nišavi...


tagovi

Nikola Vasiljević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara