Komentari na vest

Radnički sparinguje sa imenjakom i čeka Nigerijca

K

KostolomacLB

pre 8 meseci

I da uzmu Ada i Gobelju na pozajmici iz Zvezde.
F

FkpCascais

pre 8 meseci

Ovaj ima 24 godine, skolu i iskustvo iz ozbiljnih liga i pun je pogodak da mu se da sansa.
V

VladaBg

pre 8 meseci

Ovaj deluje ok, valjda ce nesto biti od njega. Ali ono sto je vazno je da RNIS i RKG moraju mnogo ozbiljnije da rade. Sve je to daleko ispod nivoa gradova kao sto su Nis i Kragujevac, koji zasluzuju da imaju ozbiljne klubove, ravnopravne sa CZ i FKP, a ne da se bore za opstanak u Superligi. Nasoj Ligi ozbiljno fale sampionski RNIS, RKG i VOJ sa njima, uz CZ i FKP, da se formira velika petorka, koja ce davati i neizvesnost i atraktivnost, a i kvalitet Ligi, kroz toliki broj 30 medjusobnih derbija, a Kg, Nis i NS kao gradovi imaju takav potencijal, NS i ponajvise, ali klubovi u ovom trenutku to ne prate. Drzava mora svakako da podigne jake RNIS, RKG, i VOJ, bez njih nemamo Ligu, to treba da se razume. Svaki dinar ulozen u ova 3 kluba, donosi i dodatnu vrednost, kao da je jos pola dinara ulozeno u CZ i FKP, odnosno podize svima 5 vrednost.

Srpski samuraj

pre 8 meseci

Pa i Vodja je priznao juce da je mnogo para dao Zvezdi, Partizanu i Vojvodini, i da je trebalo isto toliko da da Nišu, Leskovcu, Kragujevcu i sl. Nikome nije jasno kakav smo mi narod i zemlja, gde se, ko god bio na vlasti, favorizuje sever, a ostali deo Srbije kao da maltene ne postoji. I posle slede prozivke "što južnije, to tužnije" i sl. Obični ljudi u Beogradu podržavaju ovaj moj stav, realni su i normalni ljudi, i ovo nema apsolutno veze sa njima, već sa našim mentalitetom i skorojeviceskim karakterom.
?

??

pre 8 meseci

E uvek kritikujem kad ne napisete nista o igracu, cak ni godine. Ovaj put moram da pohvalim, skoro sve pise, fali samo broj odigranih utakmica. Ne znam zasto ne zakazu prijateljsku sa nekim iz druge lige ili makedonije tako nekim, a ne sa radnickim kg s kojim su juce igrali, a i sutra ce. Vidjaju se cesce s njima nego sa svojim zenama.
n

nislija134

pre 8 meseci

nemoze da bude gori od onih sto ima sigurno
A

Ammmammamam

pre 8 meseci

Ovaj je za 6 godina profi karijere upisao 3.000 minuta igre, znaci u proseku 500 minuta fudbala godisnje. Od toga dobar deo igrao u B timu Sarloe...
A

Astoria

pre 8 meseci

Cenim da zbog svega navedenog i dolazi u Nis i Super Ligu Srbije, a ne u neki jaci klub, sa ambicijama, i u ozbiljniju ligu. Ova nasa je idealna da se nekome ozivi karijera, poput ovog bivseg reprezentativca Nigerije. Ipak nije mala stvar da u Nis dodje jedan takav igrac, ma u kakvoj je formi. Ne moze biti toliko los, uostalom usao je u drzavni tim Nigerije, najmnogoljudnije africke drzave (213 miliona stanovnika!), gde vecina mladih pika fudbal, sanja da ostvari neku profi karijeru i izbavi se iz siromastva. FK Radnicki do sada nije imao bas neku uspesnu transfer politiku, sportski direktor im je smesan, jos uvek me zmarci podidju kada se setim nesretnika poput Tolordave i Papunasvilija, samo je Jamkam opravdao ocekivanja, ostalih se niko i ne seca...interesantno da Radnicki nema naviku da dovodi makedonske igrace, a blizu su ovog naseg juznog suseda. Mogli bi da imaju neku akademiju, da regrutuju mlade talentovane igrace sa juga Srbije i Makedonije, da se napravi neka strategija, dugorocan plan, da se odatle crpe igraci u prvi tim, ne da budu protocni bojler kao sada. Politika je unistila Radnicki, kao i Partizan. Nepotizam, rodjacko-kumovske veze, zaposljavanje po partijskoj liniji...jos kada vidim onu ruinu od stadiona nije mi dobro...toliko toga dobrog bi moglo da se uradi sa Realom sa Nisave. Ali nekome to ne odgovara, vec forsira ovaj mulj i talog.