(©Starsport)
(©Starsport)

Radnički ostaje bez još jednog aduta: Lazar Jovanović ide u Izrael

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.08.22. | 15:51

Krilni napadač potvrdio za Mozzart Sport da nakon utakmice protiv Novog Pazara odlazi u klub Makabi Bnei Rajna

Nakon Stefana Mitrovića, Radnički ostaje bez još jednog velikog aduta, takođe startnog krilnog napadača. Kako je u izjavi za Mozzart Sport potvrdio sam fudbaler - Lazar Jovanović odlazi sa Čaira. Destinacija – Izrael, klub Makabi Bnei Rajna!

Ova vest odjekuje kao bomba, mada, kada se malo zagrebe ispod površine, i nije tako iznenađujuća. Lazar Jovanović, naime, ima gotovo simboličnu otkupnu klauzulu u ugovoru, koji mu ionako ističe za par meseci, tako da se ispostavilo da Radnički baš i nije imao mogućnosti da ga zadrži.

Izabrane vesti

Tačno je. Trebalo je još danas da odem, ali smo se na kraju dogovorili da ostanem do petka, odigram utakmicu protiv Novog Pazara i već u subotu putujem za Izrael. U Nišu sam od februara, a imam osećaj kao da sam tu pet godina. Proživeo sam neke mnogo lepe stvari ovde, da se vodim emocijama, igrao bih u Radničkom do kraja karijere. Ali, svima nama je, ipak, egzistencija u prvom planu. Nadam se da ću se na dostojan način oprostiti od Nišlija u petak“, kazao je Jovanović za Mozzart Sport.

Jovanović je bio najbolji igrač drugog kola Mozzart Bet Superlige, zbog partije protiv Partizana (3:3) u meču u kome je bio strelac prelepog gola, a bio je asistent svojim saigračima i na tom, kao i u oba meča sa Gzirom, odnosno i pre par dana u Lučanima, u remiju sa Mladošću (2:2).

Nišlije su u prva dva kola zavredele puno komplimenata za partije protiv Crvene zvezde i Partizana, posebno za brzinu u navalnom redu, a sada ostaju bez drugog od trojice startnih napadačkih aduta iz pomenutih mečeva. Kako se nezvanično saznaje, ovakav razvoj događaja nimalo se ne dopada treneru Tomislavu Siviću, koji insistira na hitnom dovođenju pojačanja. Ekipa je već dobrano uzdrmana brojnim rezultatskim šokovima na početku sezone, a odlazak Lazara Jovanovića još jedan je težak udarac.

A Radnički će u razmaku od deset dana imati tri prvenstvene utakmice – u petak (18.00) protiv Novog Pazara, a onda i gostovanja Kolubari i Radniku.



tagovi

Lazar JovanovićRadnički NišMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara