Filip Kostić (©Starsport)
Filip Kostić (©Starsport)

Radonjićevo dobacivanje zapalilo Torino – Kostić namiguje Staroj dami (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.06.22. | 10:04

Ili su to bar tako svhvatili u Juventusu

Juventus i Ajntraht se i dalje otimaju. I kao da su i jedni i drugi ubeđeni da je Filip Kostić izabrao baš njih. Pa dok u Franfkurtu pišu o ponudi Kostiću da potpiše novi ugovor, vredan 4.000.000 evra po sezoni, u Torinu veruju da je srpski internacionalac već prelomio i izabrao Staru damu.

Poslednji “mig” videli su u objavi čuvenog stokholmskog frizera Osmana, koga je Kostić posetio u društvu Nemanje Radonjića. Frizer, popularan među fudbalerima kako to već moderna kultura nalaže, upitao je Kostića u kom će klubu nastaviti karijeru. Radonjić je dobacio: “U Juventusu”. Kostić se samo nasmejao.

Izabrane vesti

Naizgled ne toliko važan prijateljski razgovor probudio je optimizam u Torinu. Jer iako su trenutni prioriteti pregovori sa Polom Pogbom i Anhelom Di Marijom, pa i Alvarom Moratom ako Atletiko spusti cenu, Juve jeste prelomio da je Kostić kalibar igrača kaka vim je potreban. Ajntraht je odgovorio ponudom za novi ugovor, ali u Italiji nemaju nikakvu sumnju: Kostić ga neće potpisati, iako mu Juve nudi ugovor na 2.500.000 evra plus bonuse. Podsetimo, Ajntraht nudi 4.000.000 fiksno.

Ako Kostić odbije prodaće ga kako ne bi ostali bez obeštećenja. Juventusu će tražiti 20.000.000 evra, 5.000.000 više no što je vrede prošlog leta. Logičan rast cene, jer srpski as je bio najbolji igrač nemačkog kluba u pohodu na pehar Lige Evrope. Koštao bi i više da mu ugovor ne ističe sledećeg leta.

Ajntraht bi naravno da ga zadrži za premijerni nastup u Ligu šampiona, Juve nudi ugovor na tri godine, mada bi prvo morao i da proda nekog.

Sigurno je samo da ćemo Kostića sledeće sezone gledati u Ligu šampiona. Pitanje je samo da li u dresu Ajntrahta ili u dresu Juventusa.



tagovi

Filip KostićLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara