Dragan Radojičić (MN Press)
Dragan Radojičić (MN Press)

Radojičić: Nemojte napadati igrače, preuzimam odgovornost na sebe

Vreme čitanja: 2min | ned. 15.05.22. | 19:48

"Ja sam tu da odgovorim na sve što je potrebno, jer stojim iza svega što su uradili", rekao je strateg Vojvodine

U poslednjem ovosezonskom duelu pred svojim navijačima, fudbaleri Vojvodine upisali su šesti poraz u nizu. Novosađani su večeras u duelu bez rezultatskog značaja poraženi od ekipe Čukaričkog (0:3), a Brđani su stigli do prvog trijumfa u plej-ofu.

Šef stručnog štaba Vojvodine Dragan Radojičić rekao je posle utakmice da odgovornost za loše rezultate u potpunosti preuzima na sebe.

Izabrane vesti

Jako je teška situacija u Vojvodini, ne mogu vam opisati kako se osećam. Ovo je kulminacija svega što nam se dešavalo u prethodnom periodu. Danas smo pokušali sa mladim igračima, ali posle prve greške primili smo gol. Kasnije je ponovo došlo do psihološkog pada, pa su usledili drugi i treći. Kao da su nas čekićem udarili po glavi, tako se osećam. Već nekoliko meseci zna se da sledi kompletna rekonstrukcija u klubu. Vojvodini želim sve najbolje u nastavku i izvinjavam se navijačima za loše rezultate. Odgovornost za sve što se desilo u protekla dva i po meseca preuzimam u potpunosti na sebe. Nemojte napadati igrače, ja sam tu da odgovorim na sve što je potrebno, jer stojim iza svega što su uradili“, zaključio je Radojičić.

Trener Čukaričkog Milan Lešnjak istakao je da je zadovoljan igrom pojedinih mladih igrača koji su dobili šansu.

Mislim da je ovaj rezultat previsok u odnosu na ono što je bilo na terenu. Mnogo mladih igrača je dobilo šansu i zadovoljan sam izdanjem pojedinaca. Znali smo da će Vojvodini biti teško da se vrati posle ispadanja iz Kupa. Iskoristili smo svoje šanse i sigurno bili bolji rival. Međutim, najbitnije da je moja ekipa na trećem mestu i da izlazi u Evropu. Sigurno ćemo i u narednom meču dati šansu mladim igračima“, zaključio je šef stručnog štaba Brđana.

PIŠE: Aleksandar MILOŠEVIĆ


tagovi

FK VojvodinaČukaričkiMilan LešnjakDragan Radojičić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara