©Star Sport
©Star Sport

Radnički zaređao sa Nišlijama – vraća se i Stefan Vukić

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.01.24. | 16:55

Napadač stiže na Čair na šestomesečnu pozajmicu iz Vojvodine

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Niša)

Nikola Vasiljević, pa Boris Krstić a sada i - Stefan Vukić. Radnički je u razmaku od svega nekoliko dana angažovao i trećeg fudbalera rođenog u Nišu i poniklog u sopstvenim redovima. Napadač, kako je za Mozzart Sport potvrđeno u upravi kluba sa Čaira, stiže na šestomesečnu pozajmicu iz Vojvodine i sa ekipom će u sredu putovati u Tursku na dvonedeljne pripreme.

Izabrane vesti

S tim da je, za razliku od Vasiljevića i Krstića, koji su veoma rano otišli iz rodnog grada i fudbalsku sreću tražili u drugim sredinama, 28-godišnji napadač jako dobro poznat niškoj fudbalskoj javnosti, jer gotovo da nema lokalnog kluba za koji nije nastupao.

Iz Radničkog je svojevremeno ustupan Sinđeliću, pa Caru Konstantinu, kasnije je igrao i za Budućnost iz Popovca, sve u Srpskoj ligi Istok. Ipak, na glavnu scenu probijao se po Vojvodini, bio je član Odžaka, Srbobrana, Budućnosti iz Prigrevice.

Golgeterski je “eksplodirao“ u Zlatiboru sa kojim se plasirao u Superligu i u sezoni 2020/21 postigao devet golova, što ga je odvelo stepenik više – u TSC. Tu je prva sezona bila daleko plodonosnija, postigao je 13 golova u takmičarskim mečevima, u drugoj je četiri puta bio strelac i prošlog leta je postao član Vojvodine, ali jesenas, na 11 mečeva u Mozzart Bet Superligi, nije direktno učestvovao u postizanju niti jednog gola.

On želi da igra i ponovo daje golove, uz to vraća se kući, Radničkom treba igrač da popravi efikasnost koja je jesenas bila užasna. Da li je to dobitna kombinacija, videćemo već za mesec dana...


tagovi

Stefan VukićZimski prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara