Komentari na vest

Radovan Ćurčić je znao da uvalja Zvezdu u katran i perje

6

65788

pre oko 1 mesec

Ne razumem ovaj tekst.Radovan Curcic je primer svega onog sto trener ne treba da bude.Covek koji za par decenija rada,nije uspeo(barem pred kamerama) da formulise jednu smislenu prostoprosirenu recenicu.U vreme kada treneri sve vise lice na gurue,psihijatre i rijaliti zvezde,ovaj covek lisen harizme i opsteg obrazovanja samo jos u nasoj ligi moze da radi.Na zalost,nije jedini.Jedan od najneuspesnjijih pelcera iz tragicne bata djorine baste.Nemam nista protiv njega,ne poznajem ga,mozda je sjajan covek,ali nije za ovaj posao.
7

77883

pre oko 1 mesec

Cemu ovakvi tekstovi? Radovan Curcic je primer onog sto.trener ne treba da bude.Covek koji ta sve ove godine nije uspeo d
N

Ne razumem

pre oko 1 mesec

ovakve tekstove. Jesam grobar,ali realno je Zvezda pet klasa iznad Javora. i da izadje sa omladincima pobedice. Govorim o kvalitetu koji je realno na strani Zvezde. Daj Boze da Javor zakuva situaciju,ali to su samo puste zelje nas grobara. Bar da imamo da premiramo,ali nemamo. Tako da ovo su bespotrebni naslovi.
a

ajmo

pre oko 1 mesec

Zvezda ima da igra kao cigra i ovom glavonju ima daga spusti tamo gde muje mesto i vas zlo po ljudima novinari o utakmica ide 3+ Napred Zvezdo samo za dusmane
T

Top Gun

pre oko 1 mesec

Cekaj malo..do juce su ovi iz jsd bili prvi, sada su drugi. Znaci ako nisu prvi nesto nije u redu i treba im sipati pare iz drzavnog budzeta kao u bure bez dna? Otkada je drugo mesto signal da se preko FSS milioni trebaju slivati u klub... i to drzavni? Zasto se ne pomaze Vojvodini, Spartaku, Radnickom?? Zasto bas prtizan? Da mogu jos jace da pljuju po drzavi, vlasti, narodu i skandiraju Hrvatima u areni?
D

Domaćin

pre oko 1 mesec

Zvezdo, raskidaj "sponzorstvo" sa ovima!
D

Darjane

pre oko 1 mesec

Uvaljam ti mamu ćoravu!
B

Bobek legenda

pre oko 1 mesec

Jel osto bar neko iz rvatske a da nije dolazio u arenu da podrzi zemljake?
Г

Гост Рајдер

pre oko 1 mesec

Може превод за Дражан Јерковић. Хвала
С

СРБ

pre oko 1 mesec

партизан снс и кошарка и фудбал у фудбалу за три године 10 милиона од државе у кошарци преко 30.
Z

Zbog ovakvih naslova

pre oko 1 mesec

Stvarno bih vam raskinuo sponzorstvo da sam u upravi Zvezde
M

Mozartizan

pre oko 1 mesec

@Zbog Brate a sta drugo da ocekujes od sponzora fuzionisane igokeje!
v

v1ad

pre oko 1 mesec

Ma oni su se uvaljali da budu "sponzori" svakome. Bukvalno ne znam da li ima klub u ligi kome oni nisu kao sponzor. Plus sponzor cele lige. U stvari da pitas nekoga kako oni to pomazu kao sponzor, sta ulazu, ne bi znao da ti kaze. Zato imaju besplatnu reklamu. Jer su to 100% cista posla bas.
3

367

pre oko 1 mesec

Naslov je cist rasizam !
G

Gosty

pre oko 1 mesec

Nece ovaj put sigurno, nek se ne nada niko.
z

zvezdas.

pre oko 1 mesec

moramo biti oprezni u ovoj utakmici, javor ce da igra bunker. bice jako tesko probiti to
G

GeOs

pre oko 1 mesec

Da li je moguce da se vi jos uvek trudite da osvojite Partizanu titulu uz pomoc ovakvih tekstova. Znaci, Zvezda , zeznuto... ali Partuzan moze sve do kraja da pobedi ? Vi sa Mocarta, smesni ste bili ve sezone. Garantujem da ce do playoffa biti -7 do -10
n

nadrealnooo

pre oko 1 mesec

Mozda i najgori selektor u istoriji sporta generalno,ne samo fudbala.
v

vala

pre oko 1 mesec

znao je i reprezentaciju
Z

ZNATE LI?

pre oko 1 mesec

Ko je osnovao Crvenu zvezdu? Ko joj je dao ime? S kim je Zvezda igrala prvu prijateljsku u inostranstvu? Šta znači "Delije"?
h

hrvoje jsd

pre oko 1 mesec

A znas li ti sto vam u Areni ima vise rvata nego vasih navijaca a na Zvezdinim utakmicama nema ni jedan...geni su cudo!
S

SUŠTINA

pre oko 1 mesec

Prisetimo se zanimljivih naslova: Šeik Al Nahjan i Vučić u poseti Crvenoj zvezdi (politika.rs, 10.01.2013.), TERZIĆ OTKRIO KOLIKO JE PREDSEDNIK SRBIJE UČINIO ZA ZVEZDU: Vučićev duh lebdi nad Marakanom! Hvala mu na svemu (kurir.rs, 20.12.18.), Kako Zvezda može da plati 700.000 umesto 17.000.000? (b92.net, 11.07.19.), Mali: Zvezdi 50 miliona evra više, ogromni dugovi večitih (sportklub.rs, 14.06.22.), Zvezda duguje 76 miliona evra, Partizan 36 (b92.net, 14.05.23.) .
B

BokiUSA

pre oko 1 mesec

Sve se to desavala za vreme Toleta. Nikada se ne ponovilo. Tu ste gde pripadate.

PFK NIŠ

pre oko 1 mesec

Pa jel rekao usnija da Partizan duguje vise nego FK SNS? I sta ima vise da se prica i pita, to ti je amin!
G

Gost92

pre oko 1 mesec

0:4- Endiaj 2x, Bukari i Kanga (sa pen.)
S

Sima Arauho

pre oko 1 mesec

Kad je smelo da se igra protiv zvezde i kad nisu sudije pomagale bilo je ljuljaj Javore a sada kad je njihov dug manji od Partizanovog sada niko ne sme pola terena da im predje.
G

GeOs

pre oko 1 mesec

Kad je "smelo" da se igra protiv Zvezde, za Zvezdu su igrali Mikici, Trajkovici, Kaludjetovici, Babelji.... U isto vreme, Partizan je "kidao" Javor, Banat, Hajduk Kulu, Smederevo, Spartak, Bsk....
R

Ružni kojot

pre oko 1 mesec

Reče navijač Partizana čiji klub nikada ali baš nikada nije izgubio od Javora. Znači Javor je pobedio sve klubove izuzev FK poštenje i moral. I to je normalno, je l tako.
p

poruka je jasna

pre oko 1 mesec

Sa svih srpskih strana, svi u Ivanjicu!
c

cirkus JSD

pre oko 1 mesec

jedan od poslusnika fss koji se rotiraju po klubovima nase lige, onda dobiju neku mladju reprezentativnu selekciju ili deo strucnog staba u repki onda zbog velikih uspeha i brojnih medalja nazad u vrtesku po klubovima, Djorina skola i zato smo tu gde jesmo sa fudbalom
X

Xao

pre oko 1 mesec

Dobro ste rekli, u vreme Tomislava Karadžića, kada su za Zvezdu igrali razni tutorići. Danas može da očekuje 2 komada u prvom poluvremenu

angry_chainsaw

pre oko 1 mesec

Ja ipak više očekujem da se igra u formaciji 4-2-3-1 i to: Glazer, Rodić, Điga, Spajić, Mijailović, Kanga, Stamenić, Olajinka, Hvang, Bukari, Endiaje...
Ш

Шумадија

pre oko 1 mesec

Он је најбољи пример свега онога што ми се гади у нашем фудбалу. Играчка каријера друголигашка, тренерска ништа боља. Води клуб који нема спортске амбиције, који нема навијаче, нема стадион, нема регуларне услове за игру али зато увек волшебно остаје у Суперлиги и то 20 година. Стигао је чак и до места селектора А репрезентације само зато што је био послушник тадашњег председника. Наравно резултати су били катастрофа, игра још гора, ауторитет никакав али Ћуре је велики "стручњак".
Z

Zapadna Srbija

pre oko 1 mesec

sram te bilo, slino. Javor je klub za primer. Od države,čitaj od mene i tebe, ne dobijaju jedan jedini dinar. Ne duguju nikom jedan jedini dinar. Nemaju Nis, Mts, Telekom, namensku industriju iza sebe da im pokriva manjke i uhlebljuje partijske kadrove, Tončeve i ostale, kao mali klubić sa Čika Dače. Nemaju stadion koji će država da renovira svaki čas kao Čika Daču. Rade ljudi sa svojim parama. I rade dobro. Igrali su finale kupa pre par godina. Ti tvoji iz Šumadije nisu bili tu za 50 godina.
t

tamo neki

pre oko 1 mesec

Kakvi naslovi od jutros. U prevodu partizan s pola gasa, zvezdu ceka mina. Dajte kolege malo objektivnosti i neutralnosti, a ne navijacki ego.
B

Burek

pre oko 1 mesec

Pa bukvalno je realnije da Partizan danas ne pobedi nego Zvezda