Komentari na vest

Radnički ostaje bez još jednog aduta: Lazar Jovanović ide u Izrael

B

Baš Čelik

pre gotovo 2 godine

A, da se mi preimenujemo u BOKSERSKI kllub, pošto nam ta veština više !leži" BRE!

vcc

pre gotovo 2 godine

Evo slobodan je igrac Jirka mogli bi da ga vrate 25 godina bio bi top pojacanje, mada nema sanse da dodje u nas fudbal ponovo verovatno narocito ne u Radnicki. Vosa i ona je stala sa pojacanjima a napravili su neku podlogu dobru u pocetku pa i njima bi Jirka odgovarao, treba da se potrude malo. A sta reci za Radnicki, sta reci da navijaci Meraklije mirno gledaju sta im rade sa klubom, da nista niko ne radi povodom ovog unistavanja od strane Tonceva gde sve obeca samo kako bi se izvadio da ce dovesti neko pojacanje a nista od toga nego prodaje najbolje. Njima sada fali i spic odavno to i oba krila, fali plej, zadnji vezni, golman. Trener je tek bruka i sramota da ubacuje neke igrace spore i lose na krilo a moze onaj Japanac da mu pokrije krilnu poziciju posto je najbolji i medju brzima., pa gledajmo o kojim se igracima onda radi. ALi opet mnogo igraca fali i pre nego sto su prodali Mitrovica falilo je igraca a kamoli sada. Uprava napolje ili bolje reci Toncev napolje ubaceni faktor da unisti klub zar nije to jasno i od koga. Braca ali ne po babine linije igraju pipirevku po klubovima fudbalskim
A

Astoria

pre gotovo 2 godine

Imao je verovatno klauzulu da ode u neki inostrani klub ako dođe dobra ponuda. Valjda će klub izvući neko obeštećenje, jer ima ugovor do decembra 2022. Inače, došao je u Niš iz Pjunika, sa kojim igra Zvezda, tamo je proveo svega 6 meseci. Razumem i njega, 29 godina mu je, treba zaraditi dok se može. Igračka karijera je kratka. Greota za neprolazak protiv Gzire, porasla bi im svima cena na tržištu, plus bi igrali protiv Volfsbergera, a mogli su i njih da prođu, Gzira izvukla nerešeno...I dalje mislim da je Radnički bolji, ali to treba dokazati na terenu. Trener ih je prilično ukanalio, preopušteno se ušlo u meč, po devizi "lako ćemo".
S

Slanina

pre gotovo 2 godine

Kome bi porasla cena na trzistu? Pobeda protiv Gzire gura ljude u lige petice.
D

Deyan X

pre gotovo 2 godine

Rasprodaja najboljih Ili ponajboljih igraca, u sezoni gde ce 5 klubova igrati u Evropi, I gde ce imati neke benefite, a samim tim u zaradu. Nema ko da pomogne, nema ko da sponzorise, nema strategije.... ovo sto smo ostvarili 11. mesto I prva dva u LS, pasce nam kao kula od karata(isto bi I Hrvatima I Rumunima).
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Отприлике да у Радничком играчи играју за киселу воду. На жалост то је стање у већини суперлигаша. Играчи играју да би се продали у иностранство.
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Bas sad pred revans sa Volfsbergerom au?
l

lol12

pre gotovo 2 godine

Lucic i Mustafa su trebali biti poslati na pozajmicu u Radnicki a ne staviti mogucnost prodaje na Vladu Cukarickom a Mustafa da bude 5. krilo.Bili bi tamo glavni igraci pogotovo sto su ovi ostali bez Mitrovica i Jovanovica i onda bi se videlo da li su za Zvezdu ili ne.
G

Gostivarski

pre gotovo 2 godine

Ne, igrajući za Zvezdu će pokazati da li su ili nisu...ne igranjem za Radnički. Radnički neka uloži malo u skauting i igrački kadar a ne da uzima od sposobnijih.
l

lol12

pre gotovo 2 godine

Ne mogu da dobiju sansu u Zvezdi ako se vec nisu dokazali pre.U tome je problem.Sta ce pokazati za 5 minuta na svake 3 utakmice?