Komentari na vest

Rajković, Mitrović i Ristić dolaze uprkos karantinu

J

Jagodina 1919

pre oko 3 godine

Da se pohvalimo malo mi ponosni Jagodinci, od tri golmana sa spiska A reprezentacije, dva su branila za FK Jagodinu (Rajković i Nikolić) a Rajko je čak i stasao kod nas u našoj omladinskoj školi. Ponosni na naše momke!
b

batabane

pre oko 3 godine

Kad neko zna,on ce biti dobar na svakoj poziciji.Tako i Ristić.Ali ja kao Grobar kazem Ristić je najbolji vezni koje imamo i nije bek.Pcetna vezna linija treba da bude,Gudelj, Ristić i Tadic po dubini.Pocetni spic Jovic,levo Kostic i desno,ne znam.Stoperi, Milenković i Pavlović.Bekovi Petković i Mladenovic i tako nekako.Uostalom ne igra se samo sa jedanest igraca.Sada ima pet izmena, dakle sesnest igraca mogu da igraju.
B

Bzzz

pre oko 3 godine

Dovoljno je sto Petkovica stavljas ispred Gajica koji je bio odlican u Evropi da vidim kakav si nemac pojma. Sto ti nisi selektor ili trener ? Zabodi se u fotelju i uzivaj.
9

951357

pre oko 3 godine

Sve, sve, ali Pavlović? Nemoj, molim te...
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

A hoce li ikad i jedan covek kog postave u fss da postavi cilj i kaze mi idemo ka tome, a ne odmah da se opravdava za neuspeh? Znaci dodjes, zacrtas to i to, ako ne ostvaris odes sam. Nisam uspeo, nek dodje neko bolji. A ovako godinama samo slusamo opravdanja, da nas pripreme na neuspeh.
p

procenti su bitni

pre oko 3 godine

A ja sam konacno pomislio da cemo poceti kvalifikacije kako treba, sa najboljim golmanom, po fudbalskom kvalitetu, ne po menadzerskom i procentima. Pih, bas sam tuzan sad. Opet jovo nanovo, opet procentualna reprezentacija.
D

Djosa

pre oko 3 godine

Moj idol Dika