Radovan treći put u Javoru

Vreme čitanja: 1min | ned. 04.06.23. | 10:59

Ostali samo detalji do zvanične promocije u Ivanjici...

Javor je ostao bez trenera Mladena Dodića kolo pre kraja šampionata. Uspeli su Ivanjičani da izbore opstanak u poslednjih 90 minuta sada već minule sezone, a evo nedelju dana kasnije izabrali su novog trenera. Ili bolje reći novog-starog trenera, pošto se podne Golije vraća Radovan Ćurčić.

Kako javlja Sportklub, nekadašnji selektor Srbije praktično je sve dogovorio sa prvim čovekom kluba Dragomirom Lazovićem. Do zvanične promocije preostalo je samo da se reše sitni detalji koji, tvrdi isti izvor, ne mogu da utiču na konačan stisak ruke dve strane.

Izabrane vesti

Ćurčić će tako po treći put sesti na klupu kluba iz rodnog grada. Podsetimo, on je vodio Javor u prvom mandatu od 2003. do 2006, a potom i od 2007. do 2010. godine. Tri puta je i kao igrač oblačio dres ivanjičkog superligaša.

Između 2010. i 2016. bio je zaposlen u Fudbalskom savezu Srbije na različitim funkcijama, između ostalog i kao selektor A tima. Kasnije je bio na Tajlandu, a poslednji angažman imao kao pomoćnik Sava Miloševića u Partizanu.


tagovi

Radovan Ćurčić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara